Lief dagboek #30 – Carnaval, minor en vakantie!

cv
Hoi hoi lieve lezers! Daar ben ik weer na een weekend afwezigheid (oeps!) Nu, op maandagavond, wil ik wel nog graag wat kwijt in mijn lieftallige online dagboek, dus vandaar dat jullie nu op dinsdag een artikel lezen!

Lief dagboek,

Wat voel ik mij goed! Ik loop de hele dag te neuriën en ook de Spotify playlist; Feel Good, past helemaal bij mijn ‘mood’ op dit moment!

Mijn eerste week op school zit er weer op en ik ben nu een weekje thuis. Het gaat echt onwijs snel allemaal en zo ineens lijkt Amsterdam weer heel ver weg. Gelukkig mag ik snel weer terug naar mijn leuke huisgenootjes want er komt een feestje aan! Leuk, leuk!

Tijdens deze week op school ben ik me met name aan het focussen op een minor. Dit moet namelijk voor 1 maart bepaald worden. Het is echt zo moeilijk, er is zoveel keus! Het liefst ga ik naar het buitenland (zoals ik al een aantal jaar roep in mijn omgeving), maar goed je moet wel ingeloot worden dus dat is nog even spannend! Mijn nummer één keuze staat al een hele tijd vast en ik ben op dit moment nog op zoek naar een back up in het buitenland én eentje in Nederland. Het houdt je bezig laten we zeggen ;-)

Ook carnaval heeft zijn intrede alweer gedaan in het zuiden van Nederland. Hoewel ik er normaal gesproken niet zo veel mee heb, had ik nu wel zin in een feestje. Dit weekend was voor mij dan ook zeer goed geslaagd! (ook de reden dat er geen blogjes online zijn gekomen). Papa zal trots zijn dat ik het leven weer zo heb op kunnen pakken in bijna twee jaar tijd. Ik voelde me dit weekend dan ook zo rijk met de mensen om me heen die me er zijn voor de leuke en stomme dingen in het leven. Heel even was ik weer een heel gelukkig meisje.

Nu, op maandagavond, heb ik net even wie is de mol terug gekeken. Dat had ik natuurlijk gemist door carnaval. Ik heb vandaag de hele dag gewerkt bij de Albert Heijn en zal daar ook en deel van mijn carnavalsvakantie mee vullen. Daarnaast ga ik woensdag een dagje er op uit met mam en mijn zusje, gezellig! Donderdag is mijn vriend jarig en ben ik de hele dag bij hem thuis te vinden. Vrijdagavond staat er een leuk feestje in de agenda en de zaterdag en zondag zal ik ook vast wel doorkomen. Ik zal denk ik ook nog wat huiswerk moeten maken (even wennen hoor om dit te zeggen haha!). Mijn weekje ‘vrij’ zit in ieder geval goed vol!

Oh en ik wil jullie nog even mededelen dat ik het echt heel leuk vind dat zoveel de enquête over mijn blog hebben ingevuld! Thanks, ik ga binnenkort alle resultaten verwerken! :)

Liefs, Sophie

Heb jij nu ook vakantie? Hoe gaat het met jou?

8 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge