Ik vertrek naar IJsland!

Processed with VSCO with f2 preset
Eindelijk is het zover! Vandaag is de dag dat ik vertrek naar IJsland. Mijn ‘aftel’ app op mijn telefoon verteld mij dat ik 110 dagen weg zal zijn van huis, op naar het avontuur!

Vandaag om 12.40u vertrekt mijn vliegtuig richting Keflavik, het vliegveld van IJsland. Daar zal ik rond 13.50u aankomen (mocht alles volgens plan verlopen natuurlijk). Het is ongeveer drie uur vliegen naar IJsland maar daar leven ze op dit moment met een tijdsverschil van -2 uur vergeleken met Nederland. Met de bus zal ik van het vliegveld naar Reykjavik gaan en om 18.00u staat er bij de  ‘Harpa concert hall’ een bus klaar om de meeste studenten naar de campus en de universiteit te brengen. Spannend! Vanaf dan zal het allemaal een groot avontuur worden! :D

Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van mijn avontuur dan kun je mij volgen op de volgende kanalen:

Instagram demooistesteraandehemel
Snapchat sophie-1108
Twitter  jesuis_sophie
Facebook  De mooiste ster aan de hemel
Youtube Sophie on the road

Op mijn blog zal er natuurlijk ook het een en ander gaan veranderen omdat genieten (en school) voor mij op plaats één staat gedurende dit avontuur. Keep you updated!

Ik spreek jullie heeeel snel weer!
Liefs, Sophie

18 comments

  1. Aaaah zó veel plezier gewenst!! Spannend, maar ook zó onwijs tof dat je dut gewoon gaat doen. Geniet van je tijd daar! Ik volg je nu ook op Snapchat, hihi. Goede reis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge