De eerste vakantie is een feit!

Processed with VSCO with c1 preset

Toen ik laatst mijn artikelen van vorig jaar zat terug te kijken zag ik dat wij op 2 februari onze vakantie naar Mallorca hadden geboekt. Oeps, wake up call! Tijd om ons ook voor deze zomer te verdiepen in de mooiste bestemmingen! Totaal geen straf om naar al die geweldige plaatjes te moeten kijken, al is het maken van een keuze soms best wel lastig! Welke vakantie kan die van de jaren daarvoor evenaren/overtreffen?!

Maaar het is ons wederom gelukt om een supertoffe bestemming te vinden! Wij houden van mooie natuur, leuke stadjes en mooie baaitjes en stranden zoals je kon zien in de artikelen over onze vakantie in Mallorca. Zo gingen wij ook dit jaar weer op zoek naar een bestemming met al deze facetten én dat is gelukt! Want….

Wow, where going to Ibiza! *neuriet verder met de Vengaboys*

We verblijven negen dagen in Santa Eularia en ik hoop dat deze vakantie net zo fijn mag worden als die in Mallorca! Laat de zomer maar komen! We zijn wel altijd van de lekker volle vakanties. Voordat we goed en wel geland zijn hebben we meestal al zoveel dingen in ons hoofd die we graag willen doen/bezichtigen. Dat komt trouwens vooral door het feit dat wij eigenlijk maar één keer in een bepaalde omgeving op vakantie gaan haha! Misschien moeten we nu maar eens afstappen van deze gewoonte en lekker rustig op vakantie gaan zodat er nog wat te bezichtigen is voor het geval we nog eens terug willen gaan naar Ibiza.

Om alvast even weg te zwijmelen ben ik al druk aan het pinnen op mooie plaatjes van Ibiza! (mijn pinterest vind je hier) Ik denk trouwens dat het voor deze vakantie ook meteen tijd wordt om een nieuwe camera aan te schaffen ;-)

Liefs, Sophie

Heb jij nog tips wat we echt niet mogen missen tijdens onze vakantie in Ibiza?

16 comments

  1. Ibiza ken ik vooral van al de feest verhalen en het wilde uitgaans leven ;) maar er zullen vast ook wel een hele hoop mooie dingen te zien zijn! Ik ben er allesinds nog niet geweest. Zelf ga ik deze zomer naar Portugal en ik kijk er ook al ongeloofelijk naar uit! x
    Hanne schreef onlangs …De Mol | Aflevering 1 en 2

  2. Ohhh wat gaaf dat je naar Ibiza gaat!! Volgens mij is dat een prachtig eiland met heerlijk sfeertje. Ik ben in ieder geval ontzettend benieuwd hoe je het daar gaat hebben! :D

  3. Ik kan je er geen tips voor geven, maar super leuk dat je een bestemming hebt gevonden! Wij hebben er laatste ook een eeuwigheid over gedaan en nu eindelijk besloten om naar Sardinie te gaan :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge