Ik ga de uitdaging aan

Vandaag een update wat betreft mijn blog en alles daar om heen! Ik wil namelijk een uitdaging aan gaan vanaf volgende week! Ben je nieuwsgierig, lees dan vooral verder!
Hoi hoi lieve volgers!

Terwijl ik nu druk bezig ben/hoor te zijn met het leren voor mijn Spaans tentamen wil ik jullie graag wat vertellen. Ik heb er nu een hele tijd over nagedacht en ik denk dat ik het gewoon moet doen!

Meer artikelen
Al lange tijd zit ik te denken om het aantal artikelen per week te verhogen. Op dit moment komt er elke woensdag, vrijdag en zondag een artikel online, drie keer per week. Dit is voor mij naast mijn studie, werk en privé leven precies te doen. Vooral als ik soms wat vooruit werk zodat er in drukke periodes ook op de juiste momenten wat online komt. Waarom zou ik dan meer artikelen in de week willen schrijven? Aangezien mijn blog me de afgelopen twee maanden door een diep dal heeft weten te trekken wilde ik meer! Door mijn blog leek het leven toch af en toe mooier dan dat het was en ik werd blij van iedere lieve reactie die ik heb gekregen. Waarom niet nog een dag erbij? Het geeft me zo ontzettend veel voldoening om jullie reacties te lezen en de hoeveelheid mensen die dagelijks op mijn blog komen te zien groeien. Sinds een maand is het aantal alweer verdriedubbeld. Echt ongelooflijk, dat is pas motivatie om er dan ook weer iets voor terug te doen. Ik denk dat dit het juiste moment is om dus van drie naar vier artikelen per week te gaan. Het zal in het begin wellicht wat wennen zijn voor mij wat betreft plannen maar ik hoop dat ik dit dan voortaan vol kan houden. Hopelijk ben ik in het bezit van een onuitputtelijke inspiratiebron haha.

Vanaf volgende week kun je dus op maandag, woensdag, vrijdag én zondag een artikel verwachten op mijn blog!

Meer social media
Op dit moment heb ik twitter, instagram en facebook. Het is nogal wat maar ik vind het ontzettend leuk omdat ik jullie op deze manier meer spreek en ook wat van jullie zie. Volg je mij nog niet klink dan vooral hieronder even op het juiste linkje!

Twitter | Facebook | Instagram

Ik heb social media weer helemaal herontdekt de laatste tijd en post dan ook regelmatig een tweet de wereld in en een foto op instagram. Twitter viel steeds meer weg in het dagelijks leven, het leek een beetje over te zijn. Totdat ik erachter kwam dat het zo’n leuke manier is om met jullie in contact te komen!

Daarbij zou ik het ook ontzettend leuk vinden om jullie te volgen op social media zoals instagram of twitter! Laat dus vooral een reactie achter met daarin een verwijzing naar je social media kanaal. Alleen je gebruikersnaam is natuurlijk ook voldoende! (Vind ik leuk haha)

Liefs, Sophie

Ohja, ik ben trouwens heel erg benieuwd. Hoe vaak kijk jij op mijn blog?

De mooiste ster aan de hemel

48 comments

  1. Wat een lieve reactie Kelly, ja daar ben ik nog al goed in in meer doen dan goed voor iemand is. Gelukkig heb ik niet per se een grote druk om te publiceren dus als het niet uit komt dan zijn het er maar drie haha!

 1. Ik ben benieuwd of je dat fijn gaat vinden om meer te gaan doen op je blog. Ik doe het wanneer ik er zin in heb, tot nu toe heb ik er ook best wel tijd voor, en zo niet, of geen zin, dan kom ik alleen lezen bij jullie. Wanneer ik bij jou kom?

  Zodra er een mail in mijn mailbox verschijnt, dan klik ik van daaruit naar jouw blog en lees ;-)
  Morgaine schreef onlangs …Jeuk

 2. Mooi om te lezen dat je zoveel voldoening haalt uit je blog :) Eén artikel extra per week lijkt me dan een mooi voornemen! Ik zoek je even op op Instagram, heb dit ook sinds kort aangemaakt, haha.

  1. Haha nou ik ben ook nog niet zo’n kei in social media. Ik zoek nog een middenweg met posten wat betreft twitter en instagram. Facebook vind ik nog wat lastig!

 3. Wat fijn om te horen dat je zoveel plezier uit bloggen trekt. Moet overigens je nageven dat je dit ook erg merkt: je prachtige karakter straalt echter door de artikelen heen en kom hier dan ook echt graag. Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen om 1 artikel meer te schrijven. Doe in ieder geval waar jij je goed bij voelt (maar ik denk dat je dat wel weet hihi). X

 4. Ah ontzettend leuk dat je een dag erbij gaat bloggen! Ik vind je blog echt leuk, ik heb hem net eigenlijk ontdekt. Ik ga je eventjes volgen zodat ik vaker je blog kan lezen. :-)

  Liefs! Evelien

 5. Wauw, Sophie! Het is prachtig om te zien dat je blog je zo goed helpt bij het maken van deze ontwikkelingen en dat je blog je laat inzien dat er genoeg voor te leven is. Wat tof dat er nog meer van die inspirerende blogs online komen op je blog!

  Liefs xx

 6. Wat tof dat je meer wilt bloggen! Ik kan me helemaal voorstellen dat bloggen je helpt om alles op een rijtje te zetten. Ik vind het zelf ook heerlijk om te doen, ook rustgevend zeker als ik even een minder momentje heb. Anyway, mijn social media: IG: xjusstine Twitter: xjustinea en Facebook is facebook.com/mycupofcare :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge