Lief dagboek #19 – Nieuwe energie en twijfels

wpid-2015-11-15-10.14.51-1.jpg.jpeg
Zondagavond, tijd voor weer een lief dagboek artikel. Dit keer typ ik dit bericht niet vanuit mijn kamer in Amstelveen maar gewoon vanaf de computer bij mij thuis. Heerlijk om zo’n lang weekend thuis te zijn, het brengt rust in mijn mega drukke leven op dit moment. Rust om vanavond eens eindelijk voor 0.00u in bed te kruipen. Maar eerst ga ik lekker typen over van alles en nog wat! Lees je mee?

Lief dagboek,

Op dit moment ruikt de hele keuken en kamer naar een soort wasmiddel lucht, heerlijk! Mijn nieuwe sjaal rook een beetje muffig, zelfs na uren buiten wapperen in de wind.  Dus besloot ik vanavond om er met een lekker ruikende kledingspray op los te gaan.  De geur is nu wellicht iets te overheersend maar ach, alles beter dan die muffe lucht ;-). Naast mij staat een kopje bosvruchten thee en een heerlijke bonbon is allang verdwenen. Een rustige zondagavond waarop ik tijd heb om dit blogje te typen, nog wat op facebook en instagram te struinen en muziek te luisteren op spotify.

Dit weekend was heel erg lang voor mijn gevoel. Ik was er dan ook écht aan toe merk ik nu. Het non stop bezig zijn, 7 dagen in de week breekt me stiekem een beetje op na 2,5 maand. De doktersafspraak op vrijdag kwam dus ook perfect uit, net als het geplande interview op maandag morgen. Ik had ineens twee extra dagen weekend voor mijn gevoel!

Het weekend gaf me ook ruimte om even na te denken. Wat wil ik nog graag doen op stage? Wat ik wil ik nog doen in Amsterdam? Wat wil ik nog graag doen met mijn blog? Wat vinden mijn bezoekers eigenlijk van mijn blog? Vooral de blogvragen spoken op dit moment nog door mijn hoofd. Ik heb nog nooit een enquête gehouden omdat ik eigenlijk stiekem wel een beetje bang ben aan schaarse deelname, is dat gek? Daarnaast ben ik bang dat jullie sommige artikelen helemaal niet leuk vinden. Stom eigenlijk want het is nog steeds mijn blog waarop ik bepaal wat er online komt. Ondanks al die twijfels verschijnt er bij elke nieuwe volger weer een glimlach op mijn gezicht en bedenk ik me dat ik toch wel iets goeds doe. Ook als iemand zegt dat hij/zij mijn blogjes mist doet dat ook ontzettend veel goeds met me! Toch wil ik mijn blog even flink op de schop gooien. Een nieuw, fris maar toch vertrouwd jasje geven. Even opruimen wat betreft categorieën en duidelijkheid creëren wat jullie kunnen verwachten maar ook voor ikzelf.

Daarnaast kruipt de deadline van mijn stageperiode ook langzaamaan dichterbij. November is voor mij de maand waarop ik al mijn onderzoeksresultaten binnen ga sprokkelen en ik het onderzoek ook echt vorm en diepgang kan geven. Geweldig leuk, gaaf en ik krijg er veel energie van als iets goed lukt. Het is inmiddels zo ver dat ik nu al niet kan wachten om mijn mailbox te openen vandaag. Sorry not sorry!

Ook heb ik echt weer zin om binnenkort foto’s te maken met iemand in Amsterdam, even weer een voorraad aan leuke plaatjes schieten :) Vooral handig nu het al donker is voordat ik klaar ben met stage. Mocht je op een donderdag niets te doen hebben, ik ben beschikbaar! Haha!

En nu duik ik gauw mijn bed in. Morgen begint er weer een nieuwe week vol nieuwe kansen. Ik ga weer gewoon 4x in de week schrijven en kijk er nu al naar uit aangezien ik bruis van de ideeën. Tot snel!

Liefs, Sophie

Stiekem ben ik reuze benieuwd wat de reden is waarom jullie mij volgen, so tell me!  

8 comments

  1. De deadline komt inderdaad al dichtbij voor je stage! Heel veel succes daarmee! Volgende week donderdag vanaf 2 uur ben ik vrij dus als je dan nog iemand zoekt? :D Ik mis je artikelen ook hoor, van mij mag je vaker publiceren als je daar weer tijd voor hebt!

  2. Je stage klinkt zo leuk, maar ik kan mij inderdaad voorstellen dat het wel heel vermoeiend is! Ik zou de enquête zeker invullen en ik denk dat ik niet de enige ben.

  3. Lieve Sophie toevallig kwam ik op jouw blog terecht ik bleef maar lezen…wat kun jij mooi schrijven! En wat ben je een mooie sterke meid!
    Veel liefs Lily

  4. Ik vind jouw blog absoluut de moeite waard om te lezen, ik reageer eigenlijk nooit maar wil je dit toch graag even laten weten! Ik vind je zo sterk dat je zo open en eerlijk bent over je twijfels, je onzekerheden en gedachten, niet doen, nergens voor nodig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge