16x gelukkige lentekriebels

De lente is alweer een week aan de gang dus vandaag is het tijd om jou te vertellen waarom de lente jou zo gelukkig maakt! Buiten het feit dat het gisteren nog met bakken uit de hemel kwam gaan we dat vandaag gewoon even vergeten. Ik bedacht 16 dingen die jou gelukkig maken in de lente, herken jij ze?

♥ Wachten op de bus of trein is ineens niet zo erg meer als het zonnetje schijnt.

♥ Je kunt gewoon weer 24/7 op je telefoon kijken zonder dat je handen eraf vriezen en je je handschoenen continu aan en uit moet trekken, handig!

♥ De blaadjes aan de bomen en de bloemen die langzaamaan gaan bloeien maken je omgeving zo veel mooier en kleurrijker!

♥ Fietsen wordt een feestje in dat stralende zonnetje!

♥ Reden voor een shopsessie, een nieuw seizoen betekent nieuwe kleren. Er mag weer kleur in de kast en de korte mouwen kunnen voorzichtig weer worden gedragen. Net zoals de té leuke blazers die te heet zijn voor onder een winterjas. FINALLY.

♥ De buitenwereld komt weer tot leven, als we de hele winter als kluizenaar in ons huis hebben geleefd is de lente echt het seizoen dat iedereen weer het huis uit gaat.

♥ Terrasjes weer! (Geen uitleg nodig denk ik)

♥ Je kan het huis weer helemaal opfleuren met allemaal mooie bloemetjes zodat het binnen ook lente is!

♥ De meivakantie die ik altijd graag verwelkom als een heerlijk weekje rust!

♥ Lente = pasen, pasen = paaseieren, paaseieren = chocolade! Jammie! (Tegen een heerlijk paasontbijt zeg ik ook geen nee!)

♥ Doei winterjas! De dikke jas en de wollen sjaal kunnen weer in de kast en het is tijd voor luchtige dunne jasjes met een van die o zo leuke sjaals uit je collectie.

♥ Er fladderen weer mooie vlinders door de tuin en er kruipen weer lieveheersbeestjes op je arm.

♥ Koningsdag komt er weer aan, de dag van het jaar dat we massaal een eenheid vormen en we stralen in de kleur oranje en genieten van een tompouce. (bier of een wijntje mag ook ;)).

♥ Vele krijgen de energie weer om op te ruimen en alles weer fris te maken. Daar maken we dan ook graag gebruik van om veel weg te gooien. Opgeruimde kamer = opgeruimd hoofd.

♥ Nu het zonnetje langer schijnt heb ik het gevoel veel meer uit mijn dag te kunnen halen!

♥ De zomer ligt voor het oprapen! Nog even geduld!

Liefs, Sophie

Wat maakt jou gelukkig in de lente?

31 comments

  1. ja.. heerlijk! we hebben al een paar mooie dagen gehad.. de eerste terrasjes en sproeten zijn een feit! maare… zonder er een negatief verhaal van te willen maken, het lijkt nu wel herst! Ik zit weer binnen series te kijken! haha.. hopelijk komt t zonnetje met de bijpassende temperaturen snel weer terug :-)
    Inge schreef onlangs …De verbouwing || beneden! voor, en de plannen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge