Blogveranderingen en nog meer nieuwtjes!

2016-05-12-10.47.05-1.jpg.jpeg
Mijn blog zit nu een dik jaar in hetzelfde jasje. Tijd voor wat veranderingen vond ik zelf! Ik kan niet wachten om jullie alles te vertellen, maar vandaag dus alvast een begin! Ben je nieuwsgierig? Lees dan verder.

Bloggen, het idee zat bijna 2,5 jaar geleden in mijn hoofd. Wat zou ik de wereld graag meer kwijt willen over wat er allemaal in mijn hoofd omgaat. Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een wordpress account aan. Doordat mijn vader ernstig ziek was in deze periode besefte ik me ineens hoe bijzonder het zou zijn als ik het hier en nu eens vast zou leggen. Ik begon met notities maken in mijn schrift naast mijn bed en op mijn iPod.

Tijd om te bloggen was er niet. Mijn hele hoofd stond overhoop, mijn leven stond overhoop. Of beter gezegd: op het punt om verruïneerd te worden. En toch was dat moment bijzonder, het gaf me de mogelijkheid en kracht om mijn verhaal te delen.

Wat begon als een blog om mijn verdriet van het overlijden van mijn vader kwijt te kunnen is veranderd in een blog om zowel mijn ups als downs te delen. Door mijn blog kan ik nu eindelijk zeggen dat ik leef. Het overlijden van papa en de mindset van pap hebben me met twee benen op de grond gezet. Je moet NU genieten, als het nog kan. Dat doe ik nu, zo goed en kwaad als het kan.

Het blijft natuurlijk een enorm gemis, maar mijn blog voelt wel als een verrijking. De mensen die ik hierdoor heb leren kennen, de kwaliteiten die ik heb mogen verbeteren en het uiten van mijn verdriet en een soort van eigen boek vol met waardevolle verhalen. Het heeft me allemaal zoveel gebracht.

Processed with VSCO with hb2 preset

Toch ben ik toe aan iets nieuws. Hoewel mijn agenda overstroomd met dingen die gedaan moeten worden wil ik hoe dan ook blogjes blijven typen. Misschien niet meer met de regelmaat die ik eerst zo graag wilde hanteren, maar ik doe mijn best.

Zo vind ik dat de kern van mijn blog, het terugvinden van levenslust, wat meer naar voren mag komen. Net als meer artikelen over mijn situatie en alles wat ik heb meegemaakt. Om eerlijk te zijn denk ik namelijk dat dat wel is wat mijn blog uniek maakt. Daarnaast wil ik, zoals jullie aangaven in de enquête, meer met fashion gaan doen. Ik vind het maken van outfitfoto’s namelijk ook gewoon heel leuk! Ook reizen is iets wat ik steeds vaker kan en mag doen. Zo ben ik al in mijn eentje naar Berlijn en Valencia afgereisd en staan er voor dit gehele jaar onwijs toffe reisjes op de agenda. Al die toffe reisjes wil ik jullie natuurlijk niet ontnemen en dus zal de categorie ‘als tourist’ vaak naar voren gaan komen. Op naar nog meer nieuwe plekken om te ontdekken en te delen!

Daarnaast nog even iets heel anders. Ik wil namelijk ook het stof van mijn youtube kanaal afblazen. Tijd om weer eens vlogs en filmpjes te delen met jullie! Er staan er stiekem al een paar klaar van Valencia én Sevilla en ik hoop natuurlijk dat jullie die heel leuk vinden! Dit alles ga ik op youtube vormgeven onder de naam Sophie on the road!

Zondag komt de eerstvolgende ‘vlog’ online van Valencia. Ik zou het superleuk vinden als jullie je HIER abonneren op mijn kanaal!

Hopelijk zie ik jullie daar!

Liefs, Sophie
Wat vinden jullie van deze veranderingen?

11 comments

  1. Leuke veranderingen! Goed ook om je blog af en toe eens goed onder de loep te nemen. Dat meer reizen is echt tof dat je dat gaat doen. Ben benieuwd naar je verhalen en foto’s daarover!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge