Lief dagboek #14 Help, waar is mijn vrije tijd!?

1-P1180137
Nou jongens, het was me een weekje wel! Jeetje! Ik heb het nog nooit zo ontzettend druk gehad volgens mij. Of ik ben het alweer vergeten hihi! Het is maandag en dat betekent dat het tijd is voor weer een stukje uit mijn dagboek. Het is trouwens echt mijn favoriete momentje op de zondag avond. Lekker even mijn gedachtes typen en delen met jullie, lieve lezers! Lees je mee?

Zoals ik al zei in de intro is dit een mega drukke week geweest. Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor het laatst heb gerelaxt en echt even heb uitgerust! Het begon al op zondag toen ik dol gelukkig in de trein stapte naar Amsterdam. Voor de onwetende onder ons, PSV heeft gewonnen van Ajax. Je begrijpt dat een ander scenario nogal een issue kan zijn aangezien ik in Amsterdam stage loop ;-) Maar goed, het was al vrij laat en toen besloot iemand ook nog voor de grap aan de noodrem te trekken. Zo kwam ik uiteindelijk pas half 12 aan op mijn kamer. Je begrijpt dat ik direct mijn bed in ben gedoken!

Maandag begon stage weer en de nodige felicitaties over de voetbalwedstrijd heb ik hartelijk ontvangen. Voelt toch wel goed om ze een beetje te kunnen plagen haha! Na stage vertrok ik gelijk richting Utrecht. Ik ging namelijk naar de film met mijn vriend! We keken ‘The intern’ en we vonden hem beide zeer leuk! Echt een aanrader!

Dinsdag liep ik natuurlijk ook weer gewoon stage van 9 tot 17. Daarna deed ik boodschappen en begon ik om half 8 aan mijn eten. Ik bleef wat hangen in de keuken, stelde mijn afwas wat uit en zo lag ik dus pas om 21 uur in mijn bedje met Hollands Next Top Model én mijn blog. Elke woensdag moet er namelijk gewoon een blog online. Toen ik de aflevering weer had ingehaald en mijn blogje had getypt ging ik gauw slapen!

Woensdag hadden we namelijk een afscheid van een collega bij HEMA. Mijn buurvrouw en tevens degene die mij vaak de weg wees met alle opdrachten had namelijk een andere job gevonden. Superleuk en spannend natuurlijk voor haar maar het zal even wennen zijn zo! We konden dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en aten taart op het werk. Daarna ging ik samen met een aantal collega’s waar zij veel contact mee had Amsterdam in voor een drankje! Uiteindelijk veranderde dit in dineren met een biertje. Stond niet op de planning maar wel leuk om zo nog meer collega’s van andere afdelingen beter te leren kennen! ’s Avonds laat kwam ik dus ook pas weer terug op mijn kamer.

Donderdag ging ik namelijk iets heel gaafs doen! Aan het einde van de middag kwam ik hier pas van terug en toen was het echt tijd om de verpakking met poetsdoeken open te maken. Toen ik om me heen keek werd er toch wel iets duidelijk. Ik kwam tot de conclusie dat er best één keer in de drie weken een doekje door heen mag. Jup, geloof me. ’s Avonds keek ik met wat eenheidsgenoten naar Expeditie Robinson en daarna dook ik snel mijn bedje in met de laptop en rtl late night om nog een blogje te schrijven voor vrijdag. Pas half 12 sloot ik mijn laptop af en kroop ik onder mijn dekbed.

Vrijdag was het super rustig op stage! Er waren erg weinig mensen maar er was genoeg te doen. Na deze stagedag ging ik weer op weg naar huis, waar om half 8 een bord met frietjes mij stond op te wachten. Snel at ik mijn bord leeg om nog even met mijn vriend naar de winkel te gaan.  Toen ik thuis kwam plofte ik voor de televisie met een kopje thee en daarna zocht ik snel mijn bed op!

Zaterdag ging de wekker namelijk weer 5.52 (Nee, ik kan er niet tegen om wekkers op een rond tijdstip af laten gaan……). Tijd om te werken bij de Albert Heijn! ’s Middags was ik gelukkig vrij en toen bestede ik mijn tijd goed door naar de opticien te gaan voor nieuwe maandlenzen. In de namiddag besloot ik zelfs nog naar opa en oma hard te lopen. ’s Avonds zet ik nieuwe muziek op mijn iPod, schrijf ik het artikel voor zondag en zet ik alvast een foto klaar voor dit artikel aangezien ik weet dat het vandaag, zondag, erg laat gaat worden. Daarna pak ik mijn tas en koffer in om zondag weer op tijd te vertrekken naar Amsterdam.

Vandaag heb ik namelijk meegeholpen op het NSMBL festival! Superleuk met Emilia en Sabrina maar ook erg vermoeiend van half 2 tot 21.30u! Ik ben blij dat ik nu in mijn bedje lig. Tijd voor slaap en hopelijk iets meer rust deze week!

Liefs, Sophie

Ren jij jezelf wel eens voorbij? Hoe zorg jij ervoor dat je toch je rustmoment pakt?

Het liedje van deze week is ‘Wild mustang – Yellow Claw feat. Becky G’. Wat een heerlijk vrolijk en energiek nummer! Zeker een aanrader :-)

8 comments

 1. Ooh, enorm herkenbaar, jezelf voorbij rennen. Daar ben ik op dit moment ook echt kampioen in! :’) Ik ben nu wel heel benieuwd wat je donderdag hebt gedaan! Je houdt het allemaal wel heel spannend, haha. En wat tof dat je samen met Emilia en Sabrina op het NSMBL-festival hebt geholpen. Fijne week!

 2. Echt zo herkenbaar! Soms ren je zo hard dat je niet eens meer beseft wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Wel heel gaaf dat je op het NSMBL festival hebt geholpen zeg.
  Geniet van je week en vergeet niet te relaxen!
  Liefs Lonneke
  lonneke schreef onlangs …Mijn online dagboekje #33

 3. Heel herkenbaar. Ik ben namelijk een kei om ALLE vrije avonden en vrije dagen in het weekend vol te plannen. Tot dat ik overstroom en dus een paar afspraken moet verplaatsen. Laatste tijd gaat het wel iets beter, tijd voor jezelf is zo belangrijk! Ik snak er soms echt naar :D
  Miriam schreef onlangs …Mirror Mirror #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge