12 dingen die jij nog niet wist over mij!

IMG_20150706_152252

Ik ben ontelbaar vaak genomineerd voor vele tags en de liebster award. Aangezien ik niet alles exact bij mijn blog vind passen heb ik de leukste vragen uitgekozen en geef ik vandaag antwoord op twaalf vragen. Welke blogs volg ik fanatiek? Wat is mijn guilty pleasure? Waar ben ik het meest trots op en bij welke film blijf ik na de achtste keer nog steeds huilen? Je leest het antwoord op deze vragen en meer in het artikel!

Hoelang blog je al?
Ik blog eigenlijk al heel lang, ik had namelijk al op de basisschool een eigen site op kindertent! Daarna blogde ik op de middelbare school een korte tijd anoniem. Een jaar geleden begon ik een opnieuw een blog zoals je kan lezen in dit artikel. Deze blog heb ik al veel eerder aangemaakt voordat ik begon met schrijven. Mijn eerste blogpost verscheen eind mei 2014 en vanaf september begon ik wat regelmatiger te bloggen maar dan wel zonder structuur (ook niet echt een succes). Toen ik in november een duidelijk schema had gemaakt en er opnieuw voor ging zitten verliep het een stuk beter en voor mijn gevoel ben ik dus ook pas sinds november echt serieus begonnen met deze blog.

Wat is je favoriete artikel en waarom?
Dat is waarschijnlijk het artikel van 5 maart. De dag dat ik afscheid heb moeten nemen van papa. Het feit dat ik nog zoveel kon herinneren maakt me enorm gelukkig en ik vind het ontzettend bijzonder dat ik dit enorm intieme moment met jullie heb kunnen delen, net als die gehele week trouwens.

Omschrijf jezelf in 5 woorden.
Sociaal, doorzetter, kletskous, verantwoordelijk, gevoelig. Ik denk dat deze woorden mij het beste omschrijven!

Wat is je favoriete liedje van het moment?
Ik heb op dit moment niet echt een liedje wat ik ontzettend vaak draai, welke liedjes ik wel erg mooi (of leuk) vind op dit moment zijn:
See you again – Wiz Khalifa & Charlie Puth en Wars for nothing – Boggie. Walking in the sun – PANG! vind ik een heerlijk zomer nummer, net als Follow the sun – Xavier Rudd. Ik denk dat dat mijn ultieme zomerliedje is deze zomer! Zo heerlijk om bij weg te dromen!

Waar zou je nog wel eens heen willen?
Over deze vraag hoefde ik nog geen één seconde na te denken. Ik wil namelijk al jaren lang naar Australië en Nieuw Zeeland. Ja, deze plek op de wereld moet ik nog eens ooit bezocht hebben!

Welke blogs volg jij fanatiek?
Ik volg niet superveel blogs dus ik lees bijna altijd alle artikelen die online komen! Er zijn er wel een aantal waarvan ik echt elk artikel lees ook al gaat over iets wat me helemaal niet interesseert. Ik heb zover ik me kan herinneren nog nooit een blogartikel overgeslagen van Justine, Dagmar, Anne, Deisy, Femke, Valerie, Maaike en Emilia. Je leest het, ik ben een fanatiek blog lezer!

Waar ben je het meest trots op?
Dit is echt een hele moeilijke vraag aangezien ik vaak trots ben op iets van de korte termijn zoals een cijfer van school, het vinden van een stage, mijn zusje, mijn moeder o.i.d. Ik denk dat ik op dit moment trots ben dat ik nog steeds hier ben, dat ik de kracht heb om dagelijks mezelf door een hel te slepen om met dit grote gemis te leven. Dat ik nog steeds af en toe en lach op mijn gezicht kan toveren ondanks het verdriet. Ik geloof dat dat is waar ik het meest trots op ben.

Welke film kan je honderd keren herbekijken waarbij je steeds opnieuw tranen moet laten?
Dit is zonder twijfel “My sisters keeper”, jeetje deze film heb ik inmiddels al acht keer bekeken. De eerste keer huilde ik tranen met tuiten samen met mijn vriendin. Gelukkig nu niet meer, maar ik krijg er nog steeds een enorme brok van in mijn keel. Het blijft een prachtige film. Het fotoboek in die film vind ik trouwens zo ontzettend fascinerend, zo’n fotoboek zou ik nog graag eens maken. Dat is echt het meest geweldige afscheidscadeau wat je maar kan krijgen als gezin denk ik.

Wat was het leukste nieuws dat je afgelopen dagen gehoord hebt?
Oh wat lastig zeg, ik denk dat er niets op kan tegen het mailtje van de Hema dat ik was uitgekozen als stagiaire zonder dat ze andere kandidaten hoefden te spreken. Dat is nog eens een compliment denk ik zo. Ohja, het feit dat mailtjes gelukkig kunnen maken is inderdaad waar! Die lieve mailtjes van jullie laten mijn mondhoeken ook zeker opkrullen!

Wat is je guilty pleasure?
Volgens mij is deze lijst oneindig… Ik ben echt 24/7 in voor dropjes (vooral zoute), cheese onion chips, zoute rijen, American cookies en meloen. Zoals je leest veel hartige dingen!

Wat is je fijnste herinnering uit je jeugd?
De zomervakanties! We gingen altijd in de zomervakantie op vakantie naar de zon. Daar was het tijd om 24/7 tijd met het gezin te spenderen. De tijd waarop papa er was voor alle spelletjes, watergevechten, glijbanen, jeu de boules, badminton en zonnen op een luchtbedje in de zee. Vakantie was echt papa tijd! Aangezien hij veel werkte het gehele jaar waren de vakanties altijd extra speciaal. De regels als ‘elke dag een ijsje’ gelden nu nog steeds op vakanties. Hoe leuk! :)

Wat was je beste vakantie ooit en wat heb je toen gedaan?
Eigenlijk heb ik twee beste vakanties ooit. De ene was in Italië 2012, onze laatste vakantie op de camping. Daar had ik zo onwijs veel leuke mensen leren kennen dat het echt elke dag weer een feestje was om op te staan en ze weer te zien! Daarbij hebben we ook redelijk wat gezien ondanks de slechte toestand van papa. Daarnaast staat zeker de vakantie naar Kreta in 2011. Tijdens deze vakantie leken we nog een normaal gezin en hebben we de allermooiste plekjes van het eiland mogen zien dankzij onze persoonlijke chauffeur papa! Als ik ergens nog eens terug zou gaan dan zou het zeker naar Kreta zijn!

Liefs, Sophie

Nu ben ik benieuwd, wat is jou guilty pleasure?

    

9 comments

 1. Wederom een heerlijk artikel lieve Sophie en wat ontzettend lief dat je mijn blog noemt hihi, ben er een beetje stil van ;-) Is trouwens geheel wederzijds want ik typ jouw blog gewoon elke dag in, ondanks dat ik weet dat je niet elke dag post haha ;-)… Deze artikelen vind ik altijd zo leuk om te lezen, ook omdat je de persoon beter leert kennen. Je hebt dan ook prachtige antwoorden gegeven op de vragen. My sisters keeper vind ik zelf ook een prachtige film en al die mooie herinneringen over je eerdere vakanties vind ik echt prachtig om te lezen <3 Hoewel het inderdaad confronterend kan zijn, is het goed dat je hier wel met zoveel geluk naar terugkijkt! Nu begrijp ik ook waarom Griekenland zo'n speciaal plekje in het hartje heeft. X

 2. Wat een leuke lijst en toffe antwoorden.
  Ik ga eens kijken bij de bloggers die je dagelijks volgt. Volgens mij zitten er 1 of 2 tussen die ik nog niet (goed) ken.
  Liefs

 3. Dat is nog eens leuk om te weten allemaal :) Mijn quilty pleassure is caramel (maar dat is het pas geworden toen ik geen chocolade meer ging eten haha)
  Miriam schreef onlangs …Haircut

 4. wat prachtig om te zien op welke dingen je trots bent en wat een mooi rijtje met blogs die je elke dag volgt of nouja vaak! heel leuk! Leuk dat je een keertje naar Australie en nieuw zeeland wilt dat lijkt mij ook wel heel tof!

 5. Wat een mooie vragen heb je uitgekozen!
  Ik vind het echt onwijs knap hoe jij omgaat met het verlies van je vader, heel erg veel respect!
  En ik herken hoe jij jouw zomervakanties omschrijft! Heerlijk om hele dagen spelletjes te spelen, te zwemmen en ijsjes te eten :)
  Rosanne schreef onlangs …Faalangst- Mijn ervaring en tips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge