Lief dagboek #68 – Gewoon een geluksvogel!


Soms dan besef je ineens extra wat voor geluksvogel je bent. Slurpend aan een verse smoothie, in het stralende zonnetje. Ik kon er gewoon niet omheen dit weekend.


Lief dagboek,

Dit weekend liet het zonnetje zich spontaan zien op zondag. Dat had ik helemaal niet verwacht! Tijd om weer eens een spijkerjasje te dragen én mijn nieuwe witte sneakers (ze zijn te wit om dat te ontkennen ;-)). De wekker ging behoorlijk vroeg na het feestje van zaterdagavond, máár ik had er zin in. Zondag was het namelijk familiedag bij het hoofdkantoor van Jumbo, mijn afstudeerplek. Dat alles op en top geregeld zou zijn had ik natuurlijk kunnen verwachten, maar goed. Dat het alle verwachtingen overtrof, is natuurlijk nog toffer!

Met mam, Martijn en Fleur stapte we op zondagochtend in de auto, op naar Veghel. Bij de eerste stap die we binnen het hoofdkantoor zetten, worden we verrast met een gezellig live muziekje. De tickets zijn nog niet gescand of er wordt ons al een flesje water en een tompouce aangeboden. Én dat terwijl de receptie en ontvangstruimte eigenlijk al overweldigend mooi is! We eten onze tompouce op en vervolgen onze weg door het hoofdkantoor. Een uur vliegt voorbij terwijl we de aangegeven route lopen en ook mijn medebezoekers zijn enthousiast. Het is eigenlijk ook gewoon wel héél tof dat ik hier mag afstuderen. Zo’n mega bedrijf, bij (bijna) heel Nederland bekend én ík mag hier mijn scriptie schrijven. Dat mijn liefde voor lekker eten, consumenten en marketing zo samen mogen komen is natuurlijk een feestje! Daarnaast heb ik (zoals ik al eens eerder heb laten vallen) hele leuke collega’s. Grapjes worden dagelijks gemaakt en er wordt wat afgekletst op de afdeling. Kan het nog mooier!?

We wandelen wel twee uur rond op het hele terrein. Bij het kantoor is namelijk nog een Jumbohal, een plek waar vaak bezoekers ontvangen worden. Op dat moment kon je ook daar van alles doen en beleven. Zo was er zelfs een spel met een VR bril. Daar kan ik als studente marketing natuurlijk geen nee tegen zeggen. Dat moest ik eens geprobeerd hebben! ;-) Ook is er op het terrein een distributiecentrum waar we door heen zijn gelopen. Daarna zijn we naar de foodmarkt geweest. Kortom een meer dan geslaagde dag bij mijn afstudeerstage.

Dat ook mam, Martijn en Fleur zo enthousiast zijn, laat mij natuurlijk nog trotser zijn op deze afstudeerstage. Ik zit hier toch maar mooi op mijn 20e en doe hier zo veel kennis en ervaring op. Soms dan denk ik wel eens, hoe kan het zo zijn dat ik dit allemaal mag meemaken!? Ik ben echt onwijs dankbaar voor alles, nu al. En dan heb ik het nog niet eens over mijn scriptie gehad. Mijn scriptie is gelukkig stiekem ook wel heel interessant maar verdwijnt vaak toch nog een beetje naar de achtergrond (oeps!). De stress moet nog komen, ga ik vanuit haha ;-) Maar goed, zolang alles nog prima verloopt, geniet ik elke keer weer als ik het hoofdkantoor binnen loop. Dat elke dag de wekker vroeg af gaat, heb ik daar maar al te graag voor over. Inmiddels zijn we alweer over de helft maar aan aftellen wil ik nog lang niet denken!

Liefs, Sophie

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge