Even bijkletsen!

Processed with VSCO with hb1 preset
Ja hoor, daar gaan we weer. Het is alweer bijna half 12 terwijl ik dit artikel nog moet schrijven. Het is me weer niet gelukt om op tijd te gaan slapen en dat terwijl ik zo ontzettend moe ben! Ik heb jullie nog veel te vertellen en daarom is het tijd om weer eens bij te kletsen! Lees je mee?

Ik kan mijn ogen bijna niet meer openhouden, zo moe. Ik ben de afgelopen dagen ook echt veel te laat naar bed en ben vaak ’s ochtends er alweer op tijd uit. Mijn dagen zitten vol en ik heb de laatste tijd best veel vermoeiende dromen. Tenminste, ik word meestal nog vermoeider wakker, als dat ik ben gaan slapen. Die twee dingen zorgen ervoor dat mijn concentratie (en daarmee ook mijn productiviteit) echt een drama is. Zo moest ik een dag tot 18.00u naar school en heb ik eigenlijk niet veel gedaan dan geluisterd in de lessen en vergaderd met mijn project groep. Balen! Want ik houd eigenlijk ontzettend van productieve dagen.

Het ziet er naar uit dat ik in mijn projectgroep toch weer opnieuw de kartrekker ga zijn. Met al deze ‘doen we morgen wel’ praatjes komen we namelijk helemaal nergens. Zo stapelen de ‘doen we morgen wel’ dingen zich op en moet ik hier nog even overzicht in creëren zodat ik éindelijk eens effectief te werk kan gaan.

Nou moet ik ook zeggen dat ik veel dingen in mijn vrije tijd doe die niets met school te maken hebben maar wel veel tijd kosten. Zo heb ik afgelopen zaterdag, zondag én maandag bijna de gehele dag aan het cadeau van oma gewerkt. Natuurlijk met heel veel liefde! Maar nu loopt mijn school wel een beetje achter. Ook wil ik graag mijn vriend zien en even niet bezig zijn achter de computer en zo vliegt de tijd voorbij. Vandaag (donderdag) had ik bijvoorbeeld een vrije dag en echt, hij was om voordat ik überhaupt productief ben geweest. Zo sliep ik bij mijn vriend en ging ik rond 10 uur richting huis om mijn kamer even schoon te maken, ook moest ik nog wat school dingen regelen en daarna ging ik voor mama mee naar de winkel. Toen we daarna thuis kwamen ben ik vrijwel meteen gaan werken. Toen ik rond half 10 ’s avonds thuis kwam dook ik direct achter de computer om mijn Spaanse huiswerk te maken én nu dus dit artikel te typen. Doei vrije dag!

Morgen weer een lange dag school. Nee, die vrije dag van maandag brengt niet veel positiefs. Zat ik eerder deze week tot 18.00u op school, moet ik nu op vrijdag tot 17.15u naar school. Hierdoor ben ik pas na half 7 thuis en eigenlijk moet ik om half 7 trainen. Nu heb ik sinds de laatste wedstrijd redelijk wat last van mijn enkel dus ga ik niet trainen, beter voor mijn voet en beter voor mijn rust. Even bijkomen van deze drukke week. Zaterdag moet ik weer de gehele dag werken en zondag hoop ik mee te kunnen hockeyen en ’s avonds ga ik uiteten met de hele familie voor mijn oma’s verjaardag. Het weekend zit dus goed vol.

Stiekem ontzettend jammer want ik wil nog zoveel delen over de fijne en mooie reisjes die ik heb mogen maken. Ik wil de vlog van Sevilla nog maken én ik wil eigenlijk mijn blog zelf even opfrissen betreft uiterlijk. Ook kan ik niet wachten om ook een keer mijn bloglovin feed bij te werken. Er staat namelijk nog zooooooooveel op ongelezen terwijl ik zelfs al geselecteerd heb welke ik nog wil lezen. Ook zou ik nu bijvoorbeeld nog graag even ‘bijkijken’ met de youtube filmpjes, maar ik denk dat het voor nu beter is om deze blog af te ronden en te gaan slapen. Morgen weer een nieuwe dag ;-)

Heb jij trouwens al mijn video’s bekeken van Valencia?

Liefs, Sophie
Hoe gaat het met jou?

4 comments

  1. Ah, wat een drukte zeg! Maar het klinkt allemaal wel leuk :). En daarnaast herkenbaar met de moeite om op tijd naar bed te gaan: heb ik ook echt last van. Wat lief dat je zolang bezig geweest bent aan het cadeau! Fijn weekend :)!

  2. Ah, lekker rustig aan doen hoor! Al die blog en vlogdingen komen wel, het is soms heel lastig om je op zoveel dingen tegelijk te focussen (ik weet er alles van!). Ik hoop dat je de komende dagen weer goed slaapt want dat zal ook al veel schelen! Veel succes in ieder geval met alles! Liefs

  3. Wow, druk druk druk. Lekker rustig aan doen hoor, die blogs en vlogs komen wel weer. Had ik trouwens deze week zelf ook last van, maar tadaa, nu lees ik ze. Hopelijk gaat het de komende week weer beter met het op tijd slapen en ben je wat meer uitgerust. Ik heb trouwens alle vlogs van Valencia gezien! Super leuk.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Music is life #11

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge