De grote to do-lijst!

Processed with VSCO with hb1 preset
Juni was echt een blok aan mijn been. Er was nog zo ongelofelijk veel te doen en mijn hoofd zat zo ongelofelijk vol met dingen die ik nog moest doen. Ik besloot dan ook een lijst te maken met alles wat er nog gedaan moest worden. Nu, half juni, is het tijd om de balans op te maken. Kijk je mee hoe het tot nu toe gaat?

Op mijn lijst stonden vijf kopjes. Hij was namelijk zo ontzettend groot, dat ik even overzicht moest creëren van mezelf. Gelukkig zijn sommige dingen helemaal niet erg!

School
Voor school had ik begin juni nog een hoop te doen. Er waren heel veel deadlines maar die zijn nu allemaal voorbij! Deadlines zijn gehaald en er komen al wat punten binnen. Mijn tentamens zitten er ook op maar daar ben ik zelf nou niet echt positief over. We zullen zien! Maar goed, school is bijna klaar dus. Ik wil alleen alvast graag een stage zoeken voor volgend schooljaar dus dat moet ik nog doen de komende weken!

Werk
Yay, voor werk kan ik alles afstrepen. Ik heb voor de juiste periodes vrij gevraagd en ik heb al een gesprek gehad met de supermarktmanager. complete lijstje kan dus door voor: DONE!

Overig
Afmelden voor het hockeyseizoen, cadeaus verzinnen voor mijn peetoom, mijn vriendin, geld overmaken naar de tandarts (stom!), mijn verstandskiezen laten trekken (nog stommer!), telefoon abonnement regelen en het organiseren van de verrassing voor mama. Allemaal dingen die ik inmiddels af kan strepen voor mijn lijstje. Er zijn wel nog genoeg dingen die volgen! Zo zijn er binnenkort weer feestjes waarvoor cadeautjes gekocht moeten worden, moet ik nog steeds een beslissing maken over mijn bril en heb ik nog een paar schoenen nodig voor deze zomer. Gelukkig zijn deze dingen allemaal helemaal niet erg en weet ik zeker dat dit goed gaat komen!

Blog
En dan mijn blog, die hoort natuurlijk gewoon op de to-do lijst. Een aantal dingen wilde ik graag online hebben zoals de brief die ik van papa heb gekregen, iets over de verjaardag van papa, tips voor een trip naar Valencia, laatst gelezen boeken (hier komt nog meer van!) en natuurlijk de winactie! Doe jij al mee? Daarnaast wil ik nog dolgraag de vlog van Sevilla met jullie delen en tips voor een trip naar Sevilla. Oh én niet geheel onbelangrijk, hetgeen waar ik al een hele tijd stiekem mee bezig ben! OH én de vragen van de Q&A natuurlijk die komen er ook aan. Ik wil alleen me nog eerst even verdiepen in een nieuwe camera :)

Geheim project
Het geheime project dus, ik ben er echt al vanaf april mee bezig en het begint er steeds meer op te lijken! Ik ben druk bezig met de voorbereiding en ook met puntjes op de i zetten van andere dingen. Kortom, ik ben enorm enthousiast! Ik moet nog even bedenken wanneer ik jullie er over ga vertellen, maar dat dat deze maand gaat zijn weet ik zeker! Ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden!

Maar goed, genoeg te doen nog dus. De helft is wel al afgestreept dus dat geeft goede moed! Ik blijf toch een lijstjes maker blijkt maar weer.

Liefs, Sophie

Maken jullie ook to-do lijstjes of ben ik de enige die pas rust in zijn hoofd krijgt als alles op papier staat?

6 comments

  1. Jep, to-do lijsten maken is hier ook een favoriet! Echt fijn voor je dat alles van school er nu op zit. Kan je nu je oriënteren op een stage terwijl die schooldruk achter je ligt. :) Ben trouwens wel heeeel benieuwd naar jouw geheime project hoor. Je maakt me nieuwsgierig, haha!
    Fijn weekend!

  2. Zelf zou ik eigenlijk wat meer lijstjes moeten maken, mijn hoofd is zo’n ontiegelijke warboel.. Helaas lukt het me niet bepaald om een goede to-do list te maken. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel qua plannen en organiseren. Wat goed om te lezen dat je al zoveel hebt af kunnen strepen eigenlijk. Heel veel succes met de dingen die nog open staan. Ben trouwens heel benieuwd naar het secret project,
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Geslaagd, herkansing of gezakt?

  3. Ik werk veel beter met to do lijstjes. Ik heb allerlei lijstjes haha. To do qua huishouden, voor het bloggen.. maar ook to buy haha ;-) wat wil ik nog graag kopen, soort wishlist dan alleen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge