Lief dagboek #29 – Back to school

image

Na een half jaar niet tot nauwelijks op school te zijn geweest is het weer tijd om dagelijks af te reizen naar Den Bosch. Het is weer zondagavond en ik zit voor de verandering een keer niet in Amsterdam óf in de trein. Ik zit namelijk gewoon thuis.

Lief dagboek,

Het is alweer tijd om met mijn Eastpack richting Den Bosch te vertrekken. Een half jaar school staat voor mijn neus en wie weet maak ik wel mijn allerlaatste tentamen deze zomer. Ik kan het nog amper geloven dat ik alweer over de helft van mijn studie heen ben. Volgend jaar ga ik alweer afstuderen!

Naar school gaan betekent voor mij ook veel meer vrije tijd! Naast studeren ga ik deze tijd dan ook opvullen met werken, sporten én bloggen. Oh en natuurlijk ga ik mijn tijd nutteloos besteden aan dingen als Sims, foto’s kijken en social media checken. Ik heb echt het gevoel alsof ik nu gewoon zoveel meer vrije tijd ga hebben. We zullen het gaan zien. Ik hoop dat ik door deze vrije tijd eindelijk eens wat meer aandacht kan besteden aan mijn blog en vooruit kan werken. Dat is soms wel handig als je leuke dingen gepland hebt staan.

Mijn eerste zondagavond thuis heb ik in ieder geval goed besteed. We hebben net tapas hapjes gegeten bij de tv en ik ga vanavond nog even mijn projectje afmaken. Spannend!

Tot mijn grote geluk mag ik dit half jaar school afsluiten met een van mijn lieve vriendinnetjes uit de eerste klas! SO HAPPY! Na ander half jaar zijn we weer herenigd en ik weet zeker dat het een top half jaar gaat worden! Ook is het tijd om alles wat ik heb geleerd in Amsterdam, mee te nemen naar huis. Lekker veel er op uit en genieten van het leven! I’m in! We gaan het zien, voor nu ga ik snel eventjes een opdracht voor school maken want huiswerk, dat moet ook nog ergens in mijn routine komen haha!

Morgen gaat mijn wekker helaas al om 5.52u! Eventjes wennen na dat luxe leven in Amsterdam. We mogen weer elke dag 1,5 uur heenreizen en 1,5 uur terug. In ieder geval genoeg tijd om wat leuke boeken te lezen!

Ik wens je een hele fijne week!

Liefs, Sophie

Begint voor jou nu ook een nieuwe periode?

9 comments

  1. Klinkt goed! Voor mij start ook een nieuwe periode. Ik loop vanaf dit blok weer gelijk met mijn klasgenoten. Vorige twee blokken had ik vrij veel vrijstellingen omdat ik die vakken voor mijn depressie al had gehaald. Nu ben ik op het punt waar ik toen was en moest stoppen met mijn opleiding… Maar nu pakken we door!
    Lilian schreef onlangs …Maandag even geen muziekdag

  2. Klinkt als een mooie frisse start in het zuiden Sophie, veel succes met terug naar school gaan! Zal stiekem toch wel een beetje wennen worden na zo’n fijne stageperiode.. maar you can do it!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge