Een onvergetelijke ervaring!

round-markstrat-ceu-2-696x464
Joehoe, ik ben weer thuis! Na tien dagen in Valencia ben ik weer terug in Nederland. Brrr wat was het koud toen ik hier uit het vliegtuig stapte. Even vergeten omdat ik in Valencia geeneens een jas nodig had. Mag ik weer terug? haha! In Valencia heb ik alles behalve stil gezeten. De dagen waren lang, de nachten kort maar bovenal was het een onvergetelijke ervaring!

Ik schreef al eens over wat ik ging doen in Valencia. Of in ieder geval, wat ik dacht te gaan doen daar. Ik ging namelijk naar Valencia met een aantal studiegenootjes voor een business game. Afgelopen januari mocht je je hiervoor aanmelden met een motivatiebrief. Achteraf ben ik super blij dat ik ben uitgekozen want het was echt een onvergetelijke ervaring!

De reis naar Valencia stond gepland in de eerste week van de nieuwe periode op school. Hierdoor heb ik nu dus een week school gemist in Nederland. Op zich niet erg want ik heb er zoveel voor teruggekregen!

Zo ben ik mijn reis iets eerder begonnen dan de andere studenten en heb ik nog twee volle dagen in Valencia alleen doorgebracht. Ik heb van alles gezien en gedaan en natuurlijk genoten van de temperatuur. Op zaterdag kwamen de andere studenten ook en ben ik verhuisd van hotel naar hostel. In het hostel sliep ik met nog vier andere meiden op een kamer. Voor deze reis kende ik er eigenlijk nog maar één een beetje en de rest met name van gezicht. Tijdens deze reis was het echter super gezellig en kan ik oprecht zeggen dat ik er vier nieuwe ‘studie’ vriendinnen bij heb!

Het typen van dit artikel gaat nog vrij lastig, de afgelopen dagen (zondag t/m vrijdag) heb ik bijna alleen maar Engels gepraat en mijn hersenen denken dan nu ook automatisch eerder in Engelse woorden. Zo floept er wel eens een Engels woord uit midden in een Nederlandse zin. Keer after keer bijvoorbeeld haha! Oeps!

Tijdens deze game heb ik écht het maximale uit elke dag gehaald. Dat ik nu dan ook amper mijn ogen open kan houden tijdens het typen van dit artikel zegt ook wel genoeg. Zo ging elke ochtend om 7.00u de wekker af en gingen we eigenlijk nooit voor 2.00u ’s nachts naar bed. Het meeste aantal uren slaap die ik achter elkaar heb gemaakt is dan ook 5,5 uur ofzo! Daarbij zaten we elke dag op de universiteit van Valencia. We vertrokken 8.15u en kwamen dan vaak tegen 19.30/20u terug bij het hostel. Daarna gingen we meestal even rusten op de kamer om vervolgens om 22u op zoek te gaan naar een leuk restaurantje.  Deze avonden eindigden of in een leuke club of bar óf we gingen terug naar het hostel waar ook altijd iemand was waarmee je aan de praat raakte.

Ik heb tijdens deze reis echt zoveel mensen ontmoet! Er deden meer dan honderd studenten mee aan de game en er waren vele internationaliteiten wat het nog leuker maakt! Wat ook heel bijzonder en aangrijpend was, is dat één student ontbrak tijdens deze game omdat deze student om het leven is gekomen door de aanslag in Brussel van laatst. Enorm heftig dat zoiets dan toch ineens dichtbij komt. We hebben er een aantal keer bij stil gestaan en dat voelde in ieder geval wel goed. We werden maar weer eens met beide benen op de grond gezet dat het leven zo voorbij kan zijn.

Ik ben nog lang niet uitgepraat over deze week dus bereid je voor op vele artikelen over zowel de game als over Valencia en alle dingen die ik heb gedaan in de vrije tijd!

Liefs, Sophie
Geniet van je zondag, nu dat nog kan ;-)

8 comments

  1. Fijn dat het zo leuk was!! Zo te lezen heb je er echt van genoten :-) En wat heftig inderdaad van die student.. Jeetje! Dat komt dan wel heel dichtbij.

  2. Wat ontzettend leuk allemaal! Fijn dat je zo genoten hebt. Ik kan niet wachten op de andere artikels over Valencia. Wat erg van die student… Jeetje, dat vind ik toch wel heftig om te lezen. Het komt zo wel erg dichtbij.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …TAG: De thee tag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge