Groetjes uit Sevilla!

image

Goedemorgen! Nu dit artikel online komt ben ik op weg naar huis vanuit het vliegveld van Sevilla. Onze vlucht vertrok vandaag al om 7.00u in de ochtend en nu sta ik inmiddels weer met beide benen op de Nederlandse grond. Gelukkig een warm welkom door het zonnetje dat schijnt!

Sinds maandag ben ik al in deze prachtige stad en vandaag ben ik samen met mijn moeder en zusje helaas weer naar huis gevlogen.

Het waren echt een aantal geweldige dagen. Wat is Sevilla toch prachtig! De stad zit echt vol met mooie details, wat het nog een mooier geheel maakt. Je raakt gewoon niet uitgekeken! Mijn camera is dan ook geen moment van mijn zijde geweken. Ik heb voor jullie geplogt, gevlogt en heb heerlijke restaurantjes ontdekt. Naast de artikelen over Valencia kun je dus binnenkort ook artikelen over Sevilla verwachten. Ik kan bijna niet wachten om al het moois met jullie te delen!

Ik weet dat het enorme luxe is dat ik nu twee keer weg ben geweest in korte tijd. Toch kan ik mijn reis naar Valencia totaal niet vergelijken met deze. Met studiegenoten in een hostel is toch echt wat anders dan met je moeder en zusje in een hotel. Ook zat ik in Valencia bijna twaalf uur per dag op de universiteit voor de markstrat game. De enige vrije tijd die we toen hadden was ’s avonds en dan gingen we vaak laat uiteten of op stap. Het voelde dan ook echt als een studiereis. Dit voelt meer als een echte vakantie.

Bovendien heeft de situatie met papa er voor gezorgd dat we beseffen dat we moeten genieten van het leven zodra je de mogelijkheid hebt. We doen zulke dingen eigenlijk nooit en daarom hebben we denk ik nog meer kunnen genieten deze week!

Liefs Sophie

6 comments

  1. Wauw, wat een bofkont ben jij! Sevilla, wat super leuk! Ik ben benieuwd naar de artikelen over deze stad. :)
    Groot gelijk dat jullie nu met zijn drieën dit soort dingen doen. Geniet van elkaar en van alles wat je kan doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge