Lief dagboek #49 – Op vakantie!

2016-05-27-12.35.07-1.jpg.jpeg
Ah weet je waar ik net achter kwam, deze rubriek bestaat alweer één jaar. Al één heel jaar lang deel ik (bijna elke week) mijn gedachtes met jullie in mijn online ‘dagboek’. Vandaag een extra leuk onderwerp, namelijk: vakantie!

Lief dagboek,

Wat vliegt de tijd. Alweer. Nog steeds. Ik heb het de laatste tijd zo ontzettend druk gehad omdat de tijd maar door blijft tikken. Zo had ik nog twee herkansingen te maken afgelopen week en moest er nog wat geshopt worden voor de vakantie. Niet erg natuurlijk maar het kost zoveel tijd! Daarnaast ben ik ook al op zoek naar een afstudeerstage want vanuit IJsland gaat dat natuurlijk een stuk lastiger worden. Gelukkig heb ik alle twee de herkansingen echt met hele mooie cijfers gemaakt en heb ik dus ook mijn derde jaar helemaal dicht. Ook heb ik mijn extra studiepunten al binnen dus ik ben helemaal klaar voor IJsland. Naja, bijna dan. Want daarvoor moeten ook de nodige formulieren nog worden ingevuld (lees: ov, verzekeringen, etc.). Daarnaast wilde ik ook eigenlijk de waardebonnen opsturen naar de winnaars maar dat is helaas niet meer gelukt. Er stond namelijk ook nog een kappersbezoek op de planning en afgelopen zaterdag moest ik de hele dag werken en ’s avonds ging ik op een verlaat verjaardagsbezoek bij een vriendin die jarig was op de dag van de storm.  Gisteren begon ik met het inpakken van mijn koffer want ik vertrek vandaag naar de zon!

Samen met mijn vriend ga ik naar Tenerife en ik heb er echt onwijs veel zin in! Ik heb al heel wat plannen wat ik daar wil ga doen en ik ben dus ook heel benieuwd hoe het gaat zijn. Bovendien is dit onze eerste lange vakantie samen. We zijn wel een aantal keer vijf dagen weggeweest maar nog niet acht dagen. Dubbel leuk dus! Mocht je trouwens nog tips hebben voor Tenerife, houd je dan vooral niet in!

Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn vakantie dan kun je me natuurlijk volgen op snapchat: sophie-1108 óf instagram (demooistesteraandehemel). Daar zal ik vast wat leuke kiekjes delen :D

Voor nu ga ik heeeeel gauw nog wat liedjes op mijn iPod zetten en naar bed want ik moet heel vroeg op! Er staan deze week gewoon artikelen op de planning dus jullie hoeven niet helemaal zonder mij. Hopelijk gaat het zonnetje hier ook een beetje schijnen voor jullie!

Liefs, Sophie
Ga jij ook bijna op vakantie?

7 comments

  1. Geniet er van! Je moet zeker de vulkaan bezoeken (die Teide) (zo mooi daar boven) en de hoofdstad is erg leuk! In Garachico kun je tussen de rotsen in de oceaan zwemmen. Puerto de la Cruz vond ik een heel leuk stadje met leuke winkeltjes, een leuk pleintje waar je het lekkerste ijs ooit kon kopen en lekker kunt wandelen op het strand en wat kunt eten. Elk stadje en dorpje heeft iets leuks daar vond ik! Ben er in 2010 zes weken geweest en de tijd van m’n leven gehad! Veel plezier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge