Mijn favoriete outfit in Sevilla!

Processed with VSCO with a5 preset

Wat een heerlijk weer was het gisteren! In gedachte was ik alweer bijna in Sevilla. Wat een mooie stad is dat en wat een geluk hadden we daar met het weer! Het was echt heerlijk weer daar en dus kon ik eindelijk mijn nieuwe kleren uit de kast halen! Tijd om jullie mijn favoriete outfit te laten zien!

Processed with VSCO with kk1 preset

Een locatie vinden voor deze outfitfoto’s was niet moeilijk. Het prachtige Plaza de España lag om de hoek en dus ging ik vlak voor het eten nog even op pad met mijn zusje voor outfitfoto’s.

Processed with VSCO with kk1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ten eerste dit spijkerrokje. Ik wilde al een hele tijd lang een spijkerrokje. Stiekem hadden ze in het begin van het jaar al mijn hart gestolen. Toch durfde ik het eerst niet te doen aangezien spijkerrokjes voor lange tijd nog wel onder het lebel ‘degelijk/stoffig’ hebben gehangen. Toch besloot ik er voor te gaan en uiteindelijk is het echt een nieuwe favoriet geworden! Ik vond hem bij de Vero Moda. Het doet me stiekem ook nog wel een beetje aan vroeger denken want toen droeg ik ook altijd spijkerrokjes haha ;-)

Processed with VSCO with a5 preset

Daarboven draag ik een t-shirt, dat vind ik stiekem toch wel het leukste staan. Dit t-shirt vond ik in de webshop van Smit mode.  Een webshop die me echt positief verrast heeft en bijna hetzelfde aanbod heeft als de winkel waar ik vaak naar toe ga voor een ‘goed’ setje. Dat je voor het seizoen één goed setje koopt wat je dan bijvoorbeeld aan kan doen op een feestje of als je netjes gekleed wil zijn en de rest van de kleren ‘ er bij koopt’. Hebben jullie dat ook altijd of ben ik daarin de enige? Misschien zeg ik nu wel iets heel geks haha! Sorry not sorry!

Processed with VSCO with a5 preset

Toen ik daar dit T-shirt tegen kwam van Object bleef hij maar in mijn hoofd zitten. Ik vond de details van dit shirt heel gaaf en was dan ook heel benieuwd hoe het zou staan! Altijd spannend als er gaatjes in het t-shirt zitten. Toen ik het aan had zag ik dat je er bijna niet door heen ziet te kijken en toch geeft het iets extra’s aan de outfit! Zorgt er meteen voor dat de outfit een stukje stoerder wordt :) Ook de wassing die richting de kleur grijs gaat, zorgt er voor dat deze outfit alles behalve degelijk is ;-)

Processed with VSCO with kk1 preset

Daar onder draag ik, hoe kan het ook anders, mijn geliefde All stars. Ze horen eigenlijk wit te zijn, maar na een dag rondlopen in de stad behoren ze meer tot de categorie ‘crèmig’ haha!

Processed with VSCO with a5 preset

Ook heb ik de laatste tijd bijna altijd mijn linnentas bij. Heel fijn als je een vestje mee wil nemen, een flesje water of een grote camera.

Processed with VSCO with kk1 preset

Processed with VSCO with kk1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Met heerlijk weer heb ik in deze outfit door de straten van Sevilla mogen slenteren. Mag ik weer terug? Ik weet in ieder geval wat er in mijn koffer zit als ik weer op vakantie ga!

Liefs, Sophie
Wat vind jij van deze outfit?

10 comments

  1. Gaaaave locatie! Dat als eerst hihi. Vind je outfit je heel leuk staan. Het shirtje vind ik vooral heel tof! Vind het spijkerrokje je ook onwijs leuk staan. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge