Mijn gekregen kerstcadeautjes!


Het klinkt alweer als heel lang geleden, maar kerst is eigenlijk nog maar net voorbij. Zoals je afgelopen week op mijn blog hebt kunnen lezen heb ik uitbundig kerst mogen vieren met heel veel cadeautjes! Vandaag is het dan eindelijk tijd om ze aan jullie te laten zien, want o wat een verwennerij weer!

Ik heb niet eens van alles foto’s kunnen maken omdat we op 20 december al cadeautjesspel hadden met de huisgenootjes. Deze cadeautjes hebben allemaal al een plekje gevonden op mijn kamer :) En bij reuze toeval had ik alle drie mijn eigen cadeautjes. Gelukkig had ik allemaal dingen gekocht die ik zelf ook graag zou willen hebben.

Maar daarna was er nog kerstavond thuis met mam en Fleur, surprise bij Martijn en surprise met vriendinnen. Er is dus genoeg om jullie te kunnen laten zien!

Maar, eerst nog iets anders. Er kwam namelijk ook post binnen na kerst. Superleuk om kaartjes te mogen ontvangen mét chocolade én thee. Daar wordt een mens toch gelukkig van!? :)

Dit zijn alle cadeautjes die ik kreeg van mam en Fleur op kerstavond. Ik kreeg onder andere een superleuke snijplank, trekdrop (guilty pleasure) en een pittenzak. Hoewel de meeste meteen denken aan de ‘niet-zo-fijne’ lucht, ik vind een pittenzak echt enorm fijn. Ik maak er maar al te graag gebruik van!

Ook kreeg ik deze twee nagellakjes. Superleuk, want dat doe ik eigenlijk veel te weinig op. Ik ben laatste tijd echt fan van de ‘berry’-kleur en vond de donkere ook wel heel mooi. Mam is er wat minder blij mee, want jeetje, dat spul zit nu ook op elk keukenkastje. Heeft iemand hier de juiste oplossing voor? ;-)

Dit stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Een make-up tasje zodat ik niet elke vrijdag met een enorm grote toilettas hoef te slepen als ik een weekend naar huis ga. Ik vind deze velvet-achtige variant echt heel leuk! Deze kan ik meteen gebruiken nu ik vandaag terug naar Nijmegen ga.

Ook deze kwam last-minute nog op mijn wishlist. Een satijnen kussen, zou dit er dan voor zorgen dat mijn haar wat langer mooi blijft zitten? Ik ben benieuwd en kan niet wachten om dit te proberen! Heeft iemand hier ervaring mee?

Ook wilde ik graag een thermosbeker om thee of andere warme vloeistoffen mee te kunnen nemen. Die komt nu helemaal goed van pas nu ik naar IJsland ga! Ik ben en blijf een echte theeleut ;-)

Een paar fijne dikke sokken zijn nooit verkeerd! Mijn vorige paar had zijn beste tijd gehad en deze komen dus goed van pas! Ze zijn ook zo lekker zacht!

Ook kreeg ik nog deze toffe kaarshouder van mama. Ik vind hem echt heel leuk en ben benieuwd hoe die op mijn kamer zal staan!

En dan door naar de cadeautjes die ik kreeg van de surprises! Op beide lijstjes had ik een kookschort staan en deze twee komen nu goed van pas! Eentje mee naar Nijmegen en eentje laat ik hier thuis. Ik vind ze beide heel leuk én handig. Ik ben er blij mee!

Ook kreeg ik een paar sokken met een leuk printje, dat komt altijd van pas! Ik draag bijna nooit meer gewone ‘zwarte’ sokken maar deze komen dan toch nog in de buurt. Fijn dus als ik even niet wil dat mijn sokken de eyecatcher zijn van de outfit ;-)

Ook kreeg ik nog dit leuke theelichtje en lekkere geur waxinelichtjes. Ik hou van kaarsjes, dus dit komt zeker goed van pas op mijn kamer in Nijmegen!

Met surprise bij Martijn thuis werd ik ook nog eens enorm verrast door de moeder van mijn vriend. Ik kreeg deze te leuke schaaltjes én een mega grote houten plank. Love it! Ik ben echt gek op die dingen en kan niet wachten om ze te gebruiken hier thuis.

Ook kreeg ik deze leuke schaaltjes. Blauw, helemaal mijn kleur!

Zoals je ziet ben ik enorm verwend! Ik ben benieuwd hoe het zal staan als ik alles een plekje gegeven heb.

Liefs, Sophie

Heb jij ook cadeautjes gekregen met Kerst?

6 comments

  1. Ah wat heb je leuke dingen gekregen! Vooral die schaaltjes en snijplanken vind ik heel erg tof. Die twee nagellakjes heb ik ook trouwens, ze zijn super fijn. :) Lekker verwend ben je hoor, hihi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge