Lief dagboek #84 – Is het al zomer!?


Ik moet er even aan wennen, de periode met de vele vakantiedagen is weer aangebroken. Helemaal niet erg natuurlijk, vooral niet met dat heerlijke zonnetje wat de afgelopen dagen heeft gezorgd voor het zomerse gevoel. De laatste periode van de pre-master is inmiddels gestart, maar zo voelt het eigenlijk helemaal niet! 

Het leven van een student, soms even door bikkelen, maar ook soms behoorlijk genieten. Afgelopen maandag moest ik voor drie dagen nog even op en neer naar Nijmegen en deze dagen voelde nog meer als vakantie, dan alle dagen die ik vrij was tijdens de meivakantie. Nou scheelt het natuurlijk wel enorm dat ik een aantal dagen in de meivakantie druk bezig ben geweest om alles af te krijgen voor de drie dagen vol lessen die zouden volgen.

Aangezien de week nu een stuk korter was, waren de uren van donderdag verplaatst. Hierdoor beloofde het een drukke en volle week te worden. Maar het zonnetje zorgde ervoor dat ik buiten de universiteitsmuren niets voor de studie heb gedaan. Zodra de lessen afgelopen waren, was ik te vinden in het park om de hoek met het boek wat ik mag recenseren voor Adorable Books of was ik met studievriendinnen in het Kronenburger park met een heleboel lekkere hapjes. Elke avond buiten eten in het park of op het balkon én gisteren heb ik zelfs nog met een aantal klasgenoten gebarbecued in het park. Tot zonsondergang wijntjes drinken in het park met leuke mensen, als dat geen vakantie gevoel is? Ook heb ik deze week foto’s gemaakt van wat meiden van de uni, en besloten we ook nog even een foto te maken met een aantal van de meiden die het leven in Nijmegen o zo gezellig maken.

En dan nu alweer thuis thuis in Brabant, waarbij dit de perfecte dag was om aan wat foto’s te werken die ik afgelopen week heb gemaakt en natuurlijk sport te kijken! De hele middag heb ik voor de televisie gehangen met de Giro d’Italia en hockey op tv. Nu ben ik toch maar even achter mijn laptop gekropen om nog wat nuttige dingen te gaan doen. Want, voor je het weet is ook dit lange weekend weer voorbij.

Zo moet ik nog maar een paar respondenten vinden met kinderen tussen de 8 en 14 jaar. Dus mocht je toevallig in die categorie vallen, dan zou je me een enorm plezier doen door deze vragenlijst in te vullen. De laatste vraag van deze vragenlijst is voor wie de vragenlijst is ingevuld, hierbij mag je de eerste Sophie in de lijst aanklikken!

Vanavond is het songfestival, en hoewel ik het andere jaren graag heb gekeken, heb ik het dinsdag gewoon weggezapt. Misschien moeten meer landen gewoon mensen sturen die wél gewoon live kunnen zingen :) Ik denk dus dat ik vanavond mijn tijd ook wel beter kan besteden dan afwachten of Nederland doorgaat naar de finale. Verder heb ik dit weekend niet zoveel plannen. Tijd om weer druk bezig te zijn met mijn studie! Het is dan ook maar goed dat het weer wat voorspelt is, iets minder is dan de afgelopen dagen. Dan is dat in ieder geval geen excuus meer om niet aan de slag te gaan.

Liefs, Sophie

Heb jij de afgelopen dagen ook zo genoten van het heerlijke weer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge