Bloggers in het zonnetje!

IMG_20160509_101217

Favoriete bloggers, ik denk dat iedereen er zo wel een paar heeft! Vandaag is het tijd om die van mij te delen! Elke morgen hoop ik stiekem deze bloggers in mijn feed te vinden van bloglovin, kijk je mee?

favoblog1

Esmee – Esmee Lifestyle
Sinds kort heb ik de blog van Esmee ontdekt! Ik volgde haar eigenlijk al heel lang op social media en kwam via daar op haar youtube kanaal én via daar weer op haar blog. Ik volg haar nu een paar weken via bloglovin en ik ben fan! Ik vind het sowieso razend interessant om te lezen over haar vorderingen van haar scriptie (want volgend jaar is het mijn beurt!). Daarnaast schrijft ze over verschillende dingen die ik ook heel interessant vind met het oog op de toekomst, onderwerpen zoals solliciteren en  zijn dan ook onderwerpen waar ik graag over lees. Daarnaast is ze ook lekker eerlijk op social media, daar houd ik van :) Gewoon zeggen als het wat minder gaat, maar ook wanneer het goed gaat! Kortom, mocht je ook in dezelfde fase zitten als ik (lees: een soort van bijna afstuderen) dan is deze blog zeker iets voor jou! Oh ook als je een liefhebber bent van ‘Blond’ trouwens ;-)

Sophie – Mints and mangos
Sophie volg ik al heel lang. Ik heb zelfs de eer gehad om haar te mogen interviewen voor mijn stageonderzoek. Zo tof als je dan de mensen ‘achter de blog’ leert kennen! Hierdoor vind ik het extra leuk om haar blogjes te lezen. Groot favoriet zijn de geweldige foto’s die ze altijd maakt! Je weet gewoon dat er veel werk in zit en dat maakt het misschien nog meer de moeite waard om alle artikelen te lezen, ook al vind ik het onderwerp misschien ooit wat minder interessant. Daarnaast sla ik geen diary over ook al loop ik soms weken achter met lezen. Oh én had ik al verteld dat ze haar make-up echt geweldig kan doen? Vooral op haar filmpjes die ze maakt met haar zus zit ik zo vaak met zo’n bewondering te kijken hoe mooi haar make-up zit!

Dagmar – By Dagmar Valerie
Dagmar die kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Zonder Dagmar is mijn bloglovin feed niet compleet. Ik lees altijd met een brede glimlach en veel interesse de artikelen van Dagmar. Al jaren zijn ze favoriet! Dat ze onlangs wat minder artikelen online had staan vond ik dan stiekem ook ontzettend jammer! (ik besefte me toen pas dat ik het echt miste en daarom mag ze niet ontbreken op dit lijstje!) Daarnaast lijkt het geluk niet op te kunnen, vorig jaar een nieuwe woning en een hele mooie reis gemaakt, dit jaar inmiddels getrouwd en in verwachting. Zo bijzonder hoe Dagmar alles beschrijft, dat kan niemand anders met zoveel enthousiasme als haar! Vooral als je beseft dat het geluk niet toe komt waaien maar dat ze overal keihard voor werkt. Zoek je nog een ‘feelgood blog’ voor in je lijstje dan is dit echt een must!

favoblog2

Maaike – MMKE
Maaike volg ik ook echt al een hele lange tijd. Haar blogjes vind ik zo leuk! Helemaal omdat onze studies eigenlijk bijna hetzelfde lopen en ik dus hele herkenbare onderwerpen lees bij haar. Dat vind ik stiekem toch wel onwijs leuk om over te lezen. Ik sla bijna geen enkel artikel over omdat eigenlijk alles waar ze over schrijft leuk is om over te lezen. Ze is altijd eerlijk en daar houd ik van. Bloggers die zich open durven te stellen naar de buitenwereld en het durven te zeggen als het even wat minder gaat. Ik vind het zo tof dat ze ook zoveel interactie heeft op haar blog, daar kijk ik stiekem toch wel een beetje tegenop!

Kelly – Kelly Caresse
Ook bij Kelly had ik de eer om haar te interviewen voor mijn stageonderzoek bij HEMA. Ik kende haar en haar blog van te voren nog niet zo goed maar haar blog is ook groot favoriet. Wat een krachtige vrouw is Kelly! Ze heeft zoveel bereikt met haar blog en het is zo knap hoe hard haar blog groeit! Bovendien krijgt ze altijd zoveel reacties op haar artikelen wat ik echt onwijs knap vind in deze tijd, waar mensen steeds minder reageren. Daarnaast heeft ze een hele lieve man en twee schatten van kinderen. Wat een geluk hebben Lana en Aimy om een mama (en papa) te hebben die zoveel met ze onderneemt! Ik ben normaal helemaal niet zo van de moederblogs aangezien ik nog niet in deze fase van het leven zit, maar toch lees ik de artikelen van Kelly elke keer met veel plezier!

Nicole – The Budget Life
Nicole volg ik ook al een aantal jaren. Sinds ze terug is van haar buitenlandse avontuur in Turkije vind ik haar blog alleen maar beter geworden. Ze is zich gaan focussen op specifiekere onderwerpen zoals het besparen van geld en het uitgeven van geld en is daarbij zichzelf niet verloren. Dat vind ik zo leuk, want ik lees haar photodiaries altijd met heel veel plezier! Net als haar artikelen over budget dingen, altijd handig zulke tips! Nicole heeft trouwens ook echt een hele mooie kamer, zag die van mij er ook maar zo uit toen ik een tijdje op kamers zat in Amsterdam!

Deze blogs lees ik als het even kan elke dag!

Liefs, Sophie
Welke blogs lees jij elke dag?

12 comments

  1. Zo lief dat ik tussen je favoriete bloggers sta! Wat grappig dat je eerst op m’n YouTube kanaal kwam en toen op m’n blog, dat heb ik nog niet vaak gehoord. Bedankt voor je complimenten, en alvast heel veel succes met het afstudeertraject. <3

  2. Aaah, wat mega leuk dat ik tussen je favoriete bloggers sta! En wat een lieve woorden, ik vind het leuk om te zien dat je zo bewust mijn verbeterde focus ziet. Ik ben blij dat dat goed overkomt op mijn doelgroep :) En PS.: ook jouw blog volg ik met veel plezier!

    Liefs, Nicole

  3. Wow, stiekem voel ik mij héél erg vereerd dat ik hier tussen sta! En fijn dat je de ‘persoonlijke’ artikelen over mijn struggles in het leven zo interessant vind om te lezen omdat ik dan toegeef dat het wat minder gaat. Vind ik ook zo fijn aan jouw blog! <3

  4. Ah, leuk om te zien welke blogs jij graag leest! Toevallig ken ik ze allemaal en volg ik ze allemaal al best een tijdje :-) Dus ben het zeker met je eens!

  5. Wat lief dat je bloggers in het zonnetje zet. De blogs van Dagmar, Maaike en Kelly bekijk ik al regelmatig. De andere drie bloggers kende ik nog niet. Ik ga zeker eens een kijkje nemen! Ze lijken me erg leuk om te volgen.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Even een update

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge