Kalender – “Omdat ook in 2015 de mooie herinneringen blijven bestaan.”

Processed with VSCOcam with t1 preset

Tijdens de kerstvakantie was ik aan het kijken op verschillende blogs en ineens zag ik een fotokalender voorbij komen. Dat wilde ik ook maken! Kijk je mee naar het resultaat?


Tot zover hadden we altijd een standaard agenda in de keuken hangen, gewoon een simpele witte. Het nieuwe jaar kwam eraan, en dat vraagt natuurlijk om een nieuwe kalender! Een perfect cadeautje tijdens oud op nieuw voor mam, mijn zusje én mij. Vandaag wil ik jullie graag laten zien wat het resultaat is geworden!

Ik maakte de kalender bij Albelli, en ik kreeg hem binnen een aantal dagen al thuis. Ik was echt heel erg benieuwd of het resultaat net zo mooi was als dat ik in gedachten had en gelukkig, dat was het!

P1130704

Ik kon 13 pagina’s vullen met één foto per pagina. Dat leek me een beetje saai dus ik heb veel gepuzzeld en het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat ik ook kon afwisselen met de lay-out! Wel zo leuk om elke maand wat anders te hebben!

Op de eerste pagina heb ik verschillende foto’s van eerdere jaren geplaatst in zwart-wit gekozen. Daarbij in het midden de tekst “Omdat ook in 2015 de mooie herinneringen blijven bestaan.” Dat vond ik wel een mooi thema om aan te houden bij de kalender. Want het is belangrijk om mooie herinneringen te koesteren en in 2015 nog meer mooie herinneringen te maken!

Ik heb echt weken en dagen gewacht tot de zon zichzelf zou laten zien om er mooie foto’s van te maken. Na een dikke twee weken vond ik het wel mooi geweest. Ik wilde jullie zo graag het eindresultaat laten zien dus heb ik met het beste licht toch geprobeerd heb om duidelijke en heldere foto’s te maken. Let’s take a look!

P1130679 P1130685

Er zijn maanden met mooie teksten, maar ook maanden met foto’s. Afwisselend, daar houd ik van!

P1130691 P1130701

Naast maanden met teksten, heb ik ook vele maanden met foto’s! De foto’s heb ik aangepast op de maand. Zomerfoto’s in de zomer – natuurlijk heb ik een foto van mezelf bij augustus geplaatst, that’s my month! – en herfstfoto’s bij de herfst.

Ook heb ik – voor de oplettende lezer ;) – aan de zijkant van iedere maand quotes/spreuken staan die helemaal bij ons als gezin passen! Soms motiverend en soms om je even met beide benen op de grond te zetten dat je écht moet genieten van het hier en nu. Het was nog best lastig maar dankzij de hulp van Pinterest en Tumblr, tot andere blogs en websites is het geloof ik wel gelukt!

Kalender Kalender1

Ik vind de kalender mooier geworden dan ik had kunnen hopen! Ik vind het toch altijd spannend hoe zoiets er in het echt uit komt te zien. De foto’s die niet helemaal scherp waren volgens Albelli waren gelukkig toch mooi afgedrukt! We hebben er weer een pronkstukje bij in de keuken. Ik kan niet wachten om telkens de volgende maand te zien! *Woehoe* we kunnen de bladzijde alweer bijna omdraaien!

Liefs, Sophie

Wat vinden jullie van zo’n kalender? Hebben jullie al ooit een eigen (jaar)kalender gemaakt?
Welke quote zou jij op jou kalender zetten en waarom?

14 comments

  1. Wauw, wat gaaf! Krijg gewoon een brok door die prachtige quotes. Echt heel mooi gedaan. Ik heb wel eens een schoolagenda ontworpen, echt leuk om te doen! :D

  2. Wat gaaf! Wij hebben een hele grappige verjaardagskalender, die vrienden ooit eens voor ons hebben gemaakt, maar dat ding is echt aan vervanging toe.

  3. Vroeger deden we dat ook, maar nu eigenlijk al een jaar of 5 niet meer. Dit jaar hebben we wel een kalender van de school waar ik werk. Bij elke maand staat er een foto van een klas. Ook wel fijn :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge