Een ‘Dit maakt mij gelukkig- lijstje’!

img_20160901_195428.jpg
Gelukslijstjes, ze zijn altijd goed om te maken omdat je zo nog bewuster bent over wat je allemaal meemaakt in je leven. En omdat ik zoveel geluksmomentjes meemaak hier in IJsland heb ik er vandaag ook een voor jullie! Lees je mee?

Handzeep kopen met een lekkere geur 
In Amsterdam had ik een handzeep waar ik me gewoon aan ging storen, zo lelijk dat ie rook. Deze keer heb ik (op goed geluk) wel een heerlijke geur gekocht. Klein geluksmomentje elke keer dat ik hem ruik :)

Rijden in IJsland
Rijden in een schakelwagen is één, maar rijden in IJsland zelf is natuurlijk ook gewoon hartstikke tof. Daarnaast is het ook fijn om in IJsland te rijden omdat je nog best goed om je heen kan kijken. In Nederland flitst alles voorbij maar in IJsland kun je rustig een paar seconde later nog even opzij kijken als iemand je net heeft gewezen op iets moois.

– Een t-shirt zonder jas dragen in IJsland
Ik wist niet dat het hier ook zulk lekker weer kon zijn :)

– Rijden door een prachtig gebied met zonsondergang
Wauw, wauw, wauw. Ik heb het denk ik tot vervelens toe gezegd in de auto hoe geweldig mooi ik de omgeving vond tijdens die rit met zonsondergang. Tijdens de rit had ik ook telkens het liedje ‘Field of gold’ in mijn hoofd. Als dit de hemel is, dan wil ik hier wel blijven (mét zonsondergang natuurlijk).

– Zeehonden zien in de zee
Ik heb er natuurlijk genoeg gezien in de dierentuin, maar het is gewoon onwijs bijzonder dat je ze gewoon in het wild hebt gezien. Dat dat in de Ice lagoon was, was natuurlijk nog een toppunt :)

– Op een berg staan in IJsland met geweldig uitzicht
Ja, dit kan een mens zielsgelukkig maken. Op de berg was er een prachtig uitzicht over al het groen in het zuiden van IJsland én de zee met zwart zand én best wel blauw water. De foto van dit artikel is ook daar genomen, ik zou zo weer teruggaan met het zonnetje!

Dat iemand je een compliment geeft over je lippenstift
Dat het een beetje akward was dat ze zei dat er de hele presentatie naar had gekeken hoe perfect mijn makeup zat en met name mijn lippenstift laat ik er even buiten. Het was vooral ontzettend lief!

– Sporten in IJsland
De eerste les crossfit zit er op en het was echt heel erg leuk! Een fijne ontspanning en leuk om te doen omdat je toch bezig bent op die manier!

– Dat de huurauto een automaat is
Ik heb het in ten treuren toe gehad over hoe geweldig het is dat de huurauto van het weekend naar het zuiden een automaat is. Maar goed, ik vond het dan ook echt geweldig. Dat is als rijden als thuis maar dan in IJsland.

– Het noorderlicht zien
Het was 31 augustus, rond 23.00u en ik zag voor het eerst in mijn leven het noorderlicht. AMEN!

– Lieve huisgenootjes
Wanneer het even niet helemaal mee zit, en dat je dan zo goed terug kan vallen op een aantal huisgenootjes. Dat is natuurlijk fantastisch. Wat een geluk!

Ik ben trouwens ook best gelukkig met het feit dat ik het zo goed vol houd om te blijven bloggen en soms vloggen. Yay! Ik vind het ook superleuk om jullie reacties te lezen op al mijn posts/foto’s/etc. Mocht je vragen hebbendan mag je ze ook áltijd stellen, of opmerkingen over wat je graag wil lezen, houd je dan niet in want dat vind ik alleen maar leuk!

Liefs, Sophie
Had jij een geluksmomentje deze week?

7 comments

  1. Zo fijn om te lezen, dit! Echt gek dat je in T-shirt kan rondlopen, in de winter zal het vast iets volledig anders zijn. Maar dat zal ook zeker zijn charmes hebben :D Liefs!

  2. Oh wauw je hebt gewoon het noorderlicht gezien, onwijs gaaf zeg! Heerlijke geluksmomenten :) Mijn mooie moment was dat ik de kleine in mijn buik steeds meer begin te voelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge