Kletspraatje – Weekendje weg, waardering, blog

image

Vandaag weer een kletspraatje aangezien me dat de laatste tijd wel goed bevalt. Ik typ dit artikel onder het genot van heel veel afspeellijsten op spotify, ik ben op de multifunctionele tour zeg maar. Artikel typen en leuke muziek ontdekken ohja én spaans leren aangezien ik dat nu eigenlijk hoor te doen… Klets je mee?

De zomervakantie is voor mij nu officieel begonnen. Vandaag is de deadline voor de laatste cijfers. Woensdag had ik helaas een herkansing voor Spaans aangezien ik me de vorige keer niet zo heel goed had voorbereid en naar bijna geen een les was geweest. Spaans is namelijk een extra vak wat ik naast de normale vakken van mijn studie volg en deze periode vielen de meeste lesuren tegelijk met de lesuren van Duits, wat verplicht was deze periode. Gelukkig kan ik jullie vandaag vertellen dat ik het gewoon heb gehaald! Fijn om bijna alles toch gehaald te hebben!

Verder vertrek ik vandaag voor een weekendje naar het strand! Samen met Martijn ga ik een weekendje naar Zandvoort toe en ik heb er heel veel zin in! Eerst hadden we het plan om met het vliegtuig op vakantie te gaan maar nu het zo’n heerlijk weer bleek te worden zou een zonvakantie ook prima in Nederland kunnen. Eerlijk is eerlijk scheelt dat nogal behoorlijk in de kosten. Bovendien ga ik deze vakantie al twee keer naar het buitenland dus ik weet zeker dat ook Nederland een prima vakantieland kan zijn met zo’n weer!

Gisteren stond er een event in de agenda. Mijn tweede, ik had er echt ontzettend veel zin in! Vooral de weersvooruitzichten maakte het een nog groter feestje! Misschien niet om in een trein zonder airco te zitten maar het was het zeker waard. Zo gezellig om een paar bekende en een hoop nieuwe bloggers te zien! Het event was top verzorgd en echt, ik heb spontaan zin om ontzettend veel boeken te gaan lezen deze zomer. De enthousiaste presentaties hebben me gewoon stiekem verliefd gemaakt op de prachtige verhalen. Dat er twee boeken in mijn koffer zitten richting Zandvoort moge duidelijk zijn haha! (De goodiebag was echt zo goed gevuld dat ik me zeker een hele tijd kan vermaken! Super leuk!)

Met mijn blog gaat het op dit moment niet heel geweldig vanuit mijn kant. Ik wil heel veel schrijven maar vind het van de persoonlijke artikelen soms zo zonde als er zo weinig mensen zijn die ze lezen (in vergelijking met andere dagen) dus ik zit nog even in een dubio! Ook heb ik het de laatste tijd zo ontzettend druk gehad dat school gewoon echt even voor moest gaan. Wat ik vanaf nu wel ga doen is een fotodagboekje bijhouden voor elke week. Zo neem ik jullie elke zondag mee met alle plannen van deze zomervakantie!

Oh en ik vind het zo fijn jullie reacties op social media en op mijn blog! Waardering voelt gewoon inmens fijn! Zoals ik eerder al op instagram had gezet werkt waardering altijd positief en wil ik er nu telkens alleen maar harder voor werken! Gisteren werd ik zelfs herkend door meerdere die ik al een tijdje volg. Dat voelt elke keer toch wel weer heel speciaal. Zeker omdat mijn blog in principe nog zo klein is! Je snapt, ik ben helemaal tevreden met het feit dat mijn zomervakantie nu toch echt is begonnen, ik hem in heb mogen luiden met het event en dat ik vandaag een weekendje ga genieten van zon, zee, strand en heerlijk eten. Natuurlijk neem ik jullie weer mee ;)

Ohja mijn camera en ik zijn weer een eenheid nu het zo’n fijn buitenweer is. Ik geniet van elke verbetering op foto’s en ik ben best trots op de foto’s die ik nu maak (t.o.v. normaal gesproken). Ik kan niet wachten om jullie vol te spammen op instagram met alle leuke foto’s!

Liefs, Sophie

Wat ga jij doen dit weekend?

12 comments

  1. Gezellig kletspraatje! Ik moet morgen naar school voor praktijkles, en ik zie er als een berg tegenop, het lokaal is met normale temperaturen al zo warm. En zaterdagavond ga ik lekker naar het zomercarnaval.
    Jenn schreef onlangs …Mijn maat is vol!

  2. Heerlijk een weekendje Zandvoort, geniet ervan! Ik ben benieuwd welke boeken je hebt gekregen en hoe je ze vind, ik ben echt dol op lezen en vooral in de zomer met lekker weer verslind ik ze echt!
    Liefs, Iris

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge