Hoera, ik ben jarig vandaag!

wp-1470779303941.jpeg
Yay, 11 augustus 2016, de dag waarop ik 20 kaarsjes uitblazen mag! Twintig jaar alweer, het is me wat. Benieuwd wat ik vandaag (en de rest van dit levensjaar) ga doen? Dat vertel ik je vandaag!

Vandaag vier ik mijn verjaardag eens anders dan normaal (sinds papa er niet meer is). Tegen de avond komen opa, oma en oma namelijk bij ons eten en daarna volgt ’s avonds de rest van de familie en mijn vriendinnen. Ook komt er een vriendinnetje van school, ZO leuk! Mijn verjaardag betekent namelijk ook mijn afscheid voor vele tot kerst (of zelfs er na!) Genoeg redenen dus om er vandaag een extra bijzondere dag van te maken. Ik hoop zo dat het een mooie herinnering gaat worden!

Vandaag wordt ik alweer 20 jaar en stiekem vind ik dat al best oud klinken ;-) Misschien komt het ook omdat het nog zo dichtbij lijkt dat papa is overladen maar dat ik toen eigenlijk pas 17 jaar was. Op de een of andere manier vergelijk ik leeftijden altijd met het overlijden van papa. Ik vind het onwijs moeilijk dat hij er niet bij kan zijn vandaag op deze bijzonder dag. Ik vier namelijk niet alleen mijn verjaardag maar geef ook mijn afscheidsfeestje voor de mensen om mij heen. Papa weet niet eens dat ik weg ga van huis, dat ik het avontuur aan ga en dat vind ik stiekem toch wel enorm moeilijk. Wat had ik hem graag een stevige knuffel gegeven op het vliegveld…

Even een omschakeling. Mijn twintigste levensjaar gaat in ieder geval ge-wel-dig van start. Ik ga één van mijn grootste dromen waar maken: voor langere tijd in het buitenland zijn voor school. Hoelang ik dit wel niet heb geroepen weet ik zelfs niet eens, al zo lang wil ik naar het buitenland. Dat het nu dan echt gaat gebeuren is natuurlijk een fantastisch begin!

Daarnaast hoop ik het jaar ook nog heel goed af te kunnen sluiten met een diploma. Met dit levensjaar gaat namelijk ook mijn laatste jaar op het HBO van start. Ik kan het bijna niet geloven als ik op twintig jarige leeftijd al een diploma in handen heb waarmee ik het werkveld in kan. Maar goed, daar zal ik natuurlijk wel eerst voor moeten werken!

Het staat in ieder geval vast dat dit jaar een heel bijzonder jaar mag gaan worden en daar gaan we vandaag dan ook een drankje op drinken en lekker eten! Nog één keer genieten van (bijna) alle lieve mensen om mij heen voordat ik een paar maanden weg ben!

Liefs, Sophie
P.s. ik vind deze ‘over’ vrolijke foto eigenlijk gewoon best wel heel leuk ;-)

23 comments

  1. Gefeliciteerd! Ik snap heel goed hoe je je papa vandaag extra mist. Eergisteren was ik zelf jarig en was het de eerste keer dat mijn broertje er niet meer is.
    Ik ben zo benieuwd naar je IJsland avonturen!! Geniet nog van je verjaardag!!!
    liefs,

  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag lieverd! Ik wens je een hele fijne dag toe! Ik vind het nog steeds zo gaaf dat je die reis gaat maken… doet me terugdenken aan toen ik 21 werd! <3

  3. Van harte gefeliciteerd lieve Sophie! En ja, die vrolijke foto is waanzinnig leuk! Echt heel vrolijk voor een dag als deze! Want ondanks alle moeilijkheden, mag je ook gewoon heel erg vrolijk en blij zijn. Er komt zoveel moois aan en geniet van vandaag!

  4. Van Harte gefeliciteerd! Wat een mooie dingen ga je allemaal doen aankomend jaar zeg. Geniet er met volle teugen van. Lijkt me heel lastig inderdaad dat je vader er niet bij kan zijn. Hij kijkt vast mee van boven met een hele grote glimlach van hoe trots hij op je is.

  5. Gefeliciteerd! Kan me voorstellend dat je je papa extra mist vandaag. Een goed 21ste levensjaar gewenst! Wat knap dat je dan al een hbo diploma op zak zult hebben!

  6. Van harte gefeliciteerd! Een heel nieuwe periode voor jou: het begin van je twintiger jaren en meteen een tijd naar het buitenland! Heel fijne dag en geniet van alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge