Echte aanraders!

1-P1150378

We hebben allemaal wel eens zo’n dag waarop je eigenlijk niets te doen hebt en je het liefst de hele dag op een comfortabele plek series en blogjes wil kijken. Mocht jij nou al door je Bloglovin-feed heen zijn gescrold dan raad ik je zeker aan om hier eens een kijkje te nemen, want geloof mij, je kan er heerlijk neuzen!

Ik houd er van om doelloos wat te scrollen en je te vermaken met de creativiteit of de avonturen van anderen. Zo wordt mijn eigen wereldje achter de computer, terwijl de regen op de raam tikt, een stukje leuker en kleurrijker.

De vlogs uit Newyork van Femke
Femke is een maand lang in New York te vinden, gewoon omdat het kan! Ze geniet met volle teugen als ik haar mag geloven en ik geniet van haar filmpjes en stiekem ook klein beetje van haar Brabantse roots, want hé dat schept stiekem toch wel een ‘digitale’ band. ;-)

De schitterende foto’s van Emilia
Nou echt, als ik bij iemand kan genieten van zijn/haar foto’s dan zijn het sowieso die van Emilia. Bij elk artikel waarin zelfgemaakte foto’s staan veranderen mijn ogen in hartjes en krijg ik geen genoeg van alles. Zodra ik dan ook bij de laatste foto ben beland van de blogpost baal ik altijd weer, het kunnen er niet genoeg zijn!

De DIY’s van Lisanne
Lisanne is de bikkel, de vechter en de eerlijke vriendin. Althans, zo voelt het voor mij. Lekker iemand die zegt wanneer het even niet oké is, maar ook zeker zegt wanneer het even wel oké is. Oh én haar doorzettingsvermogen want jeetje, respect hoor! Ook elke DIY die ze online zet kijk ik weer mijn ogen uit. Alle DIY’s van haar blog zijn echt fantastisch en superleuk! Sommige zijn zelfs voor mij na te maken en regelmatig denk ik van wauw, hoe leuk verzonnen! Bij Lisanne kun je dus altijd terecht om je creativiteit te delen en ik kan je vertellen dat je je wel weken kan vermaken met alles wat er online staat!

De enthousiaste travelblogjes van Dionne
Dionne maakt me ontzettend jaloers met haar social media updates en artikelen. Staat ze eerst te poseren in het prachtige Oostenrijk, komt er bijna direct een trip naar Spanje achteraan! Oh wat zou ik nu graag ook op vakantie gaan als ik dit zo hoor. Ik vermaak me dan ook goed bij al haar vakantieplaatjes!

Mijn persoonlijkste blogreeks ooit
En uhm mocht je je nu heel erg vervelen dan kun je natuurlijk ook mijn blog nog eens doorspitten. Zo schreef ik in Maart een week lang denk ik mijn meest ‘open’ blogartikelen tot nu toe over het overlijden van mijn vader. Die van 6 maart is trouwens mijn meest gelezen blogpost tot nu toe. Hier kun je alle artikelen vinden:

5 maart, 6 maart, 7 maart, 8 maart, 9 maart, 10 maart, 11 maart, 12 maart, 13 maart (1), 13 maart (2)

Liefs, Sophie

Heb jij nog echte aanraders, ik ben benieuwd!?

 

6 comments

  1. sorry, eerste reactie ging mis. *shame*

    Wat een super leuk lijstje om te lezen. Met lisanne ben ik het helemaal eens, haar volg ik zelf ook. De andere ga ik ook maar eens doorlezen. Je persoonlijke blogs van maart horen daar ook zeker bij. Knap dat je zo’n gevoelig onderwerp durft te delen met de wereld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge