Gehaktballen in tomatensaus

Het is zondag, en vandaag is er weer gehockeyd. Het was net tijd voor avondeten en aangezien mam en ik geen zin hadden om te koken besloten we gehaktballen in tomatensaus op de boterham te eten. Ik maak mijn boterhammen als eerste klaar. Terwijl ik dat doe kijk ik even hoeveel gehaktballetjes er in het blik zitten. 20. Oke, we zijn met vier thuis, makkelijk, ieder 5 dus. Nadat ik 3 gehaktballen heb gesneden en op mijn boterham heb gelegd vind ik het toch nog wat leeg. Ik twijfel of ik er nog een op moet doen omdat ik hierna eigenlijk nog een boterham wil en ik dus dan nog maar 2 gehaktballen over heb. Dan ga ik nog eens denken, en ineens weet ik weer dat we met drie eten.. Stom feit. Ik voel me stom en verdrietig, stomme gehaktballen, stomme alles. In mijn boosheid en verdriet doe ik mijn boterham lekker vol met gehaktballen. We hebben er toch genoeg voor drie….

Liefs, Sophie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge