Als je statistieken even niet mee zitten.

image

Het is vandaag per toeval tijd voor een extra artikel in de week! Mijn ’to blog’-lijstje voor december komt voller en voller dus het is tijd om af te strepen! Maar aangezien ik echt een uitstelkoningin ben doe ik er dit artikel dan toch nog even bij! Ik wil namelijk nog graag wat met jullie delen over teleurstellende statistieken en ik wil nog wat vragen! Lees gauw verder!

De grafieken van mijn blog stijgen langzaam en ik wordt steeds gelukkiger als ik zie dat er heeel langzaam groei in komt per week (Jeeeeej ben ik nu echt interessant genoeg!?). Toch ging het enkele dagen geleden niet zo lekker met de statistieken en ik baalde een beetje omdat ik nog zo mijn best had gedaan op mijn artikel. Je kent het vast wel, dat je er iets meer van verwacht had of iets in die richting. Terugkerende bezoekers geven je namelijk vaak weer meer energie om (meer) te schrijven, toch?

Maargoed, toen ik die namiddag met mam aan de keukentafel zat met een kopje thee hadden we het over mijn blog. Mam keek mee over mijn schouder naar de staven op mijn scherm en wist me meteen op te vrolijken!

Ze zei meteen: Moet je kijken! Als al die mensen vandaag op bezoek zouden komen! En ineens stond ik daar weer met beide benen op de grond thanks to mijn lieve mama. Wauw wat bijzonder, zoveel bezoek bedacht ik me ineens! Zoveel mensen die gewoon even zijn komen kijken op een dag, dat maak je in het echte leven niet mee! Ik heb door die ene keer geleerd hoe waardevol het is als er ook maar één iemand een kijkje neemt.

Stel je voor dat er elke dag minimaal één iemand op bezoek zou komen met interesse! Ook al is het maar voor 10 minuten. Oke je favoriete koekjes zijn misschien eerder op maar verder!? Wat speciaal zeg! Zoveel aandacht!

Dus als je ooit eventjes een beetje teleurgesteld bent in je cijfers vergelijk het dan is met een echt bezoekje! Je bent gegarandeerd gelijk weer wat vrolijker!

Ohja en niet te vergeten mijn vraag aan jullie! Wie van jullie heeft/kent een blog die (ook) ’s middags nog wat post? Alle tips zijn welkom! Ik vind het namelijk heerlijk om blogs te lezen in de trein maar ik heb vaak de heenweg alles al gelezen! Haha struggles!

Liefs!

6 comments

  1. Wat een goed artikel! Soms zit het indeed mee en soms tegen, maar uiteindelijk word ik er zelf het meest blij van als ik gewoon schrijf wat ik leuk vind, ongeacht de bezoekers. Zo schrijf ik nog regelmatig boekenreviews en hoewel die zeker door een kleine groepje bezoekers zeer worden gewaardeerd, zijn die over het algemeen het minst populair. So be it, ik vind het te leuk om ze niet te schrijven haha. X

    1. Goed van je! Ik vind het nog erg lastig welke kan ik nu precies op wil. Zit er al weken over na te denken wat voor soort posts ik wil plaatsen en aangezien ik echt anti-naloperig ben is het lastig wat origineels te verzinnen. Hopelijk zorgt de kerstman voor een geniale ingeving haha

  2. ah ja ik herken dit zeker wel, mede daarom heb ik besloten me eigenlijk zo min mogelijk bezig te houden met de cijfertjes maar me enkel te richten op de belangrijkste reden: dat ik het zo leuk vind. Goed stuk!

  3. Inderdaad, dat is een hele goede manier om ernaar te kijken! Bij mij gaat ’t af en toe ook ineens weer heel rustig aan. Hoort erbij. Maar iedere bezoeker is er één, en ik vind je blog erg mooi. Gewoon blijven schrijven!
    Ik blog meestal smiddags trouwens, er zijn genoeg bloggers die dat ook doen :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge