Mag ik een jaar terug in de tijd?


Nu de zonnige temperaturen van het begin van de maand ons een beetje in de steek laten denk ik zo vaak terug aan vorig jaar. Kon ik maar voor heel even een jaartje terug in de tijd!

Precies een jaar geleden zat ik namelijk in Valencia! Een minivakantie en schoolproject in één! Dat is nog eens luxe ;-) Ik weet nog goed dat dat voor mij de eerste keer was, dat ik alleen ging vliegen. Inmiddels lijkt het wel normaal geworden sinds mijn tijd in IJsland haha. Vorig jaar haalde ik al mijn tentamens in een keer, dat betekende: twee weken vrij! Aangezien er in de eerste lesweek van de nieuwe periode een game gepland stond in Valencia, besloot ik het vliegtuig een paar dagen eerder te pakken. Wat een genot was dat, die eerste echte zonnestralen op je gezicht. Waar we in Nederland nog met de winterjas over straat liepen, kon ik in Valencia met een vestje op pad! Ik heb zelfs nog aan het strand kunnen zitten, ik bedoel maar. Dat is nu op dit moment hier in Nederland helaas weer niet in te denken. Het lijkt eigenlijk wel alsof de zon zich steeds later laat zien en dat het een stuk warmer is in de eerste herfstmaanden dan in de lente. Als je benieuwd bent naar mijn trip in Valencia, ik heb alles vastgelegd in beeld en video! Zo is er een plog over mijn fietsavontuur in Valencia en over de game die ik daar gespeeld heb. Ook zijn er twee vlogs verschenen over mijn mini-vakantie en de week dat ik daar met studenten zat. Als ik al die beelden terugkijk kan ik helemaal niet wachten totdat het weer hier mooier wordt! Wat kan een mens vrolijk worden van een paar zonnestralen en een aangename temperatuur :)

Dat de meivakantie is begonnen is mij volledig ontgaan. Op kantoor merk je daar namelijk maar weinig van ;-) Pas toen een docent zei dat hij na de meivakantie bereikbaar was bedacht ik me ineens dat die nu ongeveer wel zou vallen. Vorig jaar in de meivakantie vertrok ik naar Sevilla met mijn moeder en zusje. Vijf heerlijke dagen, want daar was het wel bijna dertig graden! Zonder jas rondlopen, korte broek, per fiets de stad ontdekken, kortom: echt genieten! Helaas zit een citytrip er dit jaar niet in omdat ik op kantoor zit en ik een scriptie te schrijven heb. Ik zit natuurlijk wel gewoon alvast inspiratie op te doen, want reizen blijft nu eenmaal een van de leukste dingen om te mogen doen. Maar goed, we kunnen wel alvast dromen over de zomervakantie, want dan kunnen we hopelijk wél gaan! Als ik die scriptie nu eens even goed af ga ronden ;-)

Voor nu droom ik dus nog even heerlijk over een jaar geleden, laat dat zonnetje hier maar komen!

Liefs, Sophie

Als je nu een citytrip mocht maken, waar zou je dan heen gaan?

3 comments

  1. Als ik nu een city-trip mocht maken zou ik naar Sofia (Bulgarije) willen.
    Dat is één van de weinige hoofdsteden in Europa waar ik nog niet geweest ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge