Enjoying the little things in life

Natuurlijk kan ik ondanks alles wat er is gebeurd het afgelopen jaar genieten van bepaalde dingen. Ik denk zelfs dat het goed is om lijstjes te maken als deze om een beetje positief naar het leven te kunnen kijken. Ben je nieuwsgierig geworden naar de dingen waar ik van kan genieten op dit moment, lees dan verder!

Andere mensen laten lachen
Dit staat stipt op nummer 1. Ik kan er enorm van genieten als ik iemand anders kan verrassen of blij kan maken met iets. Ik hoop dat het morgen gaat lukken bij het verjaardagscadeautje van mama!

Koken
Ik merk van mezelf dat ik het steeds leuker vind om met kruiden en ingrediënten te spelen. Ik vind het dan ook steeds leuker om te koken. Vooral wanneer mijn ‘kookkunsten’ beloond worden met een compliment voel ik me toch wel eventjes goed.

De zon
Als de zon schijnt voel ik me een stuk beter. De zon zorgt ervoor dat je een mooie belichting krijgt op foto’s en bovendien houd ik ervan om lekker in de zon te zitten. De zon nodigt je uit om naar buiten te gaan en even een frisse neus te halen.

Mijn blog
Sinds deze maand begin ik mijn draai te vinden wat betreft het bloggen. Ik merk het in de bezoekersaantallen en aan de reacties op sommige artikelen. Wat voel ik me elke keer goed zodra ik een mailtje krijg dat er een reactie is geplaatst!

Lezen van andere blogs
Ik vind het enorm interessant hoe andere levens eruitzien. Ik kijk er dan ook elke keer weer naar uit als er een persoonlijke post online komt van iemand die ik volg. Ik kan met name genieten van de persoonlijke blogposts van Anne Solveig. Al haar artikelen zijn lekker persoonlijk en daar houd ik heel erg van! Verder vind ik reviews van make up artikelen ook altijd interessant om te lezen omdat het voor mij echt als afleiding werkt als ik me verdrietig/ongelukkig voel.

De herfst
De herfst is zoooo mooi. Ik houd van de mooie kleuren van de bladeren en kan er elke keer weer van genieten. Daarbij vind ik het ook heerlijk om in de bossen te zijn. De geur van de herfst, de mooie kleuren, lekker even wandelen, heel fijn!

Bankhangen voor de tv
Nu het kouder wordt buiten, komen de leuke programma’s weer op tv. Op dit moment volg ik Hollands Next Topmodel en Expeditie Robinson. Jammer genoeg is HNTM vanavond alweer afgelopen maar gelukkig kan ik op donderdagavond nog fijn op de bank ploffen met een kopje thee voor Expeditie Robinson!

Ik denk dat dit op dit moment de dingen zijn waar ik het meeste van kan genieten. Waar kan jij van genieten op dit moment?

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge