Help! Wat als een product niet aan je verwachtingen voldoet!?

P1170830-002

Ik had het idee al helemaal in mijn hoofd. Vandaag zou er een ‘herfst favorieten’ artikel online komen. De foto’s van mijn favoriete kleding op dit moment waren al gemaakt alleen nog van het product wat in het weekend thuis zou komen. Vol enthousiasme opende ik het pakketje, want ik keek er enorm naar uit! Helaas viel het product daarna ineens enorm tegen. Wat nu!?

Aangezien ik het product ineens helemaal niet meer bij mijn blog vond passen op dit moment wist ik even niet meer wat ik moest doen. Was ik net zo lekker positief op dreef komt er ineens midden in de week uit het niets een negatief artikel online!?

Op twitter vroeg ik om advies, ik kreeg een aantal reacties (wat ik altijd ontzettend leuk vind en waardeer!) met de eerste van Denise. Gewoon doen, vertelde zij me. Met die gedachte stapte ik onder de douche, er moest en zal dus een artikel online komen met dit product… Ineens wist ik wat ik ging doen! (dankjewel voor het doorzettingsvermogen wat je me gaf Denise ;-) )

Ik ga er gewoon over schrijven maar dan, dat ik er andere mensen ook mee kan helpen die hier mee zitten! Ik zal toch niet de enige zijn!? Zo zit ik nu dus heel enthousiast te typen met kaarsjes aan, voetbal op de radio en een zakje met zoutjes naast me. Oh en mocht je benieuwd zijn naar mijn precieze mening over het product, don’t worry! Komt eraan!

Ik zou natuurlijk het gehele product kunnen afkraken. Al weet ik zeker dat dat niet de goede oplossing is. Zoveel mensen, zoveel meningen. Wat ik misschien helemaal niets vind, vindt een ander geweldig! Ook vind ik het een uitdaging om tegen alle negatieve punten ook positieve punten te zetten. Waar ik zelf niet van houd is om te liegen over mijn mening, op mijn blog ben ik zo open en eerlijk over alles, en dan zou ik hier over gaan liegen. Nee, niets voor mij. Zeggen dat ik het geweldig vind is voor mij dus geen optie. Op naar de review!

wpid-2015-09-22-10.00.53-1.jpg.jpeg

Dit is de Valenta portemonnee die ik opgestuurd kreeg door GSMpunt. Ik wist helemaal niet dat ze ook zo’n fancy portemonnees aanbieden! Vol enthousiasme gaf ik aan de bruine portemonnee te willen ontvangen, ik vind de slangenprint gewoon zo tof! Ik was dan ook enorm nieuwsgierig toen een dag later al het pakketje binnen kwam!

wpid-2015-09-22-10.00.50-1.jpg.jpeg

Helaas viel de portemonnee voor mij wat tegen. Hij was wat kleiner dan ik had verwacht en aangezien deze een speciaal vakje voor je telefoon heeft had ik hem iets groter verwacht. Op dit moment zit mijn telefoon (Samsung S4) helemaal strak in de portemonnee wat ik zelf niet echt prettig vind aangezien hij er op deze manier niet soepel uit gaat. Het feit dat deze portemonnee zo compact is is natuurlijk wel handig aangezien hij weinig ruimte in beslag neemt!

wpid-2015-09-22-10.00.51-1.jpg.jpeg

De binnenkant van de portemonnee is helemaal goud. Persoonlijk ben ik zelf niet zo’n fan van goud aangezien het al snel goedkoop kan ogen. In dit geval is dit voor mij dan ook wat ik er van vind. Superzonde aangezien de portemonnee te koop is voor €59,95.

Daarnaast hoopte ik dat deze portemonnee ook echt stevig aan zou voelen gezien de prijs die je er voor betaalt. Helaas zat er al een deuk in het leder voor ik hem had uitgepakt en voelt de portemonnee alles behalve ‘duur’ aan. Gelukkig heb ik nu een kortingscode voor jou, mocht jij nu welhouden van gouden details en een compacte portemonnee mét speciaal vakje voor je telefoon! Met de code: VALENTA50 kun jij tot en met 31 oktober deze portemonnee aanschaffen met 50% korting. Zo wordt het toch een stuk aantrekkelijker!

Mijn moeder en zusje stonden trouwens nog in een discussie wie de portemonnee mocht hebben aangezien zij hem allebei wel heel erg handig en mooi vinden. Zo zie je maar weer, smaken verschillen!

Even alles op een rijtje:

Voordelen

 • Hij was na één dag al thuis
 • klein, compact en dus makkelijk mee te nemen
 • heeft een apart vakje voor je telefoon
 • ruimte voor pasjes
 • ruimte voor kleingeld achter een ritsje
 • de portemonnee sluit met een rits, wel zo veilig
 • bij de portemonnee zit een koord wat ik altijd heel handig vind!
 • Hij ziet er heel mooi uit als je hem ziet

Nadelen

 • Gouden details, zelf houd ik meer van zilver
 • Goedkoop ogende gouden kleur aan de binnenkant van de portemonnee
 • Voelt niet ‘duur’ aan
 • De telefoon zit strak op zijn plek
 • Er is niet genoeg plek voor al mijn pasjes
 • Voor dat ik hem had uitgepakt zat er al een deuk in het leer

Mocht jij nog op zoek zijn naar een handzame portemonnee die makkelijk in een klein tasje past én vind jij het niet erg dat er gouden details zitten aan de portemonnee dan is deze portemonnee echt iets voor jou! Stiekem voelt het gewoon alsof ik een blauwtje heb gelopen aangezien ik nog steeds verliefd ben op de bruine slangenprint…

Mijn eerdere ervaringen met GSMpunt waren wel meer dan goed, dus mocht je geïnteresseerd zijn in het aanbod van deze website dan zou ik zeker eens verder kijken op hun site! Dit was toevallig niet helemaal mijn ding, volgende keer beter!

Liefs, Sophie

Hoe ga jij om met teleurstellende producten? Wat vind jij van deze portemonnee?

15 comments

 1. Nou de review is toch super gelukt! Het is jammer als een product tegenvalt, maar reviews zijn natuurlijk bedoelt om meningen van anderen te horen. Heel fijn! Goed om te horen dat je moeder en zusje dan wel weer positief waren en dat de portemonnee toch nog een goed plekje krijgt. :D

 2. Ik had deze samenwerking ool voorgesteld gekregen, maar heb er even over nagedacht en dan toch bedankt omdat ik de portefeuille om te beginnen al niet zo mooi vond en het dan dus ook moeilijk zou vinden om iets positiefs te schrijven. Maar als je hem eerst wel mooi vindt en hij dan toch tegenvalt, tja, dan kan je niet veel anders dan een eerlijke review schrijven ;-) Je hebt het goed gedaan en het komt toch nog niet helemaal negatief over hoor :-)

 3. Ik heb deze portemonnee gister ontvangen en ik vind hem ook erg tegenvallen. Hij oogt inderdaad erg goedkoop en mijn telefoon past er niet eens in. Jammer! Maar wel goed dat je er eerlijk over bent, ga ik ook doen in mijn artikel.

 4. Goed dat je het artikel alsnog met een eerlijke insteek hebt geschreven. een minder positieve review moet ook kunnen vind ik. Daaruit blijkt alleen je geloofwaardigheid! Je hebt het zo goed aangepakt vind ik! :)

 5. Tof idee van je om op deze manier jouw mening te delen! Vind dat je het goed opgelost hebt op deze manier. Ik snap dat een product ‘afkraken’ echt lastig is, als het niet aan je verwachtingen voldoet. Gelukkig heb ik het zelf nog nooit meegemaakt. Nogmaals, ik vind écht dat je dit op een super manier hebt opgelost! Inspirerend én eerlijk. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge