Lief dagboek #81 – Een soort van treinblogje


Het is zondagavond, kwart voor negen en ik ben weer onderweg naar Nijmegen. Ik zit in de stiltecoupé en dat vind ik eigenlijk wel heerlijk. Nu kan ik ongestoord wat ratelen op mijn laptop en is dat een van de weinige geluiden die ik hoor om me heen. Het weekend is alweer voorbij én een nieuwe week staat voor de deur. Tijd voor weer een ‘Lief dagboek’ blogje, dit keer vanuit de trein.

Lief dagboek,

Daar gaan we weer, op naar Nijmegen. In Amsterdam had ik er wel eens moeite mee om het thuisfront weer te verlaten. Sinds ik in Nijmegen woon heb ik hier nog geen last van gehad. Super fijn, want dat betekent onder andere dat ik het nog altijd naar mijn zin heb daar. Dit weekend ging weer totaal aan mij voorbij. Ik heb het de laatste tijd best druk met school, maar stiekem is dat ook wel mijn eigen schuld. Ik ben denk ik nét iets beter in het plannen van leuke dingen.

Wat is een blog typen in de trein trouwens a-relax. Er zijn zoveel mensen die mee kunnen lezen en zich nu vast afvragen wat ik in godsnaam aan het doen ben. Daarbij weet ik dat ik zo over moet stappen in Den Bosch, wat me nog extra zenuwachtig maakt. Ik moet namelijk nog deze laptop in mijn tas proberen te proppen die stiekem al overvol zit.

Maar goed, op naar de leuke dingen! Deze week staat er weer genoeg op de planning. Eerst natuurlijk even bijwerken met school, omdat dat er dit weekend niet echt van gekomen is. Daarbij kijk ik nu al uit naar de nieuwe aflevering van ‘Het perfecte plaatje’ en ‘Expeditie Robinson’. Ook staat er voor donderdag een huisfeestje bij een van mijn klasgenootjes op de agenda, hoe gezellig!

Het weer is trouwens wel écht omgeslagen. Wat is het koud geworden! Eindelijk weer tijd om die dikke truien aan te trekken. Ik kan amper geloven dat het in IJsland nog veel en veel kouder was. Al heb ik daar natuurlijk niet op de fiets gezeten. Misschien is dat juist hetgeen waardoor het zo koud lijkt ;-)

Helaas was er weer eens vertraging met de trein en hierdoor heb ik de overstap wederom gemist. De trein die daaropvolgde was ENORM druk en de vloer was te smerig voor woorden. Hierdoor heb ik een half uur lang met een grote rugzak én extra tas op schoot gezeten. Geen tijd meer om mijn blogje te schrijven in de trein dus en daarom typ ik deze blogpost nu even af op mijn kamer. Ik heb de foto’s aan mijn muur weer veranderd en een aantal zijn vervangen door wat nieuwe foto’s. Deze week ben ik trouwens toch écht wel klaar voor kerst. De kerstmuziek mag weer aan onder de afwas en ik heb zin om mijn kamertje hier in Nijmegen ook wat te versieren :) Hopelijk kan ik de tijd vinden om nog even de stad in te gaan en wat leuke dingetjes te kopen. We will see!

Voor nu welterusten, want morgen staat er in de ochtend weer een hoorcollege in de agenda, gelukkig wel een leuke! ;-)

Veel liefs, Sophie

Volg jij ook Expeditie Robinson of Het perfecte plaatje?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge