Lief dagboek #6

wpid-2015-08-16-12.26.48-1.jpg.jpeg

Lief dagboek, alweer een nieuwe zondag. Aan het begin van de zomervakantie begon ik deze rubriek en we zijn nu gewoon alweer zes weken verder! Echt ik kan het amper bevatten! Vinden jullie ook al dat de tijd zo snel gaat of ben ik de enige? Wat ik wel weet is dat deze vakantie onvergetelijk is! Mijn blog is daarentegen voor mijn gevoel toch wel een beetje verwaarloost. Oeps! Vandaag ga ik met jullie mijn plannen delen voor de laatste weken en wat jullie kunnen verwachten wat betreft mijn blog!

Oh wauw, wanneer ik nu terugblik op de vakantie is deze écht voorbij gevlogen! Wiebelde ik eerst nog met mijn tenen in het Nederlandse zand, zat ik een paar weken daarna alweer in een zonnestoel aan het zwembad in Mallorca. Om nog maar niet te spreken over het feit dat ik weer een week later ’s avonds een heerlijk wijntje dronk op het veld bij de Eiffeltoren. Ik weet niet of ik het nu luxe moet noemen of verdiend hebben. Zoals jullie hebben kunnen lezen was het voor mij een erg bewegend jaar geweest. Ik was er dus echt aan toe om weer opnieuw te kunnen genieten zoals ik dat al twee jaar niet gedaan had, dat ik hierdoor drie keer weg ben geweest voor deze zomer zie ik voor nu dan maar even voor lief want hé, pap zou zeggen: Nu ben je jong! 

Een supertoffe zomervakantie heb ik dus gekregen en ik heb er de fijnste, leukste en mooiste herinneringen aan over gehouden. Maar goed, naast op vakantie gaan heb ik natuurlijk ook gewoon gewerkt. In het begin van de vakantie heb ik mijn normale uren gewerkt zoals altijd, een paar avonden per week en op zaterdag. Vanaf dat ik terug kwam van Parijs is hier verandering in gekomen en ben ik inmiddels bijna vaker in de Albert Heijn te vinden dan thuis (voor mijn gevoel dan). Doordat ik daar zo’n lange dagen maak merk ik wel echt dat ik heel snel moe wordt zodra ik thuis kom.

Nu ik zo al deze reisjes achter de rug heb en zoveel mag werken deze laatste weken merk ik dus wel dat ik echt even ‘water bij de wijn’ moet doen. Zo’n vakantie vol reisjes en aan het eind veel werken èn voorbereiden op stage vraagt natuurlijk veel energie. Het bloggen is er daarom ook een beetje bij ingeschoten en ik heb er bewust voor gekozen om tijdens mijn tripje naar Parijs even niets te posten. Gewoon puur omdat ik mezelf niet voorbij wil rennen op dit moment. Mijn stage staat namelijk voor de deur!

31 augustus begint mijn stage bij de HEMA. Ik heb er onwijs veel zin in maar er moeten nog een aantal dingen gebeuren zoals het ophalen van de sleutel en het verplaatsen van spullen naar mijn kamer in Amstelveen. Ook wil ik me graag voorbereiden op het werk wat ik daar mag gaan doen en de opdracht waar ik aan ga werken. Allemaal geen straf maar aangezien ik 5 van de 7 dagen in de week werk en ik de overige dagen hard nodig heb voor mijn kamer en om uit te rusten is mijn leven momenteel nogal vermoeiend zegmaar.

Het is een kwestie van doorbijten en zoveel mogelijk uitrusten op de momenten waar dat mogelijk is. Ik ga proberen mijn vaste ritme betreft bloggen weer te vinden maar tijdens deze drukke laatste twee komende weken beloof ik even niets. Sorry! Vanaf 31 augustus ga ik weer gewoon volgens mijn vaste schema bloggen (yay! Eindelijk regelmaat!) en kunnen jullie op woensdag, vrijdag, zondag en misschien ook nog maandag een artikel verwachten. Ik heb jullie nog immers zoveel te vertellen en te laten zien over mijn reisjes! Zeker weten dat dat goed gaat komen.

Liefs Sophie,

P.s. Supergaaf om zoveel nieuwe volgers te mogen verwelkomen deze week! You made me smile!

Wat staat er nog bij jou op de agenda? Hoe gaat het met jou?
 

14 comments

  1. Je moet maar zo denken: hoe meer je werkt, hoe meer geld je verdient. Soms heb ik ook echt weken waar ik me afvraag waarom ik meer bij m’n baantje ben dan thuis. Maar aan het einde van de maand weet je waarom (shopping time). Gelukkig was je zomervakantie helemaal geslaagd, en ben je hopelijk klaar om een leuke stage tegemoet te gaan. Enjoy it :-)
    Esther schreef onlangs …IT’S MY 18TH BIRTHDAY

  2. Ik wens je heel veel succes met je stage! Het zal wel even pittig worden vijf dagen stage lopen, maar gelukkig heb je wel een perfecte zomervakantie achter de rug, waar je vast nog heel veel energie uit kan halen! Liefs!

  3. Dat is inderdaad druk, even doorbijten en dan ben je er! Ik ben heel erg benieuwd wat je straks vindt van je stage en hoe je dat allemaal beleeft. Het is al bijna zo ver…

  4. Groot gelijk dat je het even wat rustiger aan doet hoor, gezondheid en studie gaan voor! Ik heb afgelopen week weer voor het eerst gewerkt na 2 weken vakantie en dan ook direct een 6-daagse werkweek. Ik was wel toe aan mijn 1-daagse weekend, die nu ook alweer bijna voorbij is =(
    Miriam schreef onlangs …Ameland

  5. Wat goed om te lezen, zo’n update zeg! Fijn dat je écht hebt kunnen genieten afgelopen vakantie, en alles ook even los hebt kunnen laten. Hartstikke lekker, en ook hartstikke verdiend Sophie! Heel veel plezier ook de komende tijd, met zoveel nieuwe dingen die je tegemoet komen! Vergeet niet af en toe even lekker wat me-time te nemen hè ;) Liefs!

  6. De tijd gaat inderdaad ongelooflijk snel meis, echt bizar hea?! Ik weet ook nog wel dat je vertelde dat je stage had gevonden bij Hema en nu is het bijna gewoon zo ver! Doe in ieder geval lekker rustig aan meis en alles op jouw tempo en jouw gevoel: ik weet dan zeker dat het goed gaat komen <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge