Fotodagboek – Stage, zelfgemaakte pastasalade en leuke plannen!

PicMonkey Collage
Een teken van leven! Het is alweer een tijd geleden dat ik jullie een kijkje gaf in mijn leven! Ik had afgelopen week zo’n leuke week dat ik jullie hier heel graag in mee neem! Ik heb niet geschreven voor mijn blog deze week maar ik heb me uitzonderlijk goed vermaakt. Ik had natuurlijk stage maar ook vele uitjes op de planning en maakte een heerlijke pasta salade! Kijk je mee?

wpid-2015-11-13-12.39.33-2.jpg.jpeg
Op zondag ging ik met mijn vriend richting Eindhoven. PSV speelde deze middag tegen FC Utrecht en won met 3-1 :) Happy us! Daarna gingen we nog even de stad in en scoorden we een nieuwe trui voor mijn vriend.

wpid-2015-11-13-12.55.44-2.jpg.jpeg
Vanuit Eindhoven ging ik weer richting Amsterdam. Daar at ik pasta pesto met een eenheidsgenootje en sloot ik de avond af in de keuken met een wijntje. #studentenleven

wpid-2015-11-13-12.39.32-2.jpg.jpeg
Maandag was het tijd om boodschappen te doen. Ik probeer altijd een keer in de week te gaan na het werk. Anders ben ik elke keer zo laat thuis als ik nog naar de supermarkt moet. Deze keer had ik wel heel veel boodschappen, maar ik had plannen!

wpid-2015-11-13-12.55.47-2.jpg.jpeg
Aangezien bijna iedereen bij de HEMA altijd zo’n fancy salade mee heeft, begon het bij mij ook te kriebelen om weer eens een koude salade te maken. Aangezien ik niet het type quinoa en geitenkaas ben ging ik ouderwets voor een pasta salade! Ook was dit stiekem een afleiding zodat ik niet de hele avond tv zou kijken i.v.m. mijn ontstoken ogen.

wpid-2015-11-13-12.55.49-2.jpg.jpeg
Dit was het eindresultaat en ik kan je vertellen dat ie echt heerlijk was! Joepie!

wpid-2015-11-13-12.39.29-2.jpg.jpeg
’s Avonds stond er echt iets super leuks op het programma! Ik heb het jullie nog niet verteld, maar ik ben sinds kort ook een van de mensen die recenseren voor ‘adorable book’.  Toen ik hoorde dat ik was uitgekozen als een van de zes om het team te versterken was ik echt heel blij. Ik houd van lezen en aangezien mijn blog niet helemaal voelt als een plek voor boek recensies is dit echt een geweldige kans! Afgelopen dinsdag spraken we met z’n alle af (helaas konden er twee niet bij zijn) en genoten we in Utrecht van heerlijk eten! Het was super gezellig om iedereen te ontmoeten en het voelde alsof ik iedereen al lang kende terwijl ik niemand ooit eerder had gezien. Wat een geluk <3

wpid-2015-11-13-12.39.27-2.jpg.jpeg
Woensdag ochtend was ik vanuit Amsterdam weer onderweg naar Utrecht. Dit keer om te werken aan mijn onderzoek wat ik naast mijn stage bij HEMA voor HEMA doe. Super interessant vind ik alles en ik waardeer het enorm dat ze mij vrij laten  in de uitvoering. Ik ga proberen een grijs gebied kleur te geven en bij wie kan ik daarvoor beter zijn dan bij Dagmar ;-) !?

wpid-2015-11-13-12.39.25-2.jpg.jpeg
Met een big smile was ik weer terug op kantoor woensdagmiddag. Ten eerste omdat kletsen met Dagmar gewoon super gezellig is, ten tweede omdat het resultaat echt precies is wat ik nodig heb voor mijn onderzoek en ten derde omdat ze me had verrast met maar liefst twee boeken! Wat een geluk alweer! <3 <3

wpid-2015-11-13-05.15.13-2.jpg.jpeg
’s Avonds kwam mijn vriend langs en terwijl hij een heerlijk diner kookte voor ons twee, vermaakte ik me met het verbranden van suiker op de selfmade crème brûlée van een eenheidsgenoot. Oh én het was nog lekker ook :D

wpid-img_20151112_203038.jpg
Donderdagavond ging ik weer terug naar Brabant onder het genot van dit nu al leuke boek! Helemaal mijn genre :D

wpid-2015-11-13-05.14.56-2.jpg.jpeg
Vrijdag was ik alweer thuis en genoot ik van het zonnetje dat scheen hier in het zuiden. heerlijk! Ik besloot hierna de fiets te pakken en even naar opa en oma te fietsen. Hallo makeuploos brillenhoofd.

wpid-2015-11-13-05.15.12-2.jpg.jpeg
Ik was niet voor niets op vrijdag vrij in plaats van donderdag. Na het kopje thee bij opa en oma stond er een controle in de agenda bij de dokter voor mijn ogen. Aangezien de situatie zich nu al 5 weken stand houd was het belangrijk om even te checken of er echt niets beschadigd is. Gelukkig was dat niet het geval én mag ik maandag stoppen met de antibiotica! Een klein minpuntje, doordat ik een half uur moest wachten bij de dokter zat ik echt midden in een mega stortbui die begon toen ik 300 meter van huis was….  

wpid-2015-11-14-09.24.21-2.jpg.jpeg
Spontaan besloot ik met mam en mijn zusje naar de film te gaan op vrijdag avond. Ik zag er echt tegenop om vrijdag, zaterdag én zondag avond op de bank te zitten, ik moest wat doen.  Iets met de gewoontes van Amsterdam overnemen *kuch*. Geloof het of niet, ik ging naar Amsterdam in september als een écht huismus die liever thuis was dan weg. Maar goed, “Ja ik wil” was een super leuke film waarom we flink hebben gelachen!

wpid-2015-11-14-09.31.33-2.jpg.jpeg
Daarna plofte we thuis nog even voor de tv met een Licor 43 voor Expeditie Robinson. Dat moesten we nog terugkijken van donderdag. En die avond werd nog enorm laat aangezien ik nog dolgraag het nieuws wilde zien om 12 uur ’s nachts. Op de terugweg van de film hoorde we namelijk iets over een schietpartij in Parijs en ik was heel benieuwd wat dat nu eigenlijk was. Uiteindelijk heb ik tot 1.30u het nieuws gevolgd. Op een of andere manier vind ik dit alles zo interessant en heb ik echt de behoefte om alles op de voet te volgen.

wpid-2015-11-14-09.24.15-3.jpg.jpeg
Gisterochtend zat ik dan ook met mijn ontbijt/lunch op de bank om opnieuw het nieuws te kijken. Daarna moest ik helaas de tv uitzetten om te gaan werken van 12.00u tot 21.00u.

wpid-2015-11-14-09.24.13-2.jpg.jpeg
Ik heb supervaak deze tijden op zaterdag en mijn eetinspiratie is een beetje op. Deze keer ging ik voor een pizza en meloen als toetje. Je moet wat ;-) Eigenlijk had ik vanavond personeelsfeest maar ik had echt even de behoefte om lekker niets te doen en dit blogje te typen. Bovendien vind ik werken bij de Albert Heijn op dit moment niet echt een ‘must’ aangezien ik al 5 dagen in de week druk ben met stage. Dat personeelsfeest komt volgend jaar (hopelijk) wel weer als ik er weer wat meer uren te vinden ben.

En nu sluit ik dit blogje af en ga ik nog even lezen! Ik kijk uit naar het moment dat ik weer zonder bril door het leven kan én met make-up. Het is niet dat ik me schaam om zonder make-up mezelf te vertonen. Het is meer dat ik het fijn vind om me wat meer verzorgd te voelen. Deze week kunnen jullie in ieder geval gewoon weer blogjes verwachten aangezien het herstel van mijn ogen toch wel het einde nadert :D!

Liefs, Sophie

Hoe was jouw week?

5 comments

  1. Wat een ontzettend fijn nieuws dat er niets beschadigd is in je ogen. Hopelijk gaat het nu weer de goede kant op met je ogen! Die twee boeken zijn zo ontzettend leuk! Veel plezier met lezen, liefs! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge