Foto’s van mijn vakantie in Tenerife!

2016-07-15-11.54.19-1.jpg.jpeg
Nog steeds kan ik wel janken dat we alle foto’s van ons fototoestel kwijt zijn van onze vakantie op Tenerife. Gelukkig maar dat ik zo iemand ben die foto’s maakt met de ene, filmt met de andere én ook nog foto’s maakt met de telefoon. Zo heb ik toch nog een aantal foto’s die zijn gemaakt met mijn film/compact camera en met onze telefoons. Vandaag laat ik jullie dan ook de leukste foto’s hiervan zien. Het is weer eens wat anders dan de normale foto’s die ik maak én er zit helaas weinig natuur bij. Hopelijk vrolijken de onbewerkte foto’s van de telefoons jullie toch een beetje op én kan ik jullie zo toch nog een beetje meenemen op onze vakantie in Tenerife!

01-DSCN2263
Cheers to that! Genieten aan het zwembad.

09-P1020271
Ons hotel was geweldig, veel mooier dan op de foto vast te leggen is/was. Bovendien waren we net voor het hoogseizoen waardoor het in en om het zwembad precies druk genoeg was :)

Processed with VSCO with f2 preset
Een dag hebben we de Masca kloof gelopen. Onwijs mooi en avontuurlijk. We daalden in deze kloof alleen maar naar beneden en springen en hupsen was verboden. Het was dan ook een hele afdaling om overal voorzichtig naar beneden te gaan.

02-DSCN2335
But we did it! Yay, blij dat we bij het einde waren na een dikke drie uur. We kwamen uit bij een strandje waar we op een boot stapte om vervolgens langs een prachtige kustlijn te varen!

13-IMG_7015
Met de auto het hele eiland over!

03-DSCN2392

14-IMG_7087
Even wandelen rond El Teide (en deze foto maakte we voor de zekerheid omdat het fototoestel het toen spontaan had begeven :(()

05-P1020028
Schattige gekleurde huisjes bij Puerto de la cruz.

Processed with VSCO with f2 preset
Mooie straatjes bij Garachico.

16-IMG_7144
En een selfie met deze leuke jongen <3333

Processed with VSCO with f2 preset
Liefde voor hotelontbijtjes. Nog meer liefde voor het geweldige uitzicht en het ochtendzonnetje dat straalt.

Processed with VSCO with f2 preset
Elke avond een biertje bij het avondeten en buiten zitten. Dat is pas vakantie!

19-IMG_7403
Geweldige zonsondergang bij Costa Adeje.

Mijn vakantie in een notendop! <3 Ondanks het verliezen van de mooiste foto’s hebben we gelukkig toch nog wat over en was het daarnaast gewoon een fantastische vakantie. Ik zou nu al terug willen!

Liefs, Sophie
Ben jij ooit in Tenerife geweest?

16 comments

  1. Wat jammer en zonde dat je de meeste foto’s kwijt bent. Daar zou ik ook van balen. Gelukkig heb je nog wel wat foto’s over en de herinnering blijft ook. Ik vind deze foto’s alsnog erg mooi!

  2. Wat balen van je foto’s, ik zou daar ook echt heel verdrietig om zijn. Toch heb je een heerlijk overzicht gegeven! Jullie hebben echt genoten!

  3. Echt heel erg balen van de foto’s, maar gelukkig heb je deze foto’s nog! Ze laten peefect zien hoe leuk jullie vakantie was. Wat is het mooi daar! Tof dat jullie ook een auto hadden gehuurd. Zo zie je toch veel meer van het eiland. Leuke foto ook van jullie samen, jullie zijn leuk samen. :)

  4. Mooie foto’s ondanks ’t jammerlijke voorval met je andere camera.
    In Tenerife ben ‘k nog nooit geweest, maar staat wel op m’n Travel-list (als die ooit eens voldaan word :p)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge