Lief dagboek #39 – Een zonnig vooruitzicht!

Processed with VSCO with a6 preset
Het is alweer maandag én mijn eerste week vrij zit er alweer op. Wat vliegt de tijd! Helemaal als het zonnetje zo heerlijk schijnt. Inmiddels zitten we alweer een dikke week in april en lijkt het weer steeds iets beter te worden. In ieder geval wel op mijn bestemming.

Lief dagboek,

Dit weekend was weer geslaagd! Zo heb ik heel wat uren kunnen werken bij de AH, heb ik getraind en een wedstrijd gehockeyd (met heerlijk weer! én) met winst! 5-0, yay!
Ook zijn we goed geslaagd voor Martijn in de stad en heb ik wat bezoekjes gebracht aan familie. Oh en misschien nog wel het meest gekke, ik heb op zaterdagavond tot half drie ’s nachts bordspelletjes gespeeld. Woeps! Ik vind het stiekem gewoon nog steeds zo leuk om bordspellen te spelen met meerdere mensen. Gelukkig was het wel heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. (Lees: tijd voor revanche!)

Voor nu komt het leukere deel van het jaar er weer aan. Mijn eerste reisje van het jaar ga ik aanstaande woensdag maken en het gaat hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden. Niet alleen omdat ik voor het eerst in mijn eentje ga vliegen, maar ook juist omdat die business game me onwijs spannend lijkt! Als ik er zo over nadenk is het nog best lang dat ik 10 dagen weg ben! Extra leuk is ook dat ik nu dus al mijn zomerkleding ineens mee kan nemen én aan kan trekken. Daaaag reflecterende witte melkflessen! Ik hoop dat ik het mag ervaren als een hele leerzame, leuke en onvergetelijk avontuur!

Ik ga dan ook vandaag en morgen nog even uitzoeken wat er allemaal te beleven is in Valencia, wat de weersvooruitzichten zijn én natuurlijk wat ik allemaal mee ga nemen. Kortom allemaal leuk om mee bezig te zijn! Ook moet ik wat vooruit schrijven voor mijn blog indien ik in Valencia niet de mogelijkheid heb om artikelen te schrijven. Zou het deze keer wel gaan lukken?

Daarnaast zorgt het zonnetje ervoor dat ik ook weer vaker en sneller mijn fototoestel wil gebruiken. Jup, het deel van het jaar dat mij het vrolijkst maakt, doet langzaam zijn intrede. Dat komt vast goed van pas om jullie op de hoogte te houden van mijn tripje!

Soms ben ik wel benieuwd wat pap er van zou vinden dat ik nu alleen op reis ga. Zou hij het ook oké vinden? Zou ik dit überhaupt wel doen als papa er nog was? Ook deze reis zal het niet gemakkelijk zijn om met het gemis van papa om te gaan. Maar, ik ga ervoor! En stiekem weet ik dat hij ook van de zon houd, dus ik ga er gewoon dubbel van genieten als het zonnetje daar schijnt. Net alsof hij ook mee is! ;-)

Hopelijk kunnen jullie ook allemaal zo van de komende tijd genieten!

Liefs, Sophie
Wat zijn jouw plannen deze week?

6 comments

  1. Wat spannend! Veel plezier in Valencia :) Je pap zou vast trots geweest zijn op jou!!
    Mijn plannen voor deze week zijn iets minder spannend: gewoon elke dag naar school gaan haha ;) x
    Hanne schreef onlangs …Zeeland Dag 1

  2. Wat spannend voor je meid! Ik weet nog de eerste keer alleen vliegen: heel spannend! Gaat alles wel goed, wat als ik naar de toilet moet, wat als ik dit niet kan vinden, enzovoorts haha. Inmiddels heb ik al zo vaak alleen gevlogen, vind het zelfs best wel fijn. Zelfs de oceaan over al best wel vaak. Komt helemaal goed dus! Heel veel plezier, geniet er lekker van. Ik denk dat je pap alleen maar ontzettend trots op je zou zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge