Alles doen wat je leuk vindt!?

IMG_20160821_163315
Wauw, dat was me een tijd. Ik ben alweer een maand in IJsland en ik vermaak me meer dan goed hier. De weken vliegen voorbij, net als de dagen en de uren van de dag. Het voelt al bijna naar om te denken dat ik ‘nog maar’ drie maanden heb! Wat ook dichtbij komt is de eerste examenweek hier in IJsland. Die is namelijk al over 2,5 week! De tijd vliegt dus, en er is nog zoveel te doen!

Ik zou willen dat ik alles kon doen wat ik leuk vind. IJsland ontdekken, sociale dingen doen met de mensen van hier, goed presteren op school, sporten, bloggen, vloggen, editten. Even door de foto’s heenkijken, programma’s terugkijken van Nederland en tussendoor ook nog een wedstrijd meepikken van PSV.

Ik kan je vertellen, dat is enorm moeilijk. Elk weekend hebben we tot nu besteed aan reizen en IJsland ontdekken. Ontzettend gaaf, en ik had ik voor geen goud willen missen! Vooral omdat je nu het meeste moet doen omdat nu de wegen nog enigszins begaanbaar zijn. Dit betekent echter wel dat je door de weeks tijd moet besteden aan boodschappen doen, je huiswerk, school, poetsen van je kamer/huis, de was doen, sporten en ook nog sociale dingen of andere hobby’s. Daarnaast gaat de stof hier ongelofelijk snel. Ik was al blij dat ik hoofdstuk vier had afgerond, heeft de leraar al een kruiswoordpuzzel over hoofdstuk zestien online staan. Oeps! Niet dat we daar hoeven te zijn, maar goed het is nou niet echt bemoedigend om dat te zien. Naast dat moeten we elke week minstens twee keer presenteren. Het maken van de presentatie en het opzoeken van theorie en dingen die je wil vertellen én daarbij discussiëren met je groepje kosten nogal wat tijd. Vooral nu de examens dichterbij komen en we nog maar zo kort hebben om alles te behandelen merk ik dat de lang leven de lol acties wel een beetje over zijn. We spelen niet meer elke avond spelletjes maar vermaken ons vooral met leerwerk op onze kamer, of in iedergeval, doen een poging tot. Vaak eindigen deze avonden aan de keukentafel om toch een beetje gezelligheid te hebben tijdens het huiswerk wat uitloopt tot kijken van foodvideo’s, onze guilty pleasure.

Het is wel een beetje jammer dat iedereen nu echt aan de slag moet maar soms moeten dingen nou eenmaal! ;-) Ik heb nog zooooveel met jullie te delen. De weekvlog van week 3, de vlogs van onze weekenden weg en natuurlijk nog alle foto’s van onze reisjes door IJsland. Daarnaast heb ik ook nog niks gepost over de geweldige vakantie in Ibiza die ik een maand geleden had! Hier komt wel het volgende issue, want mijn blog is niet echt een ‘reis’ blog en eigenlijk alle dingen die gebeuren zijn reisjes op dit moment. Super natuurlijk maar ik weet niet of jullie daar op zitten te wachten. Gelukkig gaf Nicole mij het beste advies van de wereld toen ik om raad vroeg wat ik met mijn blog moest doen tijdens deze periode. Geniet zoveel mogelijk van je tijd daar is wat ze zei. En dat is precies wat ik eigenlijk ook aan het doen was; namelijk alleen de leuke dingen doen. Ik had alleen schijnbaar iemand nodig die dat even moest bevestigen voor mij ;)

Maar goed, aangezien de eerste twee weken niet zo serieus waren betreft school heb ik nu het een en ander in te halen zonder boeken. Want niemand wil meer dan tachtig euro betalen voor een boek wat je maar twee weken nodig hebt. Dit is eigenlijk niks voor mij, maar we gaan zien waar dit op uitkomt ;-) Uiteindelijk blijkt toch alles weer een avontuur.

Mocht er dus eens een blogje missen/ later online komen, dan weten jullie dat ik gewoon hier aan het genieten ben in IJsland (of aan het genieten was, waardoor ik op een later moment aan school moest werken).

Geniet van het heerlijke weer in Nederland! Ik haal het volgend jaar wel weer in ;-) Oh ik hoor net dat we ons aan kunnen melden voor de crossfit les van morgen, dat ga ik natuurlijk doen want er zijn elke les maar twaalf plekken! Spreek jullie snel weer!

Liefs,
Sophie

p.s. Eindelijk doet de wifi het trouwens weer! Dat heeft even een weekje geduurd voordat ik weer alles kon gebruiken :) Yay!

5 comments

  1. Ik herken me hier zo erg in! Ik vind het zelf soms nog steeds ook lastig om die balans te vinden tussen het studeren (wat nu eenmaal moet) en het genieten van de prachtige plek waar je je bevindt en alle nieuwe avonturen. Gewoon doen wat goed voelt en genieten inderdaad, ik heb er vertrouwen in dat dan alles goedkomt! Liefs!

  2. Wow, dat is wel erg heftig inderdaad als je al een kruiswoordpuzzel van hoofdstuk zestien online ziet staan. Ik begrijp volkomen als er eens een blogje zou missen, je moet juist nu genieten van al het moois dat je meemaakt in IJsland. Dat maakt niet iedereen zomaar mee, hihi.
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Music is Life #21

  3. Wat een super goed artikel! En fijn dat ik het voor je heb kunnen bevestigen, haha :-) Daar optimaal genieten, want je gaat er spijt van krijgen als je teveel achter je laptop hebt doorgebracht. Liefs, Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge