Lief dagboek #70 – Eerste Paasdag en Boer zoekt vrouw!


Het is alweer zover, eerste paasdag zit er op. Normaal ben ik nooit zo met Pasen bezig geweest, maar door mijn stage heb ik er al lang naar uitgekeken. Door al die recepten die voorbij zijn gekomen tijdens mijn dagen op stage kreeg ik er gewoon zin in om ook zelf dingen te organiseren. Tijd om jullie te vertellen over mijn eerste paasdag én Boer zoekt vrouw! Want na al die bezoekjes was dat natuurlijk even genieten voor de buis!

Lief dagboek,

Pasen, Kerst, het is tegenwoorden één pot nat. Zonder papa zijn die dagen toch een stukje minder bijzonder en trek je met name op met familie. In ieder geval, zo gaat dat bij ons ;-) Zo ook vandaag zaten we weer met de hele familie aan de tafel bij mijn opa en oma. Mijn tante had heerlijke aspergesoep gemaakt en daarna waren er verse broden met van alles en nog wat. Als afsluiter nog een stuk taart en iedereen staat weer op knappen. Een soort van kerst 2.0, reuze gezellig! Vooral omdat de familie zo hecht is en we het allemaal goed met elkaar kunnen vinden. Ook was het voor mij wel fijn dat de wekker eens later ging dan half 7 en daar heb ik dan ook van genoten voor zover dat mogelijk was. Mijn biologische wekker maakte mij namelijk om half acht wakker. Gelukkig heb ik toen nog genoeg tijd overgehad om nog heerlijk in bed te blijven liggen. Na het bezoek aan opa en oma gingen we ook nog even naar oma. Daar bleven we avondeten om vervolgens naar huis te gaan en voor de tv te ploffen voor Boer zoekt vrouw!

Boer zoekt vrouw is echt iets wat mam en ik heel graag kijken. Lekker nuchtere mensen op tv, heerlijk! Deze keer het keuze moment van David. Ik had van te voren echt geen idee voor wie hij zou gaan, het leek er in voorgaande afleveringen meer op of hij het liefst allebei de vrouwen zou houden. (spoiler alert!) Toch heeft hij uiteindelijk gekozen voor Mara, stiekem denk ik ook wel dat zij het beste zou passen in dit land. Susanne was in mijn ogen niet helemaal klaar voor een land zoals Roemenië. Vooral niet met een eigen bedrijf in de communicatie, waarvoor het wel belangrijk is dat je onder de mensen blijft die je aan wil spreken. Daarnaast hoop ik ook echt voor Mara en David dat ze elkaar hebben gevonden! Fleur en Herman is weinig over te vertellen, de verliefdheid van die twee spat gewoon van het scherm en stiekem is het gewoon vooral schattig om hun te zien. Ik hoop echt dat ze nog steeds gelukkig samen zijn. Net als Annekim en Marc trouwens, hij lijkt ineens uit zijn schulp gekropen te zijn. Eerst kreeg je geen hoogte van die man en deze aflevering merk je ineens dat hij wel heel erg verliefd op haar is. Ik hoop voor hem dat dit de vrouw is die hij zocht! Ze passen in ieder geval wel goed bij elkaar, mits ze elkaars eigenwijsheid kunnen accepteren ;-) De ouderen boeren doen het wat minder goed wat mij betreft. Riks is echt een en al ellende op dit gebied, tactisch dingen overbrengen, het gevoel laten leiden. Mijn hemel, die Marit die hem nog zo graag een kans wilde geven en echt haar best deed. Ik hoop dat zij nog iemand mag vinden die wél graag ’s nachts over haar droomt ;-) Olke en Sandra is me nog even een raadsel, wordt ze weer de vrolijke Sandra of blijft ze zo afstandelijk? Ik begrijp best dat het voor oudere veel meer impact heeft om het avontuur aan te gaan en bij elkaar te slapen, maar dat ze aardiger doet tegen de barman dan tegen Olke is natuurlijk wel een beeeetje raar. We gaan het zien volgende week!

Gelukkig zijn we morgen nog een dagje vrij. Tijd om nog eens uitgebreid te brunchen en uit te rusten zodat we dinsdag weer vol goede moed naar stage kunnen gaan. De tijd vliegt en het leven lijkt alleen maar drukker te worden, dus zo’n extra vakantiedag is dan echt wel welkom!

Liefs, Sophie

Kijk jij ook Boer zoekt vrouw? Wie denk jij dat er nu nog bij elkaar zijn?

One comment

  1. Bij mij voelt het ook elke keer zo zonder m’n papa… Het grote verschil is dan nog dat m’n mama (ouders waren gescheiden) er ineens altijd bijkomt… (ik krijg altijd gigantische stress van haar en uit dit op heel mijn familie)… mis de gezellige tijden ook <3
    Maar super te horen hoe tof het bij jou was! Jij bent ook een mega gezellige meid denk ik :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge