Iets met blauwe ogen, bruine krullen en verliefd zijn.

Hallo hallo,

Een heel vrolijk artikel voor vandaag want ik wil jullie namelijk ontzettend graag aan iemand voorstellen! Ben je benieuwd wie ik aan je voor wil stellen, kijk dan gauw verder!  

Ja, er is veel diversiteit te vinden op mijn blog. De artikelen gaan van veel verdriet, naar vrolijkheid. Ik kan er ook niets aan doen dat mijn leven zo gek in elkaar zit ;)

Maar goed, vandaag wil ik jullie voorstellen aan het zonnetje in mijn leven op dit moment, degene die mij weer een stuk beter kan laten voelen. Mijn vriend Martijn! Gisteren gingen we 1,5 jaar samen en daarom vond ik het vandaag het perfecte moment om hem aan jullie voor te stellen!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mocht je vanaf nu ergens op mijn blog de naam Martijn tegenkomen, dan gaat het dus over mijn vriend. Hij is 19 jaar (bijna 20) en studeert net als ik op het HBO. Ik kan natuurlijk zeggen dat ie ontzettend lief en leuk is al is dat natuurlijk een beetje cliché! Misschien dat de woorden creatief, sportief, ooit echt ontzettend lui, fifa-verslaafd (sssssssst) en muzikaal meer zeggen over hem.

Oh en omdat jullie vast benieuwd zijn hoe hij eruit ziet, zal ik er even een foto bij doen haha! Tadaa! ♥

2014-12-01_19.00.20

We hebben samen al vele leuke dingen gedaan, zoals samen op vakantie gaan, naar Racoon, Appelpop, en nog veel meer! Wie weet neem ik jullie een volgende keer wel mee met een fotoverslag :)

Je snapt dat mijn vriend ook samen met mij het ziektebed en het overlijden van pap heeft moeten doorstaan. Hij heeft mij hier altijd in willen steunen voor zover dat kon en ik ben hem erg dankbaar dat hij ondanks mijn veeeele slechte buien nog steeds mijn vriendje wil zijn! Mijn pap heeft dan ook vaak tegen mij gezegd: Ben er zuinig op! En beste papa dat zal ik ook zeker doen!

Heb je een vraag aan/over mijn vriend? Laat hem dan zeker achter in een reactie! ik/hij/wij(?) beantwoorden ze heel graag!

Liefs, Sophie (en ook een beetje Martijn haha)

Ohja, en zouden jullie het misschien leuk vinden om heel af en toe een artikel van hem te lezen?

5 comments

  1. Leuk om je vriendje ook eens te ‘leren kennen’. Fijn dat hij je zo gesteund heeft, dat maakt jullie band waarschijnlijk nog veel hechter. Ik zou zeker graag af en toe eens een artikel van hem lezen, of misschien kan je de boyfriend tag eens doen? :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge