Lief dagboek #5

wpid-img_20150803_104612.jpg

Paris is always a good idea! Yes it is! Deze zondag ben ik alweer met de trein onderweg naar Nederland. Het waren echt vijf fantastische dagen met twee lieve meiden. Die stralende Sophie van deze foto boven het artikel is er dus nog steeds!

Nu ik dit schrijf is het zaterdagavond of beter gezegd het is zaterdagnacht. Na heel wat uurtjes kletsen bedacht ik me ineens dat ik nog een artikel voor morgen moest schrijven. Jullie hebben me al zo lang moeten missen ;-) grapje! Maar goed, nu de klok al bijna de één uur aan geeft is het tijd om even met jullie te kletsen!

Ik ben trouwens echt een gelukkig mens hier in Parijs. Nog steeds leven we in een droom na de geweldige dagen woensdag en donderdag. Ook niet te vergeten was de dag in disneyland Parijs en de afsluiting met prachtige muziek, beelden en vuurwerk! Alle drie hadden we bijna stiekem tranen van geluk tijdens de show. Wat een geluk dat we dit hebben kunnen meemaken en beleven. Disney gaf ons vleugels en bracht ons in de zevende hemel haha ;-) We hebben zo veel leuks gedaan hier! Het weer was ook super goed en het is supergezellig geweest! Je begrijpt, ik heb het enorm naar mijn zin gehad.

Natuurlijk kunnen jullie nog het een en ander verwachten over dit supertoffe stedentripje! De artikelen van Mallorca moeten ook nog steeds online komen maar ik beloof het, jullie krijgen nog van alles te zien en te horen.

Nu aanstaande weken moet ik nog heel veel werken en over een paar dagen ben ik alweer jarig! Wat vliegt de tijd zeg! Ik heb er op dit moment geen zin in maar goed, wat niet is kan nog komen! Oh en het werken komt wel goed uit na al die reisjes! Natuurlijk moet er ook nog heel wat gebeuren wil ik eind augustus mijn eigen plekje hebben in Amsterdam, je leest het; druk druk druk, maaaaaar heel leuk!

Het is wel ontzettend jammer dat nu de vakanties van dit jaar erop zitten. Ik heb van zoveel mooie plekken mogen genieten dit jaar! Brighton/Londen, Bergen/Zaandam, Berlijn, Zandvoort, Mallorca en Parijs. Als ik er zo aan terug denk komen er alleen maar fijne herinneringen naar boven en besef ik wat een geluksvogel ik ben dat ik dit allemaal heb mogen meemaken.

En nu gaat deze geluksvogel slapen! Morgen nog een laatste keer genieten van de lekkerste croissantjes, jus d’orange en een gebakje als ontbijt en dan is het tijd om dit superschattige Franse appartement te verlaten. Parijs je was fijn!

Liefs, Sophie

Wat zijn jullie plannen nog voor de zomervakantie? Wanneer was jij voor het laatst gelukkig?

11 comments

  1. Wat een ontzettend leuk artikel. Reizen is zo heerlijk en ook ik word hier altijd intens gelukkig van. Mooie en veel reisjes heb je al mogen maken dit jaar! Bofkont! Deze vakantie mag ik nog een paar dagen vertoeven in Denemarken voordat ik weer naar huis ga én ga ik samen met mijn vriend nog een weekendje weg. Oftewel nog een aantal leuke dingen op de planning. Helaas komt aan alles een einde dus ook aan de onvergetelijke vakantie. Gelukkig hebben we vele mooie herinneringen mogen maken waar we weer een tijdje op vooruit kunnen. :-)
    Desiree schreef onlangs …My story – Kilo’s verdwenen, maar ook mijn sterke karakter

  2. I love Parijs, ben er al 5 jaar op rij geweest and still love it! Fijn dat jij het ook zo naar je zin hebt gehad, ik ga dadelijk ook even de vorige artikelen hierover terug lezen, heb ze even gemist oepsie! Succes met werken de komende tijd en alvast een hele fijne verjaardag toegewenst :)

  3. Wat een fijn en dankbaar artikel zeg: de positiviteit straat er vanaf! Mooi om even stil te staan bij wat je dit jaar al hebt mogen doen, je hebt namelijk al heel wat reisjes mogen maken zeg! Heel veel succes de komende tijd nog even met je drukke schema, maar wel blijven genieten hea ;-) ? X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge