De boyfriend-tag!

P1120368

Op deze heerlijk luie zondag is het tijd voor een tag! De welbekende boy-friend tag is vandaag aan de beurt. Ben je benieuwd naar de antwoorden? Lees dan gauw verder!

1.  Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar?

Martijn: “Reclame! hahaha” Ze kijkt niet zoveel tv maar als ze kijkt dan kijkt ze Expeditie Robinson, Wie Is De Mol? of Love is in the air. Verder zit ze liever voor de tv die niet aan staat met een kopje thee en een goed gesprek.

Sophie: Die reclame valt wel mee, ik studeer nu eenmaal iets wat daar veel mee te maken heeft. Vandaar dat ik er veel ken. Expeditie Robinson en Wie Is De Mol? kijk ik inderdaad erg graag. Alleen ben je Hollands next top model en boer zoekt vrouw vergeten! Love is in the air kijk ik alleen voor de mooie omgeving die daar gefilmd wordt. Daar kan ik echt van genieten!

2.  Noem iets wat ze niet lust.

Martijn: Ja, dat is best een goede vraag. Eigenlijk lust ze alles, als het maar te eten is. Wel moet het bekend zijn, hier in het dorp zeggen ze vaak, “wat een boer niet kent, dat eet ie niet”. Bijvoorbeeld vis eet ze thuis niet veel. Vis eet ze dan ook niet snel of gewoon niet. Maar meestal eet ze gewoon alles, ze houdt nu eenmaal van eten.

Sophie: Ik heb vroeger een keer tuinbonen moeten eten, nou die hoef je me niet meer te voeren hoor. Oh wat waren die vies. Sorry opa en oma! (Die ze met liefde hebben geteeld). Verder ben ik wel echt iemand die zoveel mogelijk wil proberen.

3.  Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken?

Martijn: Dit kunnen een paar verschillende drankjes zijn, een liefmans of sprite en heel misschien vooraf een kopje thee.

Sophie: Thee alleen als ik ga lunchen. Anders Fanta, Sprite of een rosé biertje/liefmans ;)

1551663_784651218218877_2102169635_n

4. Wat is haar schoenmaat?

Martijn: Volgens mij 36 maar ik begin nu wel even te twijfelen.

Sophie: Uhm hallo, zo klein zijn mijn voeten niet ;) Ik heb maat 38. Hee ik had hoop op een goed antwoord! Pas geleden wist je het nog!

5. Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?

Martijn: Nou, ze verzamelt een paar dingen. Ze heeft ongeveer voor een heel weeshuis schoenen en ook heeft ze heeeeeeel veel foto’s. Dat laatste kan ik nog begrijpen. Het is af en toe nog best leuk om even samen door de foto’s heen te bladeren.

Sophie: HEEE! Dat van die schoenen valt echt wel mee. Foto’s verzamel ik niet echt, ik heb en maak gewoon ontzettend veel foto’s! Ik verzamel eigenlijk geen spullen.

6. Wat is haar favoriete broodje?

Martijn: Haar favoriete broodje is denk ik een broodje bewust. Dit is een broodje met kipfilet, paprika, ananas en sla. En ik kan niet ontkennen dat het een lekker broodje is.

Sophie: Ik denk dat je gelijk hebt al vergeet je dat er ook nog zout en peper op zit! Je kunt mij ook blij maken met een broodje kruidenkaas met sla of een broodje gezond :)

hfgkdt

7. Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon.

Martijn: Definitely lasagne en anders varkenshaas met champignonsaus!

Sophie: Nee hier was maar een antwoord mogelijk: Chips!

Martijn: Dat eet je al elke dag!

Sophie: ……… niet élke dag hoor!

8. Wat is haar favoriete ontbijtje?

Martijn: ik denk een lekkere boterham met een eitje.

Sophie: Jaaa een geroosterde boterham met een gebakken eitje en spek/bacon! Lekker!

P1120688

9. Wat is haar favoriete muziek?
Martijn: ze luistert heel vaak muziek, het leukst vindt ze om random op spotify te bladeren en naar muziek te luisteren die (bijna) niemand kent. Zo ontdekt ze nieuwe muziek en laat ze mij de leukste luisteren.

Sophie: Ja, ik houd er van om onbekende nummers te ontdekken! Daarnaast ben ik ook enorm fan van Racoon! (Sssst stiekem luister ik ook graag Blof, Nick & Simon, Jan Smit en Guus Meeuwis)

10. Wat is haar favoriete sportteam?

Martijn: Zeker PSV! Ja ik ben er blij mee, ze kijkt graag voetbal en ze heeft er ook nog verstand van. Ook kijkt ze graag hockey en ik denk het liefst het Nederlands elftal.

Sophie: Oh yes, complimenten! Maar je hebt gelijk ik kijk graag naar PSV en het Nederlands hockeyelftal. Helaas is hockey zo weinig op tv :(

IMG_20130821_011143

11. Welke kleur hebben haar ogen?

Martijn: Een beetje groen bruinsig (als dat goed Nederlands is). Bruin overheerst in ieder geval wel.

Sophie: Jaaa! Helemaal goed :)

12. Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Martijn: Prikken in haar zij, dat staat met stipt op 1 wat ze niet leuk vindt. En er zijn vast nog wat meer plagerijtjes wat ze niet leuk vindt, maar dat zijn er te veel om op te noemen.

Sophie: Soms ben je gewoon even irritant met je plagerijtjes… Al vergeef ik het je binnen een minuutje wel weer hoor  (nadat ik je heb teruggepakt) :)

13. Waar is ze geboren?

Martijn: In Brabant, een echte Brabander! Geboren en getogen.

Sophie: Jup, met een accentje ;)

14. Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?

Martijn: Deze is wel moeilijker, ze houdt van rijstenvlaai. Maar we hebben ook al een paar keer kwarktaart gemaakt. Ze houdt in ieder geval niet van kersen.

Sophie: Met een appeltaart een chocoladetaart of iets met een koffiesmaakje maak je me altijd blij! Eigenlijk heb ik niet zoveel voorkeuren. Zolang er maar niet teveel slagroom op zit of kersen, daar ben ik niet zo’n fan van.

15. Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?
Martijn: Redelijk veel, vollybal, atletiek, hockey en af en toe gaat ze hardlopen. Dat vindt ze heel leuk om te doen, ze is sowieso best sportief. Ze wil altijd het beste uit haar zelf halen.

Sophie: Ja klopt! Heb ook nog een tijd op streetdance gezeten maar dat is echt niks voor mij. Laat mij maar lekker rennen!

DSC_6771

16. Wat zou ze uren kunnen doen?
Martijn: Blogs lezen en alles doen op de computer behalve huiswerk, bijvoorbeeld om te kijken welke kleding er in is komend seizoen. Foto’s kijken kan ook altijd.

Sophie: Nou om uren blogs te lezen moet ik wel veeel blogs volgen haha. Ik ben wel goed in surfen op het internet daar kan ik uren doen! (Net als simsen ;))

17. Wat voor een uniek talent heeft ze?
Martijn: Ze denkt altijd overal aan waar andere niet aan denken. Ze is altijd net een stapje verder, dat is wel fijn als we ergens naartoe gaan.

Sophie: Haha ik weet niet goed wat voor uniek talent ik heb maar ik snap wat je bedoelt. Ik maak nu eenmaal miljoenen checklists in mijn hoofd per dag.

18. Hoelang zijn jullie al samen?
Martijn: Vanaf 2 Juni 2013, dus al ruim 1,5 jaar.

Sophie: Jup!

IMG_20140602_071430

Geniet van je zondag! Liefs, Sophie en Martijn

Zijn de vele eetfoto’s jullie ook al opgevallen? OEPS..

11 comments

  1. Hihi, dit vind ik altijd leuk om te lezen! Jullie hebben hem leuk ingevuld! Leuk om te doen he? Mijn vriend en ik hebben hem een tijdje terug ook gedaan en we hebben nogal gelachen samen, haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge