Lief dagboek #41 – Helemaal vergeten

2016-04-26-08.17.06-1.jpg.jpeg
Wil ik op zondagavond tegen 12 uur naar bed gaan. Bedenk ik me ineens dat ik nog een artikel moet schrijven voor maandag. Oeps! Dat is me echt nog nooit gebeurt, dat ik mijn blog totaal ben vergeten. Maar goed, dan verschuiven we voor deze ene keer, het verhaal naar mijn dagboek naar de dinsdag. Vandaag dus!

Lief dagboek,

Wat heb ik een drukke week gehad! Zo druk zelfs, dat ik mijn vriend amper heb kunnen zien. Bijna beschamend!

Doordat ik een week in Valencia was, miste ik de eerste week van het laatste blok. De week waarin de projectgroepen worden gemaakt, de eerste hoorcolleges worden gegeven en het introductiecollege voor het nieuwe blok. Niet handig dus dat ik die allemaal heb gemist, maar ik had Valencia niet willen missen! Hierdoor moest ik dus wel even deze week bijbenen en inkomen.

Op maandag was ik nog zo onwijs moe, dat dat niet heel erg productief was. Ook mijn projectgroep vol met jongens is nou niet echt een succes gebleken. Ze doen vooral waar ze goed in zijn, uitstellen, niks doen en spelfouten maken. Ik denk dus dat ik na de meivakantie zelf maar de touwtjes in handen ga nemen. Hoewel ik hier deze periode niet echt op stond te wachten kan ik het toch maar weer niet laten om deze boel eventjes te redden. We maken namelijk een project in opdracht van een bedrijf en als het even kan wil ik dit wel even honderd procent goed doen. Gelukkig is het nu mei vakantie voor mij en heb ik een weekje de tijd om een plan te bedenken en een voorstel te maken hoe we verder gaan tijdens de laatste weken van de periode.

Daarnaast was het ook koningsdag, maar die dag heb ik vooral besteed aan werken in de Albert Heijn en huiswerk maken. Er moesten nog een hoop dingen gebeuren en ik moest me nog inlezen in een aantal vakken.

Ook ben ik in mijn vrije tijd bezig met een cadeau voor mijn oma! Het wordt vast heel mooi, maar wat kost het stiekem veel tijd! Bijna elke vrije minuut besteed ik aan het cadeau. Maar goed, hopelijk betaalt al dat werken zich uit in een onbeschrijfelijke reactie van oma. We zullen het zien! Zodra ze jarig is geweest kan ik er meer over vertellen want ik heb eigenlijk geen flauw idee of ze ooit mijn blog leest haha ;-)

Voor nu ga ik proberen zo snel mogelijk nog meer proberen te delen van Valencia. Ik heb namelijk een soort van ‘gevlogt’ over zowel mijn vrije tijd als tijdens de game! Hopelijk gaan jullie dat net zo leuk vinden als ik haha ;-)
Morgen komt in ieder geval deel twee online van de foto’s!

Liefs, Sophie
Heb jij meivakantie?

7 comments

  1. Ooh ik ben zo benieuwd naar je vlog over Valencia meis. Als ik aan alle foto’s kan zien -en je reactie- heb je er echt een prachtige tijd gehad. Wel jammer dat je projectgroep iets minder is, maar weet zeker dat jij tot prachtig einde gaat maken. Ik wens je in ieder geval succes meis <3

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar je vlog! Valencia is echt mijn lievelingsstad :) Aan je foto’s te zien heb je er wel echt van genoten, mooi!! Veel liefs, Marjon

  3. Leuke update! Herkenbaar dat van projectgroepjes. Goed dat je de leiding gaat nemen. Nu kan het nog :) en nee, helaas geen mei vakantie hiero. Al ben ik daar wel aan toe haha!

  4. Ben benieuwd naar wat voor moois je aan het maken bent voor je oma! :)
    Ben trouwens ook super benieuwd naar de vlog van Valencia. We zien hem vanzelf wel voorbij komen, hihi. Hopelijk gaat het een beetje goed de komende tijd met je projectgroep. Pfft, kan me voorstellen dat de situatie heel irritant is momenteel…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge