.. Maar gelukkig heb ik jullie

wp-1474582675225.jpeg
Zoals ik woensdag schreef mis ik mijn vader ontzettend op sommige momenten hier in IJsland. Maar gelukkig heb ik ook een heleboel lieve mensen nog steeds om me heen!  

Gelukkig heb ik nog een super lieve mama die mij op komt zoeken in IJsland. Ik kan niet wachten om samen te genieten van de natuur hier in IJsland. Iets waar we beide enorm van houden. We houden contact gedurende de tijd dat ik hier ben maar dat is toch wat anders dan als ze hier zijn. Daarnaast is mama ook echt iemand die ik eigenlijk wel een beste vriendin kan noemen. Ik kan dan ook niet wachten om haar alles te laten zien, waar ik woon, met wie ik woon en hoe de omgeving eruit ziet. Is het al bijna het einde van oktober? Tijd om mijn verhalen kleur te geven ;-)

En ik kan mijn zusje natuurlijk niet vergeten, ik denk dat ik haar nog wel het meeste heb gemist tot nu toe. We zijn tijdens de vakantie best wel close geworden en nu ik zonder haar grappen moet is het soms best wel even wennen. Ineens moet ik degene zijn waarom ze lachen ;-) Daarnaast heeft ze ook altijd een lekker nuchtere kijk op alles en mis ik alle kletsmomentjes want ik spreek haar echt bijna niet over de kleinste dingetjes hier in IJsland. Ik heb gewoon amper tijd om eens te skypen haha, oeps!

Ook mijn vriend is al bijna op komst! Over 2,5 week al! Zo leuk dat ik eindelijk bezoek kan ontvangen en mijn enthousiasme over IJsland kan delen! Ik heb al een hele trip in mijn hoofd en ik kan niet wachten om met mijn vriend op avontuur te gaan. Het voelt nu al bijna als een tweede vakantie samen, wat een geluk! Ook kan ik niet wachten om hem weer in mijn armen te hebben. Het is toch wel raar zo zonder elkaar al een dikke maand. Gelukkig vermaken we ons allebei wel prima dat vind ik wel een fijne gedachte!

Mijn lieve vriendinnen hebben mij een envelop meegegeven die ik nog steeds open moet maken. Ik wilde het eerst nog niet doen omdat ik dat nog wat te vroeg vond! Ook heb ik tot nu toe niet echt tijd gehad om er echt voor te zitten. Misschien ga ik het dit weekend doen! Stiekem mis ik de spelletjes die we samen ooit speelden en de feestjes wel! Ik besef me nu wel echt hoe gelukkig ik ben met zo’n fijne vrienden om me heen! De foto van mijn verjaardagsfeest hangt boven mijn bureau en elke keer als ik er naar kijk wordt ik er weer gelukkig van. Ach, binnen een mum van tijd ga ik ze weer zien thuis! Ik vind alleen de appjes al zo onwijs lief als ze vragen hoe het is/gaat <3

En niet te vergeten mijn lieve huisgenootjes. Ik heb zo’n geluk met Marion en Boris in huis. Toen ik Marion appte voor een kopje thee en wat afleiding na het schrijven van het artikel van woensdag appte ze meteen terug dat dat oke was en het was de beste afleiding die ik kan wensen. We lachen zoveel samen en kunnen uren praten. Ook met Boris is het zo gezellig en fijn. Hij komt uit Singapore en echt, alle mensen uit Singapore die hier zijn zijn zooooo lief. Ze delen gewoon echt alles en zijn zo aardig. Stiekem gewoon een voorbeeld van hoe iedereen zou moeten zijn! Daarnaast delen wij drie ook een enorme liefde voor eten dus de basis zit goed ;-)

En natuurlijk jullie! Lieve lezers die steeds maar weer lezen hoe mijn week is gegaan in IJsland, die reageren op foto’s, artikelen of wat dan ook. Zonder mijn blog was ik een stuk minder gelukkig denk ik. Door mijn blog maak ik mijn geluk tastbaar en kan ik alle momenten nog eens in detail na beleven omdat ik het allemaal bijhoudt op mijn blog. Hopelijk zie ik jullie nog vaak terug en vinden jullie mijn verhalen uit IJsland net zo leuk als ik ze vind als ik ze beleef!

Dankjewel lieve mensen <3 Jullie vervangen papa niet maar maken het leven wel een heel stukje aangenamer. Gelukkig heb ik jullie!

Liefs, Sophie

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge