Ik ben een gelukkig mens!

P1150195

Jup, ik schreef het zojuist echt als titel van dit blogje voor op de zondag. Ik durfde het heel lang niet te zeggen maar echt, nu, heeeeeel even, kan het! Lees je mee waarom?

Hoi hoi! Van binnen ben ik blij, blijf ik al een aantal dagen in een echte ‘feel good’ vibe hangen en ik voel me zowaar een gelukkig mens. Jup, echt. Van binnen doe ik dansjes door de kamer, in de regen en op straat. Het feit wil alleen dat mijn ritmische gevoel ergens is achtergebleven dus vandaar dat ik het maar even laat bij in mijn hoofd.

Ik weet niet hoe het komt maar echt, sinds donderdag ben ik helemaal in mijn element! Zo werd ik deze week wakker met een stralend zonnetje door het gordijn. Hoefde ik door dit heerlijke weer niet eens een sjaal om én ik kon de hele week op mijn witte all stars naar stage, lang leven gympen!

Ook kreeg ik donderdag mijn exacte stage opdracht te horen en ik werd alleen al super enthousiast van de dingen die ik mag onderzoeken. Laat staan dat ik ook nog eens super leuke collega’s heb, uitzicht heb op het IJ en liters thee drink op zo’n werkdag. Life’s gooood.

Op donderdag besloot ik op mijn vrije dag ook nog even Amsterdam in te gaan, want uhm ja! Dat is toch om de hoek haha! (Gek idee nog steeds). Daar ging ik mijn jurkje passen die ik al een tijd geleden had gezien maar niet durfde te kopen. Toen ik hem opnieuw aan had wist ik het zeker, deze wordt van mij! Ook liep ik nog even verder door de Kalverstraat aangezien ik nog even wat moest halen voor mijn zusje. Onderweg liep ik ook nog wat winkeltjes binnen om gewoon wat rond te kijken tot ik ineens tegen ‘het jurkje’ aan liep wat ik al vanaf de lente aan het zoeken was!

Zo ging ik dolgelukkig met de tram door Amsterdam richting Amstelveen. Deze dag was goed! Eenmaal op mijn kamer genoot ik van het heerlijke zonnetje en ’s avonds keek ik Expeditie Robinson én Bluf met een wijntje en zoutjes samen met een ‘Eenheidsgenootje’. Ik houd enorm van dit soort kleine dingetjes en zo leer ik mijn eenheidsgenootjes ook steeds beter kennen!

Vrijdag was een gewone stage dag waarbij het IJ nog mooier was door het stralende weer! Helaas duurde de terugweg toch iets langer dan gepland maar ook dat kon mij niet boos maken. Ik ging van Amsterdam naar Den haag, van Den Haag naar Gouda, van Gouda naar Rotterdam om vervolgens in de intercity te stappen naar Eindhoven. Daar miste ik dus weer mijn overstap en toen kwam mam me maar halen in Eindhoven. Tegen 21.30/22.00u was ik dan eindelijk thuis na een reis van zo ongeveer vijf uur! Maar goed, geen tijd voor een kopje thee, mijn vriend kwam even aan met de Bosche bollen waar ik om gevraagd had en daarna ging ik met een Bosche bol naar oma want er was zowaar wat te vieren deze week! Ze was er enorm blij mee en dat maakte mij natuurlijk weer enorm gelukkig.

Het werken vandaag, zaterdag, ging ook wel oké en ik zit goed in mijn vel. Stage is leuk, in Amsterdam bevalt het me goed, werken hier thuis is prima én dus kan ik nu op dit moment écht oprecht tegen iemand zeggen dat het goed met me gaat.

Geen idee hoelang het gaat duren maar ik geniet er nu in die paar dagen al enorm van. Laat het nog lang duren! <3

Liefs, Sophie

Ben jij een gelukkig mens?

p.s. ik heb een ideetje, wat vinden jullie ervan als ik voortaan onderaan de rubriek ‘lief dagboek’ het nummer deel waar ik deze week gelukkig van wordt/past bij de week?

20 comments

  1. Wat een heerlijk artikel is dit! Fijn om te lezen dat het nu écht goed met je gaat. Geniet van elk blij moment. Goed ook dat je je niet laat tegenhouden door bv de lange treinreis. Je bent een topper!

  2. Wat word ik blij van deze post Soof! Goed om te horen dat je het allemaal goed hebt daar. Nog steeds stoer dat je op kamers zit in Amstelveen, en er lekker op uit gaat! xxx

  3. Wat fijn dat je kan zeggen dat je gelukkig bent en dat er zoveel dingen zijn die energie geven. Jij bent echt een krachtige dame en weet dan ook zeker dat dit gelukkige gevoel uiteindelijk de overhand gaat nemen, als dat nu al niet het geval is X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge