WISHLIST | Kerst & Sinterklaas


Het was weer eens tijd om alle wensen op een rijtje te zetten. Want, de duurste maand van het jaar is weer aangebroken, kerst én sinterklaas staan weer voor de deur! Alhoewel wij thuis geen sinterklaas meer vieren -helaas-, verschuiven we de cadeaus gewoon naar kerst. Helemaal geen probleem, want ik vind het altijd wel extra gezellig als er cadeautjes bij komen kijken die je aan elkaar mag geven. Maar goed, op naar mijn ‘wishlist’!

Van te voren nog even een claimer dat sommige dingen natuurlijk vér boven het budget liggen, maaaar wensen zijn maar wensen, toch? Die kunnen ook op een later moment verwezenlijkt worden. Op naar al het leuks wat ik graag zou willen hebben!

Laten we maar met het goedkoopste beginnen. Namelijk de pastelkleurige markeerstiften van Stabilo. Sinds ik gezien heb bij mijn zusje ben ik om. Dit is zoveel handiger dan die enorme felle kleuren. Daarbij gebruik ik de markeerstiften van mijn zusje nu in het weekend tijdens het samenvatten. Maar wel zo fijn als ik mijn eigen set markeerstiften heb zodat ze ook mee naar Nijmegen kunnen :)

Ook ben ik al een tijd gek op horloges. Hoewel ik er eerst altijd maar ééntje had, ben ik nu in de luxe positie om af en toe te wisselen. Sinds kort ben ik bezit in een budgetvariant van dit horloge, maar je merkt toch het verschil in de kwaliteit. Vandaar dat deze horloge van Cluse nog op mijn lijstje staat. Dat deze helemaal zwart is, vind ik zo ontzettend mooi!

En dan die ene geweldig lekkere parfum, Bon Bon Couture van Viktor & Rolf. Deze is énorm boven mijn budget. Maar toen we moesten wachten op het vliegveld werd ik toch verliefd op deze geur. Normaal gesproken geef ik helemaal niet zoveel uit aan een parfum, dus vandaar denk ik dat het een geur blijft die vooral nog heeeeeel lang op mijn wensenlijstje blijft staan. Wie weet komt er ooit een dag waarop ik wel zoveel geld wil betalen voor een parfum haha!

Loafers, eerst vond ik ze helemaal niks. Toch ben ik sinds september stiekem een beetje fan geworden van deze schoenen. Vooral omdat ook toen nog helemaal niet zoveel mensen deze schoenen hadden. Nu is het helaas te koud om ze te dragen, maar zodra het weer een beetje opknapt zou ik ze maar wat graag kopen. Vooral het stofje van deze variant vind ik zo leuk!

Sinds een hele tijd heb ik mijn liefde voor eten bereiden en gezellig opeten ontdekt. Niks leukers dan mensen uitnodigen om samen te eten. Dit doen we jammer genoeg helemaal niet vaak, en ook met de vriendinnen gebeurt het zelden. Gelukkig hadden we het afgelopen jaar veel 21-dinners gehad. Maar, als je leuke gerechtjes maakt is het nog leuker als de tafel er ook leuk uit ziet. Ik ben echt fan van de houten serveerplanken. Maakt niet uit welke vorm, alles is mooi. Op dit moment ben ik in het trotse bezit van maar liefst één houten serveerplank (rond) haha. Tijd om deze collectie uit te bereiden!

Toevallig heb ik dit statief dit weekend in mijn digitale winkelmandje gestopt. Een statief stond eigenlijk stiekem al jaren op mijn wensenlijstje, maar nu ik een bol.com bon had gevonden was het dan eindelijk tijd om er een aan te schaffen! Ik ben zo benieuwd of ik er veel gebruik van ga maken! Tot nu toe was het altijd weer een uitdaging om een stellage te bouwen op de goede hoogte haha ;-)

En omdat ik toch zo graag in de keuken sta zou ik dolgraag een eigen kookschort willen. Vooral deze van de HEMA leek me enorm leuk. De chique uitstraling door het goud én de sterretjesprint (liefde voor alles met sterretjes) maken hem perfect!

De HEMA heeft natuurlijk veel meer leuks. Zo ook dit notitieboekje. Love it! Ik ben iemand die ontelbaar veel lijstjes maakt van alles en nog wat. Dan komt zo’n mooi boekje altijd van pas! Extra handig is dat je hem dicht kunt doen met de elastiek én dat het een ringband heeft.

En last, but not least. Een thermobeker. Ik ben een theeleut en zo’n beker leek me wel wat nu ik wat vaker op de uni ben. Dan kan ik gewoon thee meenemen en er lekker van genieten nu het buiten zo koud is! Deze vond ik op bol.com en vond ik er ook nog eens mooi uit zien!

Naast deze dingen staan er stiekem nog veel meer spullen op mijn wensenlijstje. Lekker warme huissokken, een warmte kussen en nog een hoop dingen die ik al snel kan gebruiken :) Nu is het voor mij nog even kijken wat ik op welk lijstje ga schrijven zodat ik dingen niet dubbel krijg. Dat zou zonde zijn!

Liefs, Sophie

Wat staat er op jouw wensenlijst?

4 comments

  1. Wat leuk dat jij ook zo een pik zwarte horloge wil! Ik had hem ook op mijn lijstje staan van Rosefield, en heb hem stiekem gekocht met de black friday actie oeps!!!

    Gun jezelf iets moois Sophie!

    Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge