kletspraatje over de zevende hemel, vaderdag en meer

Hoi hoi, ik had weer eens zin in een kletspraatje. Gewoon even al mijn gedachtes op een rijtje zetten tijdens het typen van dit artikel vind ik heerlijk en daarbij deel ik natuurlijk even jullie hoe het met mij gaat. Benieuwd? lees dan gauw verder!

Vrijdag konden jullie al lezen over mijn plannen van deze zomer.  Dat er geweldige dingen aankomen is wel duidelijk. Gisteren ben ik naar Guus Meeuwis geweest en ik verwacht dat ik op deze zondag wakker wordt met een schorre stem van het meezingen. Sorry, ik heb er nu eenmaal een zwak voor om mee te zingen zodra ik de tekst ken… Ik ben heel benieuwd hoe het te zien was op TV en ik ga het zeker nog eens terugkijken. Even nagenieten!

Wat ik natuurlijk ook niet vergeten ben is dat het vandaag Vaderdag is. Een rotdag die voor mij niet meer bestaat. Ik wil deze dag niets met Vaderdag te maken krijgen en volgens mij gaat dat me nog aardig lukken ook. Vanmiddag ga ik naar een verjaardag van een vriendin en ’s avonds ga ik uiteten met de familie van mijn vriend. Fijn dat ik deze dag niet naar mijn eigen opa en oma hoef om Vaderdag te ‘vieren’. Ik heb er echt even geen behoefte aan. Zolang ik het slechte negeer blijf ik misschien in deze goede flow.

Het gaat op dit moment namelijk best wel erg goed met mij. Ik had afgelopen week gewoon tranen in mijn ogen van al het geluk wat er op me af komt. Ik kreeg een uitnodiging van een event waarop vast superleuke mensen komen en ik boekte mijn trip naar Parijs met vriendinnen. Daarbij ging ik gisteren naar Guus Meeuwis, mijn grootste wens. Het geluk kon niet op toen ik ook nog eens een tentamen haalde wat ik dacht verpest te hebben. Nee, ik zit echt even in de zevende hemel op dit moment. Het leven lacht me toe sinds het moment dat ik mijn stage heb gevonden, het leven lijkt weer eventjes ge-wel-dig. Echt waar. Het is nog wachten op mijn punt voor Spaans en als ik die ook nog heb gehaald kan ik ook nog eens met mijn vriend een aantal dagen weg! Je begrijpt, ik typ dit alles met een ‘big smile’ op mijn gezicht.

Maar goed, dat het leven niet altijd lang leven de lol is weet ik ook maar al te goed. Toch probeer ik steeds positiever tegen dingen aan te kijken én ga ik volgende week nog even een keer knallen tijdens een herkansing aangezien ik nog niet geheel tevreden was over mijn huidige cijfer. (iets met perfectionisme?) Papa zou me uitlachen en voor gek verklaren dat ik het overnieuw ga maken maar ik weet dat ik het veel beter kan aangezien ik de vorige keer niet kon leren vanwege drie uur vertraging met het OV. Achja, proberen kan tenslotte nooit kwaad toch?

Mijn blog heb ik de laatste tijd wel wat stof laten happen. Sorry daarvoor maar ik moest nu eenmaal wat aan school gaan doen. Nu ik weer tijd heb ga ik het zeker weer oppakken aangezien mijn concepten gewoon staan te wachten om nog een laatste check te krijgen en gepubliceerd te worden. Vanaf morgen ook weer gewoon artikelen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag! Ik wil dolgraag een nieuwe lay-out en weet al precies hoe deze eruit moet zien. Wie weet krijg ik het deze zomer wel zelf voor elkaar om wat te monteren, jullie zien het vanzelf wel verschijnen.

Op dit moment ben ik opzoek naar een nieuwe camera, mijn huidige heeft na zes jaar dik bevriend te zijn geweest toch wel wat gebreken laten zien en ik ben toe aan iets nieuws! Ik heb alleen echt nog geen idee wat voor camera ik wil dus daar kan ik me de komende tijd wel zoet mee houden net zoals alle boeken die op mij liggen te wachten om gelezen te worden! Laat het zonnetje maar weer schijnen!

Liefs Sophie,
Hoe is het met jou? Wat wil jij nog graag doen deze zomer?

7 comments

  1. Goed dat je deze dag leuke dingen gaat doen. Ik vind het knap hoe je je er doorheen slaat en hoe positief je bent. Top dat je je toets hebt gehaald trouwens! Alvast eetstalletjes voor als je vanavond lekker uiteten gaat en veel plezier op de verjaardag!

  2. Wat ben je toch een geweldig persoon! Hoe je dit allemaal doet, en gewoon doorgaat met het leven! En je stage, proficiat nog! Wat leuk trouwens dat je naar Guus Meeuwis bent geweest. Zit er soms een fan girl daar achter haar computer? ;) Ik ben benieuwd naar je nieuwe lay-out. Ik vond deze al zo mooi! Veel plezier vandaag! Het wordt vast een top dag! :) Liefs Myrthe

  3. Superleuk artikel! Fijn dat je je zo goed voelt, je hebt het verdiend, geniet ervan! Wel raar, toen ik net even aan vaderdag dacht, moest ik ook aan jou denken. Knap dat je het zo van je af kan schrijven! Oh ja, mocht je nog hulp willen bij het zoeken naar een nieuwe camera, ik weet er best wat van, dus wil je er graag bij helpen!
    Chris Schoonens schreef onlangs …Groeten in Brabant!

  4. Ik dacht vandaag nog aan je en hoe jij deze dag zou ervaren. Vind het in ieder geval heel goed dat je er niet te zwaar aan tilt, maar doen alsof het niet bestaat is ook niet altijd de oplossing hea dame ;-) Ik ben in ieder geval wel blij om te horen dat het wel ontzettend goed met je gaat: je hebt ook zoveel mooie dingen meegemaakt en in de planning dus dat zou dan ook niet anders kunnen. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge