Mam’s verjaardag!

Het is vandaag 28 oktober en dat betekent dat mama jarig is! Het is een andere dag dan die van de afgelopen jaren. Voor de eerste keer zonder papa.

We vieren geen feestje dit jaar, maar natuurlijk horen er wel cadeautjes bij de verjaardag. We beseffen ons nu maar al te goed dat elke leeftijd die je bereikt prachtig is. Natuurlijk verdient mama het ook om eens in het zonnetje gezet te worden, ze is een kanjer! Altijd staat ze voor mij en mijn zusje klaar en de taken die normaal een papa en mama doen, doet ze in haar eentje. Pfoeh, ik zou het niet kunnen om een dag in haar schoenen te staan. Ik heb enorm veel respect voor haar!

Ik ben al lang bezig met het bedenken van een leuk kadootje voor mam. De afgelopen jaren deed pap dit altijd maar nu hij er niet meer is zal het toch echt van mij af moeten komen. Het is vermoeiend om alles te regelen. Het besef dat het leven eerst zoveel makkelijker was komt steeds duidelijker naar voren. Ik vind mezelf wel een stuk creatiever geworden in het bedenken van kadootjes, gelukkig toch nog iets positiefs dat we er aan over houden ;)

Gelukkig is het me ook deze keer weer gelukt, na uren door de stad zwerven, sporen op het internet terwijl ik eigenlijk moest leren voor mijn tentamens heb ik het kadootje voor mam gevonden. Deze keer onder het mom van: “Om de avonden die je niet thuis bent wat ‘draagbaarder’ te maken.” Ik hoop dat ze het een mooi/leuk cadeau gaat vinden.

Oh en mam als je dit leest: Gefeliciteerd mam! Ik ben erg trots op je! Probeer voor zover het kan te ‘genieten’ van vandaag.

Liefs, Sophie

2 comments

  1. Wow, toen ik deze titel zag had ik zo’n ingrijpend verhaal niet verwacht. Mooi geschreven en ondanks alles wens ik jullie een ‘fijne’ dag vandaag en heel veel sterkte ..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge