Lief dagboek #20 Op dit moment ben ik bezig met…

20151122_223858
Eindelijk kan ik weer ratelen op mijn toetsenbord en ongeremd mijn gedachtes met jullie delen. Ook deze week zit mijn hoofd weer vol met deadlines, dingen die ik nog graag wil doen en nog zoveel meer.  Lees je mee in mijn dagboek?

Lief dagboek,

Wat een drukte in mijn hoofd op dit moment. Nog zoveel te doen, nog zo weinig tijd. De deadlines van stage komen steeds dichter bij en in die tussen tijd staan er nog een hoop dingen op het plan om uit te voeren voor het nieuwe jaar alweer voor de deur staat.

Ten eerste staat het event op de planning morgen. Ik vind het ZO ontzettend spannend! Voor mijn onderzoek bij HEMA heb ik een event mogen regelen waarop ik hoop de informatie te krijgen die ik nodig heb voor mijn onderzoek. Dit event vindt morgen plaats en ik ben stiekem enorm zenuwachtig aangezien ik het helemaal in mijn eentje georganiseerd heb. Fingers crossed en hopen dat ik kan knallen op event zodat mijn onderzoek verder kan én ik natuurlijk een enorme ervaring rijker ben!

Daarnaast heb ik nog een aantal interviews met superleuke bloggers op het programma staan, wederom voor mijn stage onderzoek. Ik ben onwijs blij dat ik dit mag doen en dat ik al die lieve bloggers (nog) eens mag ontmoeten. Wat een geluk dat dit helemaal past bij het onderzoek wat ik doe.

Iets anders wat ik nog graag zou willen doen is het veranderen van mijn blog. Ik wil zo graag eens een flinke schoonmaakbeurt door de categorieën, zodat er echt een goede en duidelijke blog te vinden is als je een kijkje neemt op demooistesteraandehemel.nl. Hopelijk gaat dat me nog lukken voor 2016!

Vandaag (zondag) heb ik trouwens weer een lichtje aangestoken voor papa. Het is mis geweest voor papa en het is fijn dat er nog steeds familie is die daarvoor met ons naar de kerk willen gaan. Er hebben tot nu toe heel veel lichtjes voor papa gebrand. Van onze eigen kerk tot aan een kapelletje boven op een berg in Spanje. Papa zal altijd bij ons horen en ik vind het fijn om daarvoor kaarsjes te branden. Op de een of andere manier voelt het ook echt of papa soms het lichtje in de duisternis is. Gewoon omdat ik zijn wijze raad stiekem altijd in mijn hoofd hoor wanneer ik even niet meer weet wat ik moet doen.

Oh én misschien heb je het al gemerkt. Ik doe een poging tot het typen van kortere blogs. Ik merk dat ik bij sommige bloggers het verhaal te lang vind worden bij sommige artikelen en ik wil voorkomen dat jullie dat misschien ook van mijn blogs gaan vinden! Natuurlijk wil ik niet mijn kracht verliezen in een kleinere blog maar 1000 woorden zijn wellicht wat veel ;-)

Sinds kort ben ik ook weer vol op aan het lezen, super leuk en ik geniet er enorm van. De reis van kamer naar thuis vliegt dus elk weekend weer voorbij!

Voor nu ga ik gauw mijn laptop sluiten en kruip ik onder de dekens. Dinsdag komt steeds dichterbij, aaaaaaaaaaaah!

Liefs, Sophie

Wat wil jij nog doen voor 2016?

7 comments

  1. Sophie, wat ben je lekker bezig! Je stage gaat volgens mij super goed he? Veel succes tijdens je event morgen! En mooi en fijn dat de mis zo goed was, samen met je andere familie. Fijn, om zo even stil te staan. Zo belangrijk!

  2. Leuk om weer even een update te lezen. Wat ontzettend fijn dat je een event voor Hema mag organiseren en verschillende bloggers mag interviewen voor je stage! Dat lijkt me echt heel fijn werk! :-) En wat je schrijft over te lange stukken herken ik wel… Ik vind het ook soms wat vervelend bij anderen, gewoon omdat ik niet zoveel tijd heb om bij iedereen zo’n lang stuk te lezen, maar betrap mezelf er ook op dat ik vaak lange stukken schrijf… Ik ga er dus ook wat op proberen te letten, maar ik wil altijd zo veel vertellen dat ik het heel moeilijk vind haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge