Lief dagboek #65 – Carnaval vieren en Wie is de mol!?


Met veel plezier kruip ik op maandagavond weer achter de computer. Mijn stage dag is boven verwachting verlopen en eigenlijk voel ik me behoorlijk fit na zo’n weekend. Helemaal top, want er is nog een hoop te doen. Maar eerst tijd om mijn hoofd weer wat leger te maken. Daarom één dag later dan normaal, mijn dagboek.

Lief dagboek,

Een dag later dan normaal, maar het weekend was nou eenmaal druk. Als Brabander stond dit weekend toch wel in het teken van carnaval en dat heb ik dan ook gevierd! Vrijdag heb ik na stage nog lekker rustig aan gedaan en wat tv gekeken. Daar was ik echt aan toe na een drukke week. Woensdag en donderdag waren namelijk nogal vermoeiend. Ik heb die dagen thuis ontbeten, naar stage geweest, rond 23.00u ’s avonds pas thuis en direct naar bed.  Vandaar dat ik donderdag en vrijdag lekker rustig aan heb gedaan. Zaterdag was ik echter wel op pad en was ik om twee uur ’s middags al te vinden bij een biercantus. Uiteindelijk lag ik pas tegen half drie ’s nachts in mijn bed. Dat zegt denk ik wel hoe gezellig het was! Op zondag kwam er dus ook geen artikel online, want alle carnavals plannen werden spontaan gemaakt.

Zondag heb ik ook uit kunnen rusten en moest ik natuurlijk even Wie is de mol? terugkijken. Wat blijft het dit seizoen spannend! Ook heb ik dit weekend weer heerlijk kunnen werken aan mijn fotoalbum van IJsland. Ik kan echt niet wachten om het de anderen te laten zien! Ik word zo gelukkig als ik terug kijk op alle fantastische momenten die ik heb mogen beleven!

’s Avonds heb ik me weer in mijn carnavalsoutfit gehesen en ben ik op stap geweest tot een uur of elf. Dit omdat ik op maandag weer gewoon naar stage moest. En toen zat de carnaval er al weer op voor mij, want nu rust ik weer even lekker uit deze week. Het weekend zal weer wat zwaarder worden en daar kan ik alle energie voor gebruiken. Gelukkig is er tegenwoordig weer zoveel op tv om te kijken, dat ik mijn tijd wel doorkom. Zo moet ik Boer zoekt vrouw ook nog even terugkijken, dat blijft een leuk programma!

Maar Wie is de mol? is dan toch echt wel iets waar ik elke week naar uit kijk. Het is aan de ene kant dan ook zo jammer dat het bijna voorbij is! Ik ben er nu ook vooral mee bezig omdat we op mijn stageplek een poule hebben. Ik viel natuurlijk halverwege in, maar het zou leuk zijn als ik toch niet als laatste zou eindigen. Elke week moet iedereen de winnaar, mol en afvaller van die aflevering invullen maar doordat er al twee keer niemand is afgevallen heb ik niet heel veel punten kunnen verzamelen. Nu maar hopen dat ik de mol en winnaar goed ga hebben! Ik zit eigenlijk al direct op Thomas en hoop dat Sanne gaat winnen. Al weet ik het naar aanleiding van dat gesprek met Sanne en Jochem nu ook niet meer. Wie o wie is het!? We gaan het zien de volgende aflevering! Wie weet worden we dan al een stuk wijzer als we zien wie er af gaat vallen, of misschien niet.

Ik ben ook heel benieuwd op wie jij zit! Let me know!

Liefs, Sophie

5 comments

  1. Wat leuk dat het zo gezellig was om carnaval te vieren. Feest :)! En jaaa, heerlijk om dan even bij te komen met rustig relaxen en tv kijken. Hier ook een Wie is de Mol? en Boer zoekt Vrouw fan! Zulke leuke programma’s!

  2. Fijn dat je carnaval zo gezellig was meis! Snap het wel, die balans tussen bijkomen en feesten is soms lastig.. had ik ook haha! Enn ik zit ook op Thomas bij WIDM en ik vermoed dat Diederik gaat winnen. Maar het kan ook zomaar zijn dat ik compleet verbaasd ben als de uitslag bekend gemaakt wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge