Boeken die ik nog graag wil lezen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Yes, de vakantie is voor mij dan eindelijk begonnen! Alle tentamens zijn achter de rug en ik heb ook deze periode weer met succes af mogen ronden. Zo fijn als je alles dicht hebt! Nu heb ik dan ook eindelijk tijd om te lezen! Voor jullie dan nu ook een rijtje met boeken die ik nog graag wil lezen!

boekinspiratie1 

Aan alle jongens van wie ik hield
Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus. 

Ah al zo lang dat dit boek uit is wil ik het lezen. Zo’n verhalen vind ik heerlijk voor in de zomer!

Lobsters – Lucy Ivision, Tom Ellen
Hilarisch, romantisch en ongelooflijk awkward! Sam en Hannah hebben alleen de vakantie om De Ware te vinden. Hun lobster. En hoewel ze een epische zomer gepland hebben, loopt het niet helemaal zoals gehoopt. Sociale misverstanden, goedbedoelde plannen van vrienden en hun eigen angst om voor eeuwig maagd te blijven, staan deze gigantische mijlpaal behoorlijk in de weg. Gelukkig helpt het lot een handje mee.

Dit is ook echt een boek om uit te lezen aan het zwembad, kom maar op met die zonnestralen!

Sterrenhemel – Colleen Hover
Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Ik heb zelf Sterrenregen al gelezen en dat boek vond ik écht fantastisch. Ik moet daarom ook echt dit boek nog eens lezen!

boekinspiratie2
Voor jou – Jojo Moyes
Louisa en Will zijn absolute tegenpolen. Als Lou wordt aangenomen om voor Will te zorgen, die sinds een ongeluk in een rolstoel zit, botsen hun karakters ook onmiddellijk. Maar als ze ontdekt wat hij voor ogen heeft, besluit ze alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Alleen, hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Ik heb nog geen een boek gelezen van Jojo Moyes hier moet echt verandering in komen als ik al die goede verhalen over de boeken hoor!

Zestig dagen – Gillian King
Emma verhuist vier jaar na de dood van haar verloofde Gijs terug naar Den Haag, de stad waar ze vandaan komt. Ze wordt meteen weer meegezogen in het bruisende stadsleven… en in de liefde! Gijs’ vroegere beste vriend Jesper woont ook in Den Haag. Hij heeft zijn leven op de rit, met een leuke baan en een goede relatie. Maar als hij Emma na al die jaren terugziet, raakt zijn zekerheid aan het wankelen. Eef, Jespers vriendin, moet met lede ogen aanzien hoe Jesper en Emma steeds closer worden. In een laatste wanhoopspoging eist ze dat de twee zestig dagen geen contact met elkaar hebben zodat zij Jesper ervan kan overtuigen dat hij bij háár hoort, niet bij Emma. Kan er ook maar iemand ongeschonden uit deze strijd komen?

Ik heb de eer gehad om een presentatie mee te maken van Gillian King. Wat een leuke vrouw is dat! Nu ben ik natuurlijk ook onwijs benieuwd geworden naar haar boeken en ik wil er graag nog eens een lezen!

Ik geef je de zon – Jandy Nelson
Jude en haar tweelingbroer Noah zijn onafscheidelijk, totdat er iets tragisch gebeurt waardoor ze compleet uit elkaar groeien. Noah probeert ondertussen zijn homoseksualiteit een plek te geven, terwijl Jude een verschrikkelijke eerste keer heeft gehad en steeds meer in zichzelf keert. Wisselend tussen de perspectieven van Jude als ze zestien is, en Noah als hij dertien is, komt de lezer er langzaam achter wat er is voorgevallen en hoe dat deze tweeling voor de belangrijkste jaren uit hun leven uit elkaar heeft gedreven.

Ook over dit boek hoor ik zoveel positiefs! Moet haast wel een topper zijn!

Voor mij kan de zomer beginnen, ik kan niet wachten om met mijn neus in de boeken te duiken!

Liefs, Sophie
Welk boek staat nog op jouw ’to-read’ lijstje?

11 comments

  1. Aan alle jongens van wie ik hield daar ben ik heel benieuwd naar. Ik denk dat het inderdaad goed is om iets af te sluiten en ben benieuwd of het haar op deze manier ook lukt. En natuurlijk wat er uiteindelijk gebeurd als alle brieven bij de desbetreffende aankomen!

  2. Oke, deze boeken lijken mij dus echt leuk. Ik kwam laatst al ‘Een leven na jou’ tegen in de winkel. Deze kon ik op dat moment niet betalen, had geen geld bij haha. Snel maar gaan bestellen. Altijd leuk met goed weer om dan buiten boeken te lezen.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Even een update

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge