Lief dagboek #77 – Ik wil het wel, maar…


Het is dinsdag en vandaag ben ik vrij! Heerlijk zo’n dag vrij in de week, tijd om alles weer even op orde te krijgen. Dit weekend had ik weer veel leuks te doen en ook de afgelopen week heb ik niet stil gezeten. Tijd om even bij te kletsen!
Lief dagboek,

De herfst is begonnen en wat geniet ik er van! Tenminste, als het zonnetje schijnt, de bladeren verkleuren en ik er buiten van kan genieten. Dat deed ik dan ook zeker afgelopen zondag en afgelopen vrijdag. Het is alleen wat jammer van die regen die af en toe met bakken uit de lucht komt vallen zoals afgelopen zaterdag. Maar goed, daar is niks aan te doen en dus maken we maar overal het beste van.

Mijn herfst/winter garderobe is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en ik kan niet wachten om alle nieuwe dingen te gaan dragen. Daarbij heeft Nijmegen zo’n onwijs mooie plekken en hoop ik dat ik tijd heb om snel een aantal van deze outfits vast te leggen. Hoewel het stil lijkt op mijn blog, sta ik absoluut niet stil en fotograaf ik ondertussen gewoon door, typ ik concepten en fantaseer ik over creatieve ideeën voor mijn blog. Ik wil wel, maar school komt natuurlijk op de eerste plaats.

Gelukkig ben ik (tot nu toe) tevreden met de cijfers die ik nu heb gehaald, al merk ik heel goed dat het echt bijhouden en aanpoten is. Als je niet meteen alles begrijpt dan ga je achterlopen en dat is niet zo handig. Ik heb er inmiddels al vele avonden op zitten tot midden in de nacht om deadlines te halen omdat ik overdag en in het weekend te weinig heb gedaan. Oeps! Zoals ik ook in mijn vorige post aan gaf, ik moet nog leren om mijn tijd goed te verdelen tussen school, vrije tijd, mijn huis, sporten en misschien ook werken. Ik wil namelijk zoveel, maar de dagen vliegen hier voorbij. Ik kan amper geloven dat ik nu alweer een maand bezig ben op de universiteit. Het is gewoon alweer oktober!

Afgelopen weekend kwam mijn vriend naar Nijmegen en hebben we vrijdagavond programma’s teruggekeken, zaterdag hebben we een dagje geshopt in Nijmegen (met succes!) en zondag hebben we op de fiets Nijmegen verkend. Het weer was onwijs goed en wat is Nijmegen een fijne en mooie stad. Hoe erg ik de heuvels soms ook vervloek tijdens het fietsen, I love it! Het maakt dat deze stad iets buitenlands heeft (waarschijnlijk omdat de rest van Nederland zo onwijs plat is haha). Ook hebben we tijdens dit fietstochtje wat foto’s gemaakt die ik hopelijk snel kan delen met jullie.

Net heb ik Hollands Next Top Model gekeken en Models in Paris. Nu is het tijd om mijn bedje in te duiken zodat ik morgen een productieve dag kan hebben (en wie weet meer blogjes kan typen). Tot snel!

Liefs,
Sophie

 

4 comments

  1. Nijmegen is echt een super leuke stad! Lijkt me heel leuk om daar te studeren. Wat goed dat je bent begonnen op ee universiteit, heel veel succes! :)

  2. Altijd even wennen weer en het vinden van een goede balans tussen alles heb je helaas niet zo ”even”gedaan. Maar je doet het super goed so far, succes meis <3

  3. Het lastige aan de uni vond ik in het begin dat je niet alles kán lezen wat ze aan stof opgeven.. dus op basis van ervaring moet je de belangrijkste dingen zien te onderscheiden haha..
    En gewoon naar college’s gaan en daar goed opletten is vaak al het halve werk!

    You can do it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge